Kostas ContraDosi
Moderator
Οχι Αργύρη μου, δε λες βλακειες....προσωπικα, ειχα τα αυτια μου ανοιχτα, τοτε που τα ειπαμε απο κοντα...Αυτό που λένε τετραγωνη γόμωση ή λέω μλκιες?
Οχι Αργύρη μου, δε λες βλακειες....προσωπικα, ειχα τα αυτια μου ανοιχτα, τοτε που τα ειπαμε απο κοντα...Αυτό που λένε τετραγωνη γόμωση ή λέω μλκιες?
Αυτό θυμάμαι κ γώ.Τετράγωνη λένε την γόμωση της μιας ουγκιας(28 γρμ),#6(αν δεν κάνω λάθος),με μάλλινη τάπα(ακάλυπτα περιμετρικά τα σκάγια),σε φυσιγγι Cal 12.
Τώρα εάν σου πω ότι στα 30 μέτρα μου αρέσει το μαμά τι θα μου πεις;;Έκανα χθές μερικές δοκιμές με τα νέα μου τσοκ..... Gemini M και LF.
Στα 30 και 40 μέτρα ( μετρημένα με κορδέλλα) . Φυσίγγιο lambo tordo 32 νο9 και θερμοκρασία 23°. Όπλο Benelli super Vinci.
30 μέτρα μαμά 3*
View attachment 91227
30 μέτρα Gemini Mod. (Μου έφυγε λίγο δεξιά)
View attachment 91228
30 μέτρα Gemini LF
View attachment 91229
40 μέτρα Gemini LF
View attachment 91230
Τίποτε Τάσο γιατί δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διάφορα με το Gemini.....αλλά κρατάω μια επιφύλαξη γιατί με το Gemini μου έφυγε λίγο δεξιά η τουφεκιά. Απλά έπιασε βροχή και δε ξαναδοκιμάσα.....Τώρα εάν σου πω ότι στα 30 μέτρα μου αρέσει το μαμά τι θα μου πεις;;
Αυτά έχουν οι κάννες μπερετταΤης καραμπινας ομοιομορφη ισοκατανομη η αποτυπωση το δικανο δε το βλεπω καθολου.
40 σκάγια διαφορά καλα ειναιΜε το Ceasar Guerini Temper που ρίχνω στο σκοπευτήριο δεν είχα δοκιμάσει κυνηγετικά φυσίγγια. Προχθές στο σκοπευτήριο έκανα δοκιμή με τα Lambro A1 #6 34gr. Δοκίμασα με τα μαμά τσοκ Μ και F στα 35μ και ιδού τα αποτελέσματα. Στην δοκιμή με το Μ μου έφυγε λίγο πάνω αλλά νομίζω ελάχιστα επηρεάζει το τελικο συμπέρασμα.
Μεγαλη διαφορά στο χαρτί αλλά η καραμπίνα είχε 5εκ ακόμα χαρτί σε πλάτος
Ειδες είμαι τίμιος το λέωΜη κλέβεις ρε. Αυτά τα 5εκ κάνουν την διαφορά
Ειδες είμαι τίμιος το λέω
Τωρα που θα σου έρθουν Ανεμογεννητριες επάνω θα έχεις δρόμους 5μετρους5 εκατοστά λες..... δεκαπέντε θα είναι στην πραγματικότητα