gvp9000
Banned
Ρίχνουν καλύτερα τα ψιλάααααααα, δεν ρίχνουν τα χοντρά και τα σκληράαααααααα, οι διαφορές εκεί μικραίνουν και δεν βγάζεις συμπέρασμα.Όταν έφτιαξαν αυτές της Κάννες,της έφτιαξαν για ρίχνουν καλύτερα το ίδιο φυσσγγι ως προς τον αντίπαλο,όσο γίνεται.Και απλά εμπορικά την υιοθετήσαμε η άλλες για να πιάσουν κάνα πελάτη παραπάνω.Οτι κάνουν το κάνουν αόριστα,καλύτερη διατρηση,καλύτερη συγκέντρωση στο μέσο όρο στη χειροτερη.Τι θα τους πεις ότι ρίχνουν το ίδιο?Δεν μπορείς,γιατί δεν ρίχνουν το ίδιο,και στο φιναλε,ο ίδιος ο αγοραστής από τι στιγμή που δει αυτή τη μικρή διαφορά,τι θέλει.Και στην επόμενη αγορά θα έχει το μικρόβιο για την καλύτερη τουφεκιά.
Η ιστορία ξεκίνησε με τους σκοπευτές που ρίχνουν #7,5++ και ψάχνουν το σκάγι.
Εκεί παίζεται το παιχνίδι, γι αυτό δουλεύουν τα R&D.
Ακόμα και μια ελάχιστη διαφορά για αυτούς είναι βάθρο ή εξέδρα.
Και οι εταιρίες το εκμεταλεύονται δεόντως.
Για αυτούς έχει νόημα, όχι για τους κυνηγούς και ειδικά για χοντρό θήραμα από πέρδικα δηλαδή και πάνω.
Εσείς το λέτε βλητική υπεροχή, εγώ το λέω βλητική υπεροχή της τσίχλας.
Χαίρω πολύ ότι ο μεγάλος κώνος σφίγγει τα ψιλά σκάγια στα ανοιχτά και μέσα τσοκ.
Αλλά στα ψιλά δεν έχει νόημα να σφίξεις την τουφεκιά γιατί τα πλια τα τουφεκάς σχετικά κοντά, τα σκάγια είναι πολλά και η ανοιχτή τουφεκιά διορθώνει λάθη.
Αν τα τουφεκάς μακριά σφίγγεις το τσοκ ή βάζεις ένα φρενάτο.
Αλλά το μακρυά έχει και άλλα θέματα, δεν είναι μόνο η κατανομή.
Λύσεις υπάρχουν πάντα, αρκεί να εντοπίσεις το πρόβλημα.
Δεν είναι "αγόρασα ή άλλαξα ένα όπλο και καθάρισα".
Αν μου πεις διαφορά διάτρησης και συγκέντρωσης σε #4-#3 μεταξύ benelli και optima θα γράψω ότι η moss 935 την optima αλλά ο Σαράντος κράτησε την Benelli.
Νομίζω χοντρικά x1.5 είναι η διάτρηση στα νίκελ, ο Νίκος ξέρει καλύτερα.Αυτο που μετάνιωσα είναι ότι δεν έριξα ποτέ νικέλε σε δοκιμές διατρησεις .Αλλά όλα αυτά θα μείνουν πίσω σε λίγα χρόνια με την κατάργηση των μολυβδινων. Στο ατσάλι η διατρήσεις με της δοκιμές που έκανα εγώ είναι πολύ σταθερές καρμπον,καμμία σχέση με τα μολύβδινα .
Με τα ατσάλια θα πάθουν όλοι εγκεφαλικά.
Κάτσε να έρθουν τα βολφράμια στον Νίκο να πάθεις κολούμπρα.
Πολύ πιο βαριά, σφαιρικά και δεν παραμορφώνονται.
Με #6 τρυπάς παπί στα 100m.