Έχω στοκ έλα να φορτώσειςΧάρη ακούς; Ξεκίνα να κόβεις![]()
Έχω στοκ έλα να φορτώσειςΧάρη ακούς; Ξεκίνα να κόβεις![]()
Ασε μας ρε ζαργανα.Έχω τις παρκουρς μια χαρά μπαίνουν και βγαίνουν
Όλοι χοντροποδαροι είστε
Σ έχει καρφώσει ζαργάνα ;Ασε μας ρε ζαργανα.
Υπάρχει ισοθερμική επένδυση γαλότσας και απλή με γούνα.Την Κυριακη φορεσα τις γαλοτσες αναγκαστικα γιατι ειχε πολυ λασπη εκει που ημασταν, ειχε ομως και πολυ κρυο, -3 με παγωμενα χορταρια κατω, με αποτελεσμα τα ποδια μου να ξυλιασουν. Ξερει καποιος να μου πει τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση? καποια καλτσα η' πατοι εσωθερμικοι? Δεν εχω ξαναφορεσει γαλοτσες με τετοιο κρυο, τραυματικη εμπειρια.
η παιρνεις της demar που εχουν την επενδυση η περνεις μονο την επενδυση που εχει η demar η lemigo kai φορας της δικες σου.Την Κυριακη φορεσα τις γαλοτσες αναγκαστικα γιατι ειχε πολυ λασπη εκει που ημασταν, ειχε ομως και πολυ κρυο, -3 με παγωμενα χορταρια κατω, με αποτελεσμα τα ποδια μου να ξυλιασουν. Ξερει καποιος να μου πει τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση? καποια καλτσα η' πατοι εσωθερμικοι? Δεν εχω ξαναφορεσει γαλοτσες με τετοιο κρυο, τραυματικη εμπειρια.
Τις φόρεσα πρώτη φορά την Κυριακή, αρκετά καλή εντύπωση, καλύτερη θερμοκρασία στο πόδι από τις άλλες γαλοτσες που είχα χωρίς επένδυση. Τα δάκτυλα κρυωσαν βέβαια αλλά όχι στο σημείο που έφταναν πριν, να πονάνε απ' το κρύο.η παιρνεις της demar που εχουν την επενδυση η περνεις μονο την επενδυση που εχει η demar η lemigo kai φορας της δικες σου.
Ευχαριστω, θα το κοιταξω και θα δω τι θα παρω.Υπάρχει ισοθερμική επένδυση γαλότσας και απλή με γούνα.
η παιρνεις της demar που εχουν την επενδυση η περνεις μονο την επενδυση που εχει η demar η lemigo kai φορας της δικες σου.
55e εχουν εδω η demarμην περιμένουμε με €30 να τα καλύψουμε όλα...
Θα πρέπει να πάρω άλλες γαλοτζες;ένα νούμερο μεγαλύτερο;η παιρνεις της demar που εχουν την επενδυση η περνεις μονο την επενδυση που εχει η demar η lemigo kai φορας της δικες σου.
Την Κυριακη φορεσα τις γαλοτσες αναγκαστικα γιατι ειχε πολυ λασπη εκει που ημασταν, ειχε ομως και πολυ κρυο, -3 με παγωμενα χορταρια κατω, με αποτελεσμα τα ποδια μου να ξυλιασουν. Ξερει καποιος να μου πει τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση? καποια καλτσα η' πατοι εσωθερμικοι? Δεν εχω ξαναφορεσει γαλοτσες με τετοιο κρυο, τραυματικη εμπειρια.
Δες ότι αν διαλέξεις τις προ πάει 55
Αν είχες απλές χωρίς επένδυση νεοπρεν λογικό είναι ..η μόνες που δεν μου κράτησαν ποτέ ζεστά τα ποδαρια είναι η dispan μηρού ....μόνο νεοπρεν εστω και 1,5Την Κυριακη φορεσα τις γαλοτσες αναγκαστικα γιατι ειχε πολυ λασπη εκει που ημασταν, ειχε ομως και πολυ κρυο, -3 με παγωμενα χορταρια κατω, με αποτελεσμα τα ποδια μου να ξυλιασουν. Ξερει καποιος να μου πει τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση? καποια καλτσα η' πατοι εσωθερμικοι? Δεν εχω ξαναφορεσει γαλοτσες με τετοιο κρυο, τραυματικη εμπειρια.
Αυτό ακριβώς.Δες ότι αν διαλέξεις τις προ πάει 55
Που είναι καλύτερες