Γιορτή λήξης κυνηγετικής περιόδου 2015-2016

εγω δεν ξέρω ούτε τον δρόμος, απο άγιο Δημήτριο πόση ώρα θα κάνω; ισως δεν ειναι και πολύ κακή ιδεα να συναντηθουμε πχ στα διόδια

Ευχαριστώ Διονύση. Την περιοχή τη γνωρίζω, απλά δεν την έχω κυνηγήσει. Μόλις φτάσω λοιπόν θα έχεις τηλ..well done.
Όσο για την τύχη θα το διαπιστώσω αυριο!.xm.
Ρε πατρίδα εισαι καλά ; με τους φίλους του Κατσαμπέκη του Βοιωτού κάνεις νταραβέρια;.sarcastic.
Ισως να πρεπει να γίνει μια προσυ άντηση τελικά ,περισσότετο για όσους δεν γνωριζόμαστε , και αν οχι στα διόδια νομίζω πως ειναι καλά και στην γεφυρα στην Χαλκίδα που έχει χώρο.

χαρτοπετσέτες ταψάκια αλουμινίου σε 3 μεγέθη για κρεας σαλάτα τυρί 1 σχάρα 1 ψησταριά κάρβουνα ποτηράκια πλαστικά αλατοπιπεροθύμαρο και ότι άλλο σκεφτώ μέχρι το βράδυ

Εγω θα προτεινα να εξορμησουμε σε ενα μερος ολοι μαζι και απο εκει περα να ανοιχτουμε σε ολη την περιοχη ωστε να ανεμιζουν και τα πουλια και να κανουμε και τον χαβαλε μας
Σκεφτειτε οτι αυριο θα εχει και αλλο λαο στην περιοχη οποτε καλυτερα να εχουμε πιασει μια περιοχη ολοι μαζι παρα να μπλεχτουμε και με αλλους ;)
:rolleyes:
Ασε που παιζει σιγουρα και big brother το θεμα εδω και μερες :D
Στο φιναλε οτι βαρεσουμε αν βρουμε πουλια
το μαδαμε επι τοπου και το ριχνουμε στην σχαρα για επιδορπιο .sarcastic.

Κάτι μαριναρισμένα μπουτάκια κοτόπουλου που παράγγειλε ο Μάκης κατοικοεδρεύουν πλέον στο ψυγείο μου.......eat.
όπως το γράφεις είναι δικά μου όλα μην απλώσει χέρι καμμιά αλεπού
θα έχουμε Βοιωτία Τζουμέρκα 8-0 από τ αποδυτήρια .sarcastic.

Η σεζόν για μένα έκλεισε πριν 2 βδομάδες με ωραίες θεαματικές κ προ πάντων εντυπωσιακές ντουφεκιες κ το τελευταίο όριο της σεζόν στην όμορφη Εύβοια.... Αύριο θα ξεκίνησω χαλαρά θα πιω ένα καφεδακι με τα φιλαράκια μου στην Χαλκίδα κ μετά θα ανηφορισουμε προς το σημείο συνάντησης...πιστεύω κατα τις 10+30 να ήμαστε εκεί να πούμε καμιά κουβέντα κ να ξεκινήσει το πανηγύρι

Κριμα για μενα παιδια σημερα σηκωθηκα λιγο χαλια λεω θα περαση αλλα οσο παει και χειροτερα μπουκωμα και πονο στα κοκκαλα τι να πω και ηθελα τοσο πολυ να γνωριστουμε απο κοντα
ειμαι ατυχος πολυ ευχομαι να περασετε ομορφα απο τωρα αρχιζω και ζηλευω γ.τ.τ. μου

Κριμα για μενα παιδια σημερα σηκωθηκα λιγο χαλια λεω θα περαση αλλα οσο παει και χειροτερα μπουκωμα και πονο στα κοκκαλα τι να πω και ηθελα τοσο πολυ να γνωριστουμε απο κοντα
ειμαι ατυχος πολυ ευχομαι να περασετε ομορφα απο τωρα αρχιζω και ζηλευω γ.τ.τ. μου
δεν πειράζει ρε φίλε αν δεν μπορέσεις θα πάμε ταβέρνα τον άλλο μήνα και θα κεράσεις .sarcastic.

Περαστικά γρήγορα φίλε μην ξανοίγεσαι γιατι η γρίπη καιροφυλακτεί ,οσο για τα παιδακια προβατίνα θα σου κρατήσει ο << Μακης >>

Κάποιος να μην πάρει όπλο ρε παιδιά, ένα tablet να κρατάει,για απευθείας μετάδοση στο HL για εμάς τους μακρινούς.....Ποιος θα το αναλάβει;;;
Το να μην κρατάμε οπλο το αντέχουμε με τα πηρούνια ομως υπάρχει θέμα.

Περαστικά γρήγορα φίλε μην ξανοίγεσαι γιατι η γρίπη καιροφυλακτεί ,οσο για τα παιδακια προβατίνα θα σου κρατήσει ο << Μακης >>
Ευχαριστω πολυ απλα ηθελα να ερθω να γνωριστουμε απο κοντα με ολα τα παιδια ητανε μια ευκαιρια

Back