Μπόμπα είσαι μάστορααα...Μια τουφεκιά στα 36.5 και στα 51 απ'το στόμιο με **.Με αλεύρι και 173 σκάγια №3View attachment 72611View attachment 7261285%και 43% αντίστοιχα.Για κάθε μέτρο έχουμε έξοδο απ'τον κύκλο,περί τα 2,8% .Και στα 50 πάντως για №3 ...αλατιερα έχει πάει...
Η στα 36 Η στα 50 ,3 σκάγια Θέλουμε.Μια τουφεκιά στα 36.5 και στα 51 απ'το στόμιο με **.Με αλεύρι και 173 σκάγια №3View attachment 72611View attachment 7261285%και 43% αντίστοιχα.Για κάθε μέτρο έχουμε έξοδο απ'τον κύκλο,περί τα 2,8% των σκαγιων.Και στα 50 πάντως για №3 ...αλατιερα έχει πάει...
Μια τουφεκιά στα 36.5 και στα 51 απ'το στόμιο με **.Με αλεύρι και 173 σκάγια №3View attachment 72611View attachment 7261285%και 43% αντίστοιχα.Για κάθε μέτρο έχουμε έξοδο απ'τον κύκλο,περί τα 2,8% των σκαγιων.Και στα 50 πάντως για №3 ...αλατιερα έχει πάει...
Συμφωνω Νικολα...αλλα εχω στημένα τα σημάδια του (V 1.5) στα 30m επιδή κανω δοκιμες κ με το δικαννο καμια φορα απευθείας στο στόχο, κ με το δικαννο κατα 90% δοκιμάζω ψιλά σκάγια, εξού κ το μόνιμο των 30m...αναγκαστεικά...Καλες ειναι οι τουφεκιες Κωστή !!!
Οταν ομως εχεις σταθερο 2* αστρα και 30 μετρα .....βαζουμε αλλα βυσματα φιλε...ΠΧ. μισοταπες...αυτη
ειναι η γνωμη μου....
Τωρα βεβαια περι ορεξεως.....κολοκυθοπιτα....
Ότι θέλουμε θα βάλουμε ρε θείοΟταν ομως εχεις σταθερο 2* αστρα και 30 μετρα .....βαζουμε αλλα βυσματα φιλε...ΠΧ. μισοταπες...αυτη
ειναι η γνωμη μου....
Ότι θέλουμε θα βάλουμε ρε θείο
Και την κολοκυθόπιτα δεν την θέλουμε
δεν μας αρέσει!
Εκεί είναι περίπου ... 3%.
Μια χαρά είναι.
Πάνω από 10 σκάγια θα πάρει αν είναι κέντρο.
Αν δεν είναι κέντρο στην περιφέρεια θα έχεις περισσότερα.
Πάρε και μια φωτό από το Τσίβερι
View attachment 72619
Ποοοοοολυ σφιχτή τουφέκιαθα το αφήσω να πάει στα 60Παρα πολυ ωραιες Παρη !!!
Αλλα για 50 μετρα τα 36 γραμμαρια σε Ν3 εγω τα θεωρω λιγα φιλε !!!
Για μενα εναι ρισκο....ειδικοτερα στον λαγο...Αλλο να εχει 70 σκαγια ο κυκλος και αλλο 150 .
View attachment 72615
View attachment 72616
Επισεις αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως φαινεται μικροτερος ο κυκλος στις δικες σας
δοκιμες ενω ΔΕΝ ειναι !!
Ειναι θεμα επεξεργασιας του υπολογιστη ??
Στον δικο μου κυκλο εαν βαλω 70 σκαγια μεσα θα ειναι σαν σκορπια διαδηλωση...εννοω οτι τα κενα θα
ειναι πολυ μεγαλυτερα !!
Ποοοοοολυ σφιχτή τουφέκιαθα το αφήσω να πάει στα 60
Έχω ένα 33αρι γι'αυριο να το ρίξω με το δικαννο,αριστερή-φουλ.Στα πόσα να το βάλω;Η στα 36 Η στα 50 ,3 σκάγια Θέλουμε.
Στείλε μου 200gr και θα δεις.......Έχω ένα 33αρι γι'αυριο να το ρίξω με το δικαννο,αριστερή-φουλ.Στα πόσα να το βάλω;
Μόνο για παπί έχω άποψη.....κ αυτή ,σχετικήκαλημέρες Νίκοκαλημέρες παίδεςΔεν κανεις ''αστεια'' με τον λαγο....Τα 50 μετρα τα θεωρω οριακα...στα 60 ειναι τουφεκιες απελπισιας...
Τζονι μου !!
Μόνο για παπί έχω άποψη.....κ αυτή ,σχετικήκαλημέρες Νίκοκαλημέρες παίδες