Γιορτή λήξης κυνηγετικής περιόδου 2015-2016

Δυστυχώς, λόγο πόνου ήμουν ο πρώτος που αποχώρησε, από μια φανταστική μάζωξη. Κυνηγετικά κακά τα πράγματα, ο καιρός πολύ καλός για πικ -νικ .sarcastic.
Το ευχαριστήθηκα πολύ, και του χρόνου να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε

Ρε είστε απίστευτοι τελικά.....congrats.
Μπράβο για τις συμμετοχές, για τις εισφορές σε πρωτεΐνη-βύνη-σαλατικά-πίττες-κρασί-γλυκό(ά)....
Συγχαρητήρια στους ψήστες, στους d.j., στους φωτογράφους
Τα υποδέλοιπα.......εν καιρώ και όταν επιστρέψουν όλοι ασφαλείς στη βάση τους .congrats.

Την δυσκολη εποχή που βιωνουμε ολοι μας η τεχνολογια δυστυχως , επιφερει αλλοτρίωση και αποξένωση στον συγχρονο ανθρωπο.
Το HL ομως και τα μέλη του ειναι μια ομάδα που ενω ξεκίνησε διαδυκτιακά καταφερε να συνδεσει ανθρώπους οχι μόνο μεσω ενος ψυχρου ηλεκτονικου υπολογιστη αλλα να τους κάνει μια πραγματική παρέα και φιλους κατι που ειναι δυσκολο να επιτευχθει στην εποχη που ζουμε.
Για να μην σας κουράζω η συνάντηση εγινε με τις καλύτερες προυποθεσεις , ολοι ειχαν καποιο ρόλο, και εδειξε πως η συνεργασια μπορει να λειτουργήσει άψογα αν υπάρχουν ικανοι και σωστοί ανθρωποι.
Τα φαγητα άψογα και μεγάλη ποικιλία τα γλυκα και οι πίτες περισσεψαν τα ποτά αφθονα , η βασιλόπιτα που έφερε ο Μάκης εξαιρετική, αλλά το πιο σημαντικό απ'ολα τα παιδια που γνώρισα για πρωτη φορά απο κοντα ηταν εξαιρετικά.
Ανταλλαξαμε απόψεις κάναμε σχέδια για του χρόνου πρώτα ο Θεός, ανάψαμε τα κερακια μας στον Αι Νικόλα και αποχαιρετηθήκαμε.
Μπράβο και πάλι στα παιδια που εμπνευστηκαν το HL και του χρόνου να ειμαστε καλά να συναντιόμαστε.
Τα υπόλοιπα θα τα αποτυπωσει με τις φωτογραφές του ο Ζολώτας γιατι μια εικόνα χίλιες λεξεις.

το πώς περάσαμε θα το δούμε και θα το συζητήσουμε όλοι παρέα με φωτό αναφορές κουτσομπολιά και πειράγματα
θα ήθελα να αναφέρω άμεσα όμως 2-3 πραγματάκια
ευχαριστώ όλους που πήραν μέρος στη γιορτή όλους που δεν μπόρεσαν να έρθουν λόγω κάποιων υποχρεώσεων και λόγω αποστάσεων αλλά ήταν μαζί μας με ευχές και τηλεφωνική επικοινωνία
ευχαριστώ τις κυρίες dim63 και kotzi για τις πίτες που έφιαξαν και μας έστειλαν......Κώστα παρακαλώ την συνταγή της καρυδόπιτας(άριστα σιροπιασμένη και με γαρύφαλλο άρωμα και γεύση τρέλλα)να την στείλεις με π.μ.
ευχαριστώ τον αγαπημένο μου κουνιάδο(31 χρόνια δεν έχουμε αλλάξει κουβέντα)για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Σήμερα γνώρισα για 1η φορά τον Αλέξανδρο και τον Στέφανο(stef21) δύο καταπληκτικά νέα παιδιά που μπήκαν στο κλίμα της παρέας από την πρώτη στιγμή
γνωρίζοντας κάθε φορά νέα πρόσωπα live η μέσα από τις σελίδες του φόρουμ ένα έχω να πώ:

<<δεν είναι τυχαίο ότι το φόρουμ αυτό είναι μια μεγάλη παρέα με πολύ υψηλό επίπεδο .congrats..congrats..congrats.
υ.σ.1 το φλουρί κέρδισε ο Δημήτρης που ήταν παρέα με τον Φώτη (axaios67)του εύχομαι καλή και τυχερή χρονιά με υγεία :)
υ.σ. το 1ο κομμάτι της πίτας ήταν για το HL
και το 2ο για όλους όσους δεν ήταν παρόντες για τους λόγους που γράφω παραπάνω(τα έφαγα και τα 2 για να σας τιμήσω).sarcastic.
και του χρόνου

Last edited:
Και εγω απο την βιασυνη μου ξέχασα να συγχαρω τον Κώστα απο τον Βόλο το νεαρό αυτο παιδί στην ιλικία σχεδον του γιου μου που ειχε το τσαγανο να ερθει απο τόσα χιλιόμετρα μακρυά για να παραβρεθεί στην συνάντηση του HL.

Ωραία πράγματα και θαματα διαβάζω. Να 'στε γεροί και δυνατοί να ξαναγίνει για πολλά χρόνια. Περιμένω τη παρακαμερα της συνάντησεις και φυσικά τα σχόλια που θα επακολουθησουν. Άλλη μια ένδειξη ότι το Hunterslife είναι κάτι παραπάνω από ένα σάιτ. Υγεία για όλους.

Και εγω απο την βιασυνη μου ξέχασα να συγχαρω τον Κώστα απο τον Βόλο το νεαρό αυτο παιδί στην ιλικία σχεδον του γιου μου που ειχε το τσαγανο να ερθει απο τόσα χιλιόμετρα μακρυά για να παραβρεθεί στην συνάντηση του HL.
Άξιος Άξιος..............sex hard.. .sarcastic..sarcastic..sarcastic.

ο Κωστάκης μας συγκινεί πάντα με την συμμετοχή του σε κάθε γιορτή του φόρουμ .RESPECT.

Ο Κωστής από τον Βόλο είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και όλοι τον έχουμε στην καρδιά μας εδώ και καιρό.

Όσο για τα υπόλοιπα πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!.fff.
Όλα αυτά τα όμορφα που συνέβησαν σήμερα είναι μια επιβεβαίωση , μια επιβράβευση θα έλεγα , για τον χρόνο που αφιερώνουμε για την λειτουργία του HL.
Μπράβο λοιπόν σε όλα τα παιδιά που ήταν σήμερα μαζί μας και κλείσαμε με τον πιο ωραίο τρόπο την φετινή σεζόν .
Τα κρέατα όλα ήταν καταπληκτικά , η πίτα του φόρουμ ήταν βέβαιο ότι θα ήταν επιτυχημένη αφου την επιμελήθηκε ο Μάκης , οι δε καρυδόπιτα δια χειρός συζύγου Kotzi άπαιχτη όπως επίσης και ή πίτα της Κας Ζολώτα.
Αυτό όμως που επιβεβαιώθηκε σήμερα και μας "φτιάχνει" απίστευτα , είναι ότι τα καλύτερα έρχονται...........well done.

euuFBwi.jpg

Back