Αυτή βγήκε κιολας εμάς τον Ιούλιο
Αυτή βγήκε κιολας εμάς τον Ιούλιο
Η πικραγγουριά κάνει δουλειά. Όμως αν πεις ότι θα την χρησιμοποιήσεις, θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.Δεν το ξέρω, για την ιγμορίτιδα ξέρω ότι το καλύτερο είναι η πικραγγουριά
View attachment 49391
Ναι γιατί είναι στην πραγματικότητα τοξική και δημητηριωδης... Πάνω από τα 6 γραμμάρια σκοτώνει... Για εσωτερική χρήση χρειάζονται κάποια εκατοστά του γραμμάριου, ενώ παραπάνω δοση μέσω τγς μύτης είνσι ικανή να κάψει όλο το ρινοφαρρυγγικο βλενογοννο..Η πικραγγουριά κάνει δουλειά. Όμως αν πεις ότι θα την χρησιμοποιήσεις, θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.
Σνιφαρεται η αγγούρια?ενώ παραπάνω δοση μέσω τγς μύτης
'Αμα πάρεις παραπάνω δόση και σου βγει από τη μύτη εννοεί ο Γρηγόρης.....Σνιφαρεται η αγγούρια?
Onosma frutescens Lam. ή Όνοσμα το θαμνώδες
Με πρόλαβες!...Όνοσμα το θαμνώδες (μελίχορτο) ???
Δεν το ξέρω, για την ιγμορίτιδα ξέρω ότι το καλύτερο είναι η πικραγγουριά
View attachment 49391
Η πικραγγουριά κάνει δουλειά. Όμως αν πεις ότι θα την χρησιμοποιήσεις, θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.
Σνιφαρεται η αγγούρια?
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!'Αμα πάρεις παραπάνω δόση και σου βγει από τη μύτη εννοεί ο Γρηγόρης.....
Δεν είναι αυτές οι βόμβες που της περνάμε μικροί και ρίχναμε στους άλλουςΔεν το ξέρω, για την ιγμορίτιδα ξέρω ότι το καλύτερο είναι η πικραγγουριά
View attachment 49391
Δεν κάνει τίποτα; ;;;Onosma frutescens Lam. ή Όνοσμα το θαμνώδες
Η θεραπευτική ικανότητα τέτοιων βοτάνων, κυρίως, έγκειται στο να τα μαζεύεις.
Τα καρέλια, σπάνε την μονότονη θέα του τοπίου και δημιουργούν μια ευχάριστη εικαστική παρέμβαση στην, κατά τα άλλα, γεμάτη πληροφορίες εικόνα ...
Και στα ματια μπορει να σου κανει σοβαρη ζημιαΔεν είναι αυτές οι βόμβες που της περνάμε μικροί και ρίχναμε στους άλλους
Το πατάς και σου έρχεται στα μούτρα![]()
Δεν εχεις φάει τουμπα με ποδήλατο μέσα σε τσικουνιδες βάτα και αγκάθια να δεις τι μισητα ήταν και αυτά...Και στα ματια μπορει να σου κανει σοβαρη ζημια
Απο τα πιο μισητα χορτα για εμενα
Τσουκνιθες σκοπιμα βαζω μεχρι σημερα τα χερια μεσα να με ´τσιμπισουν´´´Δεν εχεις φάει τουμπα με ποδήλατο μέσα σε τσικουνιδες βάτα και αγκάθια να δεις τι μισητα ήταν και αυτά...