Βλητικές δοκιμές Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν αρχιζω τα ''μα - μου''.....Αλλα εξηγησε μου..για να καταλαβω...Πως εισαι σιγουρος οτι δεν θα κοπουν
απο μονα τους ??
Δεν κοβονται ενας στους 30-40 κοβεται εχω ριξει ενα σωρο σε στοχο και παραπολλα δραμια ουτε εκει κοβονται !! Ουτε απο τσοκ φρενου αν περασει δεν κοβεται τελειως !!

Την έχουμε δοκιμάσει στα 36 γρ Πάρη. Παλιότερα είχα ανεβάσει και εγώ αλλά και ο Νίκος, αν θυμάμαι καλά.

Ναι στα 36 μετρα την εχουμε δοκιμασει....Στα 45-50 δεν μπορει να δωσει αυτο που θελουμε...
Το παραδοξο ειναι...οτι ενω βγαζει καλες συγκεντρωσεις στα 36 μετρα...το ιδιο φυσιγγιο στα 50 μετρα
ειναι για κλαματα η συγκεντρωση του...
Και ακομα δεν καταλαβα το γιατι ?? !!! :oops:

Δεν κοβονται ενας στους 30-40 κοβεται εχω ριξει ενα σωρο σε στοχο και παραπολλα δραμια ουτε εκει κοβονται !! Ουτε απο τσοκ φρενου αν περασει δεν κοβεται τελειως !!

Μητσο...αυτες ειναι δικες σου διαπιστωσεις...και καλα κανεις και τις εχεις...
Απο την ''αλλη'' το θεωρεις σωστο την στιγμη που ψαχνω μια πυριτιδα στα 50 μετρα να κανω αυτο
που λες...
Και περα απο αυτο που θα δωσει αποτυπωση...πρεπει να ψαχνω να βρω το βυσμα να δω εαν ανοιξε η οχι ???

Συγνωμη...αλλα δεν θα σου κανω την χαρη...και μην με παρεξηγησεις...υλικα δεν πεταω,,,,και ρωτα τον
φιλο μας τον Βασιλη900 που το εζησε....να σου πει τι πραμάτια κουβαλαω οταν παω για δοκιμες...και τι κοπο
εχουν !!
Τουλαχιστον..κανω οτι κανω....αλλα θελω να ειμαι σιγουρος για το αποτελεσμα της αποτυπωσης...και να μην
ψαχνω να δω εαν ανοιξε το βυσμα η οχι...Εγω σε ολα τα βυσματα τα πεταλα τα προκοβω ...και ετσι ξερω
τι εδωσε η τουφεκια !!
Φιλικα στα λεω ολα αυτα....και μην με παρεξηγεις...!!!:)

Ναι στα 36 μετρα την εχουμε δοκιμασει....Στα 45-50 δεν μπορει να δωσει αυτο που θελουμε...
Το παραδοξο ειναι...οτι ενω βγαζει καλες συγκεντρωσεις στα 36 μετρα...το ιδιο φυσιγγιο στα 50 μετρα
ειναι για κλαματα η συγκεντρωση του...
Και ακομα δεν καταλαβα το γιατι ?? !!! :oops:
Νίκος στην προηγούμενη σελίδα, Post in thread 'Βλητικές δοκιμές' https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-δοκιμές.5134/post-908174, έγραψα ενα σετ απ. Αν μπορείς ρίχτο.

Μητσο...αυτες ειναι δικες σου διαπιστωσεις...και καλα κανεις και τις εχεις...
Απο την ''αλλη'' το θεωρεις σωστο την στιγμη που ψαχνω μια πυριτιδα στα 50 μετρα να κανω αυτο
που λες...
Και περα απο αυτο που θα δωσει αποτυπωση...πρεπει να ψαχνω να βρω το βυσμα να δω εαν ανοιξε η οχι ???

Συγνωμη...αλλα δεν θα σου κανω την χαρη...και μην με παρεξηγησεις...υλικα δεν πεταω,,,,και ρωτα τον
φιλο μας τον Βασιλη900 που το εζησε....να σου πει τι πραμάτια κουβαλαω οταν παω για δοκιμες...και τι κοπο
εχουν !!
Τουλαχιστον..κανω οτι κανω....αλλα θελω να ειμαι σιγουρος για το αποτελεσμα της αποτυπωσης...και να μην
ψαχνω να δω εαν ανοιξε το βυσμα η οχι...Εγω σε ολα τα βυσματα τα πεταλα τα προκοβω ...και ετσι ξερω
τι εδωσε η τουφεκια !!
Φιλικα στα λεω ολα αυτα....και μην με παρεξηγεις...!!!:)
Κανε οτι νομιζεις Νικο εγω σου εδωσα μια συνταγη να δοκιμασεις για να μην ψαχνεις !! Θες να κοψεις τα πτεριγια κοψτα !! Το στησιμο σου ειπα !!

Κανε οτι νομιζεις Νικο εγω σου εδωσα μια συνταγη να δοκιμασεις για να μην ψαχνεις !! Θες να κοψεις τα πτεριγια κοψτα !! Το στησιμο σου ειπα !!

Δεν μου εδωσες σεταπ....ενα 2,10 σε 12/76 καλυκα μου ειπες...χωρις γραμ. σκαγιων και υψος κλεισιματος...
και να μην κοψω τα πεταλα Μητσο...

Αν ειναι σε 76 αρη καλυκα uee καψουλι οπωσδηποτε !! 2,10 με z2m ΧΩΡΙς να κοψεις τα πτεριγια του ( και μην αρχισεις τα μα μου !! Ετσι το θελω )

Αυτο μου εδωσες...

Δεν μου εδωσες σεταπ....ενα 2,10 σε 12/76 καλυκα μου ειπες...χωρις γραμ. σκαγιων και υψος κλεισιματος...
και να μην κοψω τα πεταλα Μητσο...

Αυτο μου εδωσες...
Ναι για την psb 2 sp δεν ρωτησες ; Σε 76 αρη καληκα ειναι στανταρ το κλεισιμο ! Και ζ2μ σου ειπα οτι υψος σου τεριαξει !! Και ελεγες για 40+ 2 γρ οποτε μαλον σετ απ σου εδωσα !!!

Σημερινες....και με την ευλογια της Παναγιάς μας...παρ'ολη την αστοχια μου βγηκε καλο αποτελεσμα !!! :)

Ολες οι δοκιμες στα 50 μετρα...με το φουλ του ΒΟΙΤΟ .

Βασιλη μου Vmak το σεταπ σου πολυ καλο φιλε !!!:)

50 μετρα.

εικόνα_Viber_2023-08-15_16-11-48-628.jpg

Πρωτη βολη...το σεταπ του φιλου του Βασιλη Vmak !!!

εικόνα_Viber_2023-08-15_16-13-30-059.jpg
εικόνα_Viber_2023-08-15_16-13-57-746.jpg

To τροποποιησα βαζοντας ψηλοτερο βυσμα GT18 - με την ιδια δοσολογια...αλλα τελικο υψος στα 64,5 .
Δεν ξερω τι ''εφταιξε''...ισως κακό ματι να ειχα....την εστειλα αλλου για αλλου...η μιση τουφεκια εκτος στοχου :confused:

Ωστοσο και με την μιση τουφεκια στον στοχο...βγαζω το συμπερασμα οτι ηταν πολλα υποσχομενη τουφεκια !!!

εικόνα_Viber_2023-08-15_16-14-09-222.jpg
εικόνα_Viber_2023-08-15_16-14-27-017.jpg

Συνεχιζω με την ιδια πυριτιδα στο σεταπ Ν4+Ν1..:)

Last edited:
PSB2 Σπεσιαλ... στα 50 μετρα...και επιμενων Νικά !!!:)

50 ΜΕΤΡΑ....

εικόνα_Viber_2023-08-15_16-11-48-628.jpg

Στην πρωτη τουφεκια της επεσαν ''βαριά'' τα 44 γραμμαρια σε συνδιασμο με την δοσολογια και δεν εδωσε
αυτο που ηθελα.

εικόνα_Viber_2023-08-15_16-16-19-566.jpg
εικόνα_Viber_2023-08-15_16-16-50-915.jpg

2η τουφεκια...με τροποποιημενη την δοσολογια....και παρ'ολο που παλι εχασα το κεντρο του στοχου...οταν
πλησιασα στον στοχο.....το χαμογελο εφτασε μεχρι τα αφτια μου !!!:)

εικόνα_Viber_2023-08-15_16-21-17-965.jpg
εικόνα_Viber_2023-08-15_16-21-35-539.jpg

Θελει λιγο φτιαξιμο η κατανομη...το βλεπω....Αλλα 70% συγκεντρωση στα 50 μετρα...λιγο δυσκολο
( οχι ακατορθωτο ) να θελεις και την απολυτη κατανομη....!!

Αυτα για σημερα παλικαρια μου...χρονια πολλα σε ολους...και του χρονου με υγεια !!!:)

PSB2 Σπεσιαλ... στα 50 μετρα...και επιμενων Νικά !!!:)

50 ΜΕΤΡΑ....

View attachment 76920

Στην πρωτη τουφεκια της επεσαν ''βαριά'' τα 44 γραμμαρια σε συνδιασμο με την δοσολογια και δεν εδωσε
αυτο που ηθελα.

View attachment 76921
View attachment 76922

2η τουφεκια...με τροποποιημενη την δοσολογια....και παρ'ολο που παλι εχασα το κεντρο του στοχου...οταν
πλησιασα στον στοχο.....το χαμογελο εφτασε μεχρι τα αφτια μου !!!:)

View attachment 76923
View attachment 76924

Θελει λιγο φτιαξιμο η κατανομη...το βλεπω....Αλλα 70% συγκεντρωση στα 50 μετρα...λιγο δυσκολο
( οχι ακατορθωτο ) να θελεις και την απολυτη κατανομη....!!

Αυτα για σημερα παλικαρια μου...χρονια πολλα σε ολους...και του χρονου με υγεια !!!:)
Τι εκανες εκει ρε Νικο...!!!
Δεν νομίζω να εχω δει καλυτερη τουφεκια στα 50μ.
Μονο με πατενταδικα βυσματα.
Το ακριβες σεταπ παρακαλω, καψυλι, καλυκας, γρ σκαγια κτλπ

Τι εκανες εκει ρε Νικο...!!!
Δεν νομίζω να εχω δει καλυτερη τουφεκια στα 50μ.
Μονο με πατενταδικα βυσματα.
Το ακριβες σεταπ παρακαλω, καψυλι, καλυκας, γρ σκαγια κτλπ

Το γραφω στον στοχο βρε Στελιο μου !!!

Νίκο, τα αποτελέσματα πολύ ανώτερα απο αυτά που περίμενα. Μπράβο για την δοκιμή.

Να εισαι καλα φιλε !!!
Τα αγαθα κοποις κτωνται....Οσα και να γνωριζεις.... σε καθε δοκιμη......ολο και κατι περισσοτερο
μαθαινεις !!!
Οι δοκιμες σου μιλανε...εγω αν και κουφος...ακουω τι λενε !!! :)

Status
Not open for further replies.
Back