Ξυνεις πληγες....σκαρτο μισόκιλο εχω κ την παω με το σταγονόμετρο.GP μέχρι να τελειώσει
Νικο ριξε και ενα με την Α0 που εχεις με τζιοβανι 20 εγω την κανω 1,9χ37 τωρα η δικη σου μπορει να θελει 2-2,05 δεν ξερω !!! Εχω σκοτωσει πολλα παπια με το συγγεκριμενο σε νο 3 η 4 ,εμενα βγαζει σε αυτη τη δοσολογια 385-390 μ/δ το χειμωνα !! Καλοκαιρι δεν το εχω δοκιμασειTελικα ο καθε ενας δοκιμαζει στα μετρα που του αρεσει ή που κυνηγαει...και πολυ καλα κανει !!!
Αλλοι στα 36.5 με 2* αστρα.... αλλοι 32 με 3*...και αλλοι ( εγω ) στα 30 και 35...παλι με 3* αστρα...
Οποια και να ειναι τα μετρα....τα συμερασματα μας τα βγαζουμε.
Μια σημερινη δοκιμη με Α1 και με giavanni 22 .
View attachment 72485
View attachment 72486
Το μακαροοοοοονι να είναι μισκοΠροσεχως δοκιμες με Α0 και μακαρονι γερμανηκη σο cal36 magnum 17gr no6
Το παραπάνω σεταπ με διαφορετικά βύσματα .Ποσοστά βαρέθηκα να βγαλω.Με το Θώδη,στον κύκλο του μέτρου πρέπει να λειπουν 8-9 σκάγια της γομωσης...View attachment 72502Από την άποψη να σου σπάσει λίγο το κέντρο και να γεμίσει περισσότερο και πιο ομοιόμορφα την περιφέρεια...
Συν ότι είναι No3...οπότε "αντέχουν" λίγο φόρτωμα και (λογικά) προορίζεται για "σκληρό" θήραμα...
Νικο ριξε και ενα με την Α0 που εχεις με τζιοβανι 20 εγω την κανω 1,9χ37 τωρα η δικη σου μπορει να θελει 2-2,05 δεν ξερω !!! Εχω σκοτωσει πολλα παπια με το συγγεκριμενο σε νο 3 η 4 ,εμενα βγαζει σε αυτη τη δοσολογια 385-390 μ/δ το χειμωνα !! Καλοκαιρι δεν το εχω δοκιμασει
ναι βασικα μονο την αποτηπωση στο μεγαλο στοχο θελω! γιατι εγω τα δοκιμαζω σε μικρους στοχους !!! αυτο που σου λεω εχει δουλεψει πολυ καλα σε 3-4 διαφορετικα οπλα και σε δυσκολες ωρες!!!!Ο GIOVANNI θελεις να δεις τι συγκεντρωση βγαζει Μητσο ??
ναι βασικα μονο την αποτηπωση στο μεγαλο στοχο θελω! γιατι εγω τα δοκιμαζω σε μικρους στοχους !!! αυτο που σου λεω εχει δουλεψει πολυ καλα σε 3-4 διαφορετικα οπλα και σε δυσκολες ωρες!!!!
Στη συγκεκριμένη τουφεκιά, τον tubo, τον έχεις με χαραγμένα πέταλα ή άκοπο;
Τα σκορπάει πολύ αυτό.Να γεμίσουμε και κανένα διασποράς
View attachment 72578
Σκορπάει η ντεμεκ πενελη ε???Να γεμίσουμε και κανένα διασποράς
View attachment 72578
Μην μου μιλάς έτσι,με πληγώνεις...Σκορπάει η ντεμεκ πενελη ε???
Θα στα σφίξει πολύ δεν κάνει, δεν έχεις και τα προσόντα να τα υποστηρίξεις