Επειδη τον Γιωργο τον γνωριζω πολλα χρονια...και ξερω τι μπορει να φτιαξει....Θα σου πω ...μην ''κρινεις''
απο 5 - 6 δοκιμες του !!!
Ο Γιωργος εχει αλλη ''φιλοσοφια''......ειναι λιγο...''του δεν βαριεσαι αδελφε''....εαν ηθελε να εχει ακριβως τις
ιδιες ταχυτητες θα τις ειχε....Αλλα ο Γιωργος εχει κατασταλαξει σε καποια σεταπ...και δεν το ψαχνει αλλο..
Δεν ειναι και πολυ των δοκιμων...δεν τον ''κατηγορω'' βεβαια... ουτε τον δικαιολογω...Απλα σου λεω ποιος
ειναι ο Γιωργος !!
Και εαν τον ''ζορισεις'' και λιγο...ο Θεος να φυλαει....αρχιζει τα ''Γαλλικα του''....και αντε να καθαρισεις μετα !!
Τελειωνοντας θα σου πω...οτι σιγουρα πρεπει να καταλαβες τι εστι Γιωργος...
ΠΧ,,,Οταν βλεπεις στα βολια του V1.5-480m/s =36 εκατοστα και δευτερη βολη με το αλλο οπλο V1,5-484m/s
=34 εκατοστα...Τι να συζηταμε....καταλαβαινεις και τι μπορει να φτιαξει στα φυσιγγια του !!!
Τωρα οσον αφορα την διατρηση....εγω εχω σταματησει να μετραω....Στα πχ. 40 μετρα...το ιδιο καλα σκοτωνει
και το σκαγι που εχει 2χιλιοστα διατρηση και αυτο που εχει 2,5 χιλιοστα...
Τα ζορια στην διατρηση...ειναι στα 50+μετρα....Αλλα και εκει εαν εχεις χοντρα σκαγια και καλη ποιοτητα τα ''ζορια'' πανε περιπατο !!!
Απλα...ψιριζουμε την μαιμου και να εχουμε κατι να λεμε φιλε μου !!!
ΥΓ. Και λεω παντα για φυσιγγια ιδιογομωσης.....Τα εμπορικα τα ειδα....Ας ειναι καλα εκει που ειναι...εκεινος
ο ευλογημενος λαγος που πεταλωσα με τρεις τουφεκιες...και με εκανε ιδιογομωτη !!!