Καλημέρα σε όλους ...
Τι πράμα είχες για δοκιμή ;
Ενα σεταπ με MG2 ενος καλου φιλου.... στα 38+1,5 -Ν4....και με την ευκαιρια αυτη...Τροποποιησα και
καποια δικα μου να τα μετρησω....με την ιδια πυριτιδα.
Καλημέρα σε όλους ...
Τι πράμα είχες για δοκιμή ;
Εδώ πιθανόν έχει γίνει επέμβασηΜου φαίνεται ότι έχε οι γίνει επέμβαση στην κάννη.
Μια φωτογραφία αν είναι εύκολο , θα μας έλυνε την απορία
+ Γιατί η Browning δίνει τα παρακάτω ποσοστά τα οποία είναι λογικά ?Εγώ σας πιστεύω ότι δέν κινδυνεύει το όπλο κι'ότι ο διαμορφωμένος κώνος βγάζει ντουφεκιές φωτιά .
Γιατί οι εταιρείες με καλοπληρωμένους οπλουργους -βλητικούς κλπ αφήνουν αυτή την ασήμαντη χωρίς κόστος
γι'αυτούς λεπτομέρεια να επισκιάζει την τελειότητα του προιόντος τους ;
Αυτό το ερώτημα προβάλλει αμειλικτο καί θέλει απάντηση .
Ένας άλλος φίλος έγραφε για ένα όπλο που τραυμάτιζε μόνο και μετά τον κώνο σκότωνεΑυτό ακριβώς για αυτό και δεν αγοράζω μεταχειρισμένο όπλο παρόλο που πιθανόν να υπάρχουν πάρα πολύ καλές ευκαιρίες. Αλλά είναι πράγματα στο όπλο που δεν μπορείς να τα ελέγξεις αν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία και αν δεν είσαι καλος γνώστης.
Τα πράγματα είναι απλά.εγω ξερω για τηλεκατευθυνομενα σκαγια ή αυτα που ανιχνευουν τη θερομοτητα του θηραματος και στρεφονται κατα πανω του (μετα τον κωνο)...
πλακα ρε σεις ..οχι ειρωνεια...
Με το ένα πόδι ,,,στο απόλυτο μιουτΤο πόρτινγκ επίσης στα κυνηγετικά όπλα δεν κάνει τίποτα το σημαντικό εκτός από το να αυξάνει τον θόρυβο.
Κ η αύξηση του θορύβου βελτίωση ειναι... Το ιδιο είναι να κάνει μπιιιιβ, με το να κάνει πτιιιιιμπαααααα... Έτσι έκανε η μ2 με το gemini porting κ έλεγε ο άλλος... Πολυ δυνατό οπλο η μ2Το πόρτινγκ επίσης στα κυνηγετικά όπλα δεν κάνει τίποτα το σημαντικό εκτός από το να αυξάνει τον θόρυβο.
Ισοπεδωτική λογική που δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που γράφει ο Βασίλης... Εδω κ πάρα πολύ καιρό αναζητά κ απαιτεί να του παρουσιάσουν συγκεκριμένα κ τεκμηριωμενα αποτελέσματα, οι φιλοι κ οπαδοί της βλητικης υπεροχής των τροποποιημενων κωνων...Συνεχίζω το σκεπτικό του Βασίλη του ντουφέκι κατά ουσίαν είναι άχρηστο καλύτερα για όλους τόξο η σφεντόνα θα κάνουμε οικονομία και σε χρήμα και σε θήραμα.
Θειο Νίκο... Πρεπει να φτιάξουμε λιγο την κατανομη... Μου φαίνεται ο μπενελαρος τα πάει πιο ομορφα στο χαρτί από τη beretta... Έτσι οπως βλέπω τας κατανομας...Συνεχεια με το Ν4...και με MG2.
View attachment 52747
View attachment 52748
View attachment 52749
Μονο να δουλεψουν τα σκυλια...αυτο θελουμε....φυσεκια μαλλον εχουμε....
ι
Θειο Νίκο... Πρεπει να φτιάξουμε λιγο την κατανομη... Μου φαίνεται ο μπενελαρος τα πάει πιο ομορφα στο χαρτί από τη beretta... Έτσι οπως βλέπω τας κατανομας...
Γιατί ζορίζεστε τόσο πολύ βρε παιδιά;Συνεχίζω το σκεπτικό του Βασίλη και το ντουφέκι κατά ουσίαν είναι άχρηστο καλύτερα για όλους τόξο η σφεντόνα θα κάνουμε οικονομία και σε χρήμα και σε θήραμα.
Το είναι σου ολάκερονααααα φύγς να πας αλλούΓιατί ζορίζεστε τόσο πολύ βρε παιδιά;
Τι αμφισβητείτε σε αυτά που έγραψα ;
Είναι σαν ,έξω να μας περιμένει η Μόνικα κ εσύ να μας βάζεις πρόχειρο διαγώνισμακ να είμαστε κ αδιαβαστοιτου βρισκς τώρα είσι αυτό σουστοαΤο είναι σου ολάκερονααααα φύγς να πας αλλού
Εγώ φίλε δε ζοριζομαι καθόλου αλλά δεν ξέρω αν κυνηγήσεις κάνα παπί με -15 χωρίς φυσίγγι ιδιογομωσης η αμερικανικό με 30€ το κουτί τι αποτελέσματα θα χεις με τη μπενελι και αν σκοτώνει παρά πάνω από 30 μέτρα με 2extra full γιατί μια Αμερικάνα σκοτώνει με 4* εκεί και με φουλ στα 50 +Γιατί ζορίζεστε τόσο πολύ βρε παιδιά;
Τι αμφισβητείτε σε αυτά που έγραψα ;