Δεν σε ενδιαφερει η Ντέμι τουφεκιά,έχεις πάει 2 άστρα εδώ.
Δεν σε ενδιαφερει η Ντέμι τουφεκιά,έχεις πάει 2 άστρα εδώ.
Βαγκάνα το.Αρα και εγω τα ίδια βγάζω; ;;
Ποσο παει;;; σαν το ελιξ είναι ελικοιδες; ; το εχεις σκέτο χαρτόνι;
Ωραία φάση μας δείχνεις κ χαρτί κ τενεκέ λαδιού
67%με 3*
Νικο όλες αυτές η Κάννες είναι ίδιες και τα αποτελέσματα πρέπει να είναι περίπου ίδιο.Σωστα λες για το 2% και εντός του 5% όπως πήρες στη δοκιμή σου.
67%με 3*
Ωραίος,τι μηχανή γεμίσματος έχεις Νίκο?Θα μπορουσαν να εχουν μηδενικη εως 2% αποκλιση....Εσκεμμενα εκλεισα τα φυσιγγια στα 57 και στα 56,5
ωστε να δω τι διαφορες θα εχουν...
Το 56,5 εδωσε και στις δυο πυριτιδες μεγαλυτερο ποσοστο συγκεντρωσης.
ΝαιΠοσο παει;;; σαν το ελιξ είναι ελικοιδες; ; το εχεις σκέτο χαρτόνι;
Aκριβώς... η 390 έχει στενό αυλό όπως και η benelli!Νικο όλες αυτές η Κάννες είναι ίδιες και τα αποτελέσματα πρέπει να είναι περίπου ίδιο.Σωστα λες για το 2% και εντός του 5% όπως πήρες στη δοκιμή σου.
Και το πρώτο φυσίγγι που έφτιαξε ο μικρός στην Σάμο με Α1 και 32gr #8.5
View attachment 79101
Το τελευταίο είναι ένα Derby Πυρκάλ #8 ... ακολουθεί ...
Κυνηγετικές τουφεκιές!!!!!!!
Ακριβώς ...ΥΓ. Το αλευρι δεν ''ακυρωνει'' τις καννες....Την παραμορφωση των σκαγιων ''ακυρωνει''...σε μεγαλο βαθμο !!!
Και ποιοτητα σκαγιων = συγκεντρωση -ταχυτητα - διατρηση....Αυτο εχω δει εγω. !!
Τώρα δεν σε φοβάμαι γράφεις σωστά,Έχεις στρώσει,δεν θα σε πειράξω άλλο.
Αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία από ΟΛΑ.downrange όλα ίδια.
Ωραίος,τι μηχανή γεμίσματος έχεις Νίκο?
Ακριβώς, και πως στο διάολο καταφέρνουν να βγάζουν σχεδόν πάντα την ονομαστική συγκέντρωση για κάθε τσοκ με σκληρά σκάγια δεν το έχω καταλάβει.Εννοεί ότι κ τα άχρηστα όπλα(κάνες) ....με αλεύρι γίνονται ισάξια με τα καλά.....όντως με ένα ΚΑΛΟ σκάγι οι συμπεριφορές θα είναι ίδιες
*Βασικά οι Αμερικάνοι εφεύραν το μπαφερ ,για χρησιμοτητα στο κυνήγι γαλοπούλας,επιθυμητή η κλειστή τουφεκιά(για κεφάλι)
Στα απλαντ (περάσματα)κυνήγια ()τους δε νομίζω να βάζουν μπαφερ,εκεί θέλουν κέντρο+ περιφέρεια
Τα σκάγια από το Rooster πρόσεξε !!!!Η τελευταια νομίζω δεν πρεπει να ληφθεί υπ όψη κε Νίκο ,φαινεται το τάμα στη
Παναγιά
Μην υπερβάλεις ... καμιά δεν ρίχνει τόσο ψηλά ...Και τα μπενελλια,άμα έχεις ένα σωστό κοντάκι,δεν ρίχνει ένα μέτρο πάνω από το θήραμα