Το μήκος δεν έχει ουσιαστικό ρόλο........Αυτό πιστεύεις είναι μεταξύ αυλού; ;;
Η και με το μήκος 10cm
Η γεωμετρία της κάνης κάνει τη διαφορά......
Το μήκος δεν έχει ουσιαστικό ρόλο........Αυτό πιστεύεις είναι μεταξύ αυλού; ;;
Η και με το μήκος 10cm
Δε φαίνεται;;;;;Οκ δέχομαι την άποψη σου εξάλλου κουβέντα κάνουμε ....πιστεύω να δέχεσαι και εσύ την αντίθετη άποψη????
Εάν πας σε Καλδάρα συγκεντρωτηρα 24 Άρι κλείσεις 57.8 πιθανόν θα βγάλεις ακόμη καλύτερη ντουφέκια τον αγαπάει τον καλδαρά το 18.3/18.4.Δεύτερη cheditte cx 2000
Μb32 1,75x34 No7n giovani22 6* 57,50
Ίδιο όπλο τσοκ εργοστασιακό 3* απόσταση 36,50 μέτρα σκάγια 233 συγκέντρωση 62%
Έριξα μερικά στα μπασιματα στις φάσες, αλλά με gt21. Ωραίο μου φάνηκε. Και στις δοκιμές ίδια συγκέντρωση έβγαζα. Νομίζω για δεύτερο θα σου αρέσει.Δεύτερη cheditte cx 2000
Μb32 1,75x34 No7n giovani22 6* 57,50
Ίδιο όπλο τσοκ εργοστασιακό 3* απόσταση 36,50 μέτρα σκάγια 233 συγκέντρωση 62%
Είναι με επεξεργασία φωτογραφίας... όχι μαρκαδόρο παλια έκανα με μαρκαδόρο και πόναγε ο καρπός μια εβδομάδαχαρα στο κουραγιο σου που εκατσες και μετρουσες τελιτσες
Αυτο του ειπα κι εγω (για 10m) επιπλέον maximum....Τα έξωεργοστάσιακα πιο έντονα κέντρα όπως σχεδόν πάντα Ηλία... Τα σου δώσουν σίγουρα αλλά 5-7 μέτρα σε σχέση με τα αντίστοιχα μαμά...
Και με ζέστη.Αυτο του ειπα κι εγω (για 10m) επιπλέον maximum....
Υ.Γ. Με εξέπληξε και η κατανομή του F2 34 No7 πάντος....!!!!
Ναι ρε φιλε....προφανώς, άνοιξαν ολα τα πεταλα του Ζ2Μ διότι το συγκεκριμενο φυσιγγι ειναι καθαρα χειμωνιάτικο....πόσο αργό να είναι..;;;; ΑΝ ΕΙΝΑΙ....Και με ζέστη.
Πως θα γίνει αυτό ;Τα έξωεργοστάσιακα πιο έντονα κέντρα όπως σχεδόν πάντα Ηλία... Θα σου δώσουν σίγουρα αλλά 5-7 μέτρα σε σχέση με τα αντίστοιχα μαμά...