Εγώ λέω να κυνηγάω την Κοκκινοσκουφίτσα τότε.Τα ίδια και χερότερα θα κάναμε και εμείς στην σύνταξη
Εγώ λέω να κυνηγάω την Κοκκινοσκουφίτσα τότε.Τα ίδια και χερότερα θα κάναμε και εμείς στην σύνταξη
το λογικο πιο ειναι?Λογικό.
εκει θα κα;ταντησης !να κανεις τον κακο τον λυκο,αλλα δεν θα την πιανεις ποτε!Εγώ λέω να κυνηγάω την Κοκκινοσκουφίτσα τότε.
Θα τρώω στο σπίτι την γιαγιά ρε...για άσκηση θα κυνηγάω το βλαμμένο.εκει θα κα;ταντησης !να κανεις τον κακο τον λυκο,αλλα δεν θα την πιανεις ποτε!
Ότι τα καθιστά είναι πιο δύσκολατο λογικο πιο ειναι?
Άμα είσαι κέντρο δέντρο μην φοβάσαι τίποτα!Ότι τα καθιστά είναι πιο δύσκολα
ps
Σου εμφανίζουν πάντα μικρότερο εμβαδό και υπάρχουν συνήθως κλαδιά, φύλλα μπροστά.
Μιλάμε πάντα για τουφεκιές με την ίδια απόκλιση φτερό και καθιστό.
Θεωρητικά ισχύει, στην πράξη δεν το έχω διαπιστώσει.
Ότι τα καθιστά είναι πιο δύσκολα
ps
Σου εμφανίζουν πάντα μικρότερο εμβαδό και υπάρχουν συνήθως κλαδιά, φύλλα μπροστά.
Είναι της Perazzi το τεστ. Κάθε 10 κάννες καταστρέφει την 1Για να σπάσει η κάνη δεν πρέπει να κάνεις απλά μαλακία ... αλλά χοντρή μαλακία.
Είτε με την κάνη, είτε με το φυσίγγι ή η κάνη είναι προβληματική (μικρορωγμές, διαβρώσεις κτλ) ή να έχει φράξει.
Ποτέ συνήθως δεν γίνεται από έναν λόγο αλλά από συνδιασμό.
Κάπου είχα δει ένα βίντεο με καταστροφικά τεστ σε εταιρία κατασκευής νομίζω λειόκανων.
Πρεσσάρανε την κάνη με λάδι και κάποια στιγμή έσπαγε.
Αν το έχει κανένας ας το βάλει γιατί δεν μπόρεσα ποτέ να το ξαναβρώ.
Εγώ πάλι στην πράξη το έχω διαπιστώσει ... θεωρητικά δυσκολεύομαι να το εξηγήσω !!!Σου εμφανίζουν πάντα μικρότερο εμβαδό και υπάρχουν συνήθως κλαδιά, φύλλα μπροστά.
με κλειστο τσοκ ,δεν υπαρχει κανενα θεμα ,στο ανοικτο τσοκαρισμα παρουσιαζεται αυτο ,κανονικα θελουμε 1,2 αστρα.Εγώ πάλι στην πράξη το έχω διαπιστώσει ... θεωρητικά δυσκολεύομαι να το εξηγήσω !!!
Έχω χάσει παλαιότερα κάμποσους κοτσυφούς κυρίως, αλλά και τσίχλες, μέχρι που έκανα όρκο να μην ξανατουφεκίσω πουλί καθιστό !!!
Και όχι από κακή σκόπευση εννοείται, αλλά να βλέπεις να σκάει η τουφεκιά πάνω στα φύλλα σε ένα κύκλο με κέντρο το πουλί, κι αυτό να σηκώνεται αμέσως μετά και να φεύγει !!! Και κυρίως σε περιπτώσεις που το έβλεπες στο πλάι, προφίλ δηλαδή ...
Γι' αυτό, εκτός από τους λόγους που ανέφερες, σκέφτομαι ότι έχοντας κλειστές τις φτερούγες, τα μεγάλα φτερά επικαλύπτουν μερικώς το ένα το άλλο και δημιουργούν μια "ασπίδα", που σε οριακές αποστάσεις που τα σκάγια έχουν ήδη μειωμένη κινητική ενέργεια μειώνει ακόμη περισσότερο την διατρητική τους ικανότητα ...
Εγώ πάλι στην πράξη το έχω διαπιστώσει ... θεωρητικά δυσκολεύομαι να το εξηγήσω !!!
Έχω χάσει παλαιότερα κάμποσους κοτσυφούς κυρίως, αλλά και τσίχλες, μέχρι που έκανα όρκο να μην ξανατουφεκίσω πουλί καθιστό !!!
Και όχι από κακή σκόπευση εννοείται, αλλά να βλέπεις να σκάει η τουφεκιά πάνω στα φύλλα σε ένα κύκλο με κέντρο το πουλί, κι αυτό να σηκώνεται αμέσως μετά και να φεύγει !!! Και κυρίως σε περιπτώσεις που
το έβλεπες στο πλάι, προφίλ δηλαδή ...
Γι' αυτό, εκτός από τους λόγους που
ανέφερες, σκέφτομαι ότι έχοντας κλειστές
τις φτερούγες, τα μεγάλα φτερά
επικαλύπτουν μερικώς το ένα το άλλο και
δημιουργούν μια "ασπίδα", που σε οριακές
αποστάσεις που τα σκάγια έχουν ήδη
μειωμένη κινητική ενέργεια μειώνει ακόμη
περισσότερο την διατρητική τους
ικανότητα ...
Δεν φτάνει μόνο να την ακούσει.Πολλές φορές μου έχει συμβεί και μένα, αυτό που παρατήρησα είναι ότι σημαδευοντας ελαφρώς πιο πάνω από το κέντρο του πουλιού, έχω περισσότερες επιτυχίες, δεν ξέρω γιατί...πάντως τις περισσότερες φορές το πουλί το βλέπω και αρπαει την τουφεκια στο σήκωμα...Ο ήχος ταξιδεύει με 340 μέτρα το δευτερόλεπτο, ίσως λοιπόν να είναι συνδυασμός απόστασης και ταχύτητας γόμωσης στα Χ μέτρα ( εννοώ να ακούσει το πουλί την τουφεκια χιλιοστά του δευτερόλεπτο πριν την αρπαξει και προλάβει να σηκωθει) φυσικά δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί αυτή η θεωρία
Λογικό και αυτό ... το είχαμε αναφέρει νομίζω και παλιότερα.Γι' αυτό, εκτός από τους λόγους που ανέφερες, σκέφτομαι ότι έχοντας κλειστές τις φτερούγες, τα μεγάλα φτερά επικαλύπτουν μερικώς το ένα το άλλο και δημιουργούν μια "ασπίδα", που σε οριακές αποστάσεις που τα σκάγια έχουν ήδη μειωμένη κινητική ενέργεια μειώνει ακόμη περισσότερο την διατρητική τους ικανότητα ...
Έχεις το βίντεο ?Είναι της Perazzi το τεστ. Κάθε 10 κάννες καταστρέφει την 1
Έχεις το βίντεο ?
Έχω φάει το youtube να το βρω
Στην τελευταία σελίδα στο θέμα Perazzi το έχω ποστάρει εδώ και λίγο καιρό.Έχεις το βίντεο ?
Εγώ πάλι στην πράξη το έχω διαπιστώσει ...
Έχεις το βίντεο ?
Πιστεύω, οτι επειδή το πουλί είναι καθιστό, μπορεί να πέσει σε κάποιο κενό της κατανομής. Ενώ όταν πετάει, δέχεται όλη την άτρακτο σκαγιων, και επίσης έχει μεγαλύτερο όγκο με ανοιχτά φρερά.Εγώ πάλι στην πράξη το έχω διαπιστώσει ... θεωρητικά δυσκολεύομαι να το εξηγήσω !!!
Και όχι από κακή σκόπευση εννοείται, αλλά να βλέπεις να σκάει η τουφεκιά πάνω στα φύλλα σε ένα κύκλο με κέντρο το πουλί, κι αυτό να σηκώνεται αμέσως μετά και να φεύγει !!! Και κυρίως σε περιπτώσεις που το έβλεπες στο πλάι, προφίλ δηλαδή ...
Γι' αυτό, εκτός από τους λόγους που ανέφερες, σκέφτομαι ότι έχοντας κλειστές τις φτερούγες, τα μεγάλα φτερά επικαλύπτουν μερικώς το ένα το άλλο και δημιουργούν μια "ασπίδα", που σε οριακές αποστάσεις που τα σκάγια έχουν ήδη μειωμένη κινητική ενέργεια μειώνει ακόμη περισσότερο την διατρητική τους ικανότητα ...
Ναι, άλλο στα υδρόβια, τρώει την μισή τουφεκιά.Έχω χρόνια να ρίξω σε καθιστό πουλί. (Δεν είναι από ηθικές αναστολές πάντως)
Σε καρτέρι τρυγονιών σε σχετικά πυκνά δέντρα που πήγαινα στο μακρινό παρελθόν καθόμουν σε μια απόσταση υπολογίζω περίπου 20-30m.
Στα υδρόβια ισχύει ότι είναι πιο δύσκολο το καθιστό στο νερό και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό.