Αν είναι και παγωμένα έρχομαι και εγώ.Κάποιος να φέρει μια Moet και λίγο χαβιάρι για το 9
Αν είναι και παγωμένα έρχομαι και εγώ.Κάποιος να φέρει μια Moet και λίγο χαβιάρι για το 9
Το ερώτημα που τίθεται είναι αν το χαβιάρι θα το φάμε πριν η μετά από την προβατίνα. .xm.Αν είναι και παγωμένα έρχομαι και εγώ.
αχαχαχαχαχα δε το κάνω επίτηδες.. λευκέ GandalfΡε πανούτσο με το που εμφανίστηκες έγινε το θέμα κ...χανίο.
κ.Γιάννη χαρά μας να έρθεις όυτως ή αλλέως..Αν είναι και παγωμένα έρχομαι και εγώ.
κ.Γιάννη χαρά μας να έρθεις όυτως ή αλλέως..
για πάρτη σου βάζω και τον Μάκη στη σχάρα.... αν τον αντέξει βεβαια...
Καλημέρα Μακη να φερω και μια ξαδέρφη μου απο Μολδαβία που αν <<κηράσει πουτο σου κάνει χουρο>> σπεσιαλ.sexy girl.εγώ κάνω εντατικές προπονήσεις πάλι
Σου βρηκα και ένα ωραίο τραγούδι που πάει με το τσιφτετέλι..εγώ κάνω εντατικές προπονήσεις πάλι
Πολύ θα το ήθελα αλλά η τελευταία Κυριακή της σεζόν, πάντα, είναι αφιερωμένη αλλού. Σε μιαν άλλη συγκέντρωση, σου υπόσχομαι να δοκιμάσω Μάκη στη σχάρα.κ.Γιάννη χαρά μας να έρθεις όυτως ή αλλέως..
για πάρτη σου βάζω και τον Μάκη στη σχάρα.... αν τον αντέξει βεβαια...
φέρε ότι γουστάρεις Θεόφραστε! Αν ξεκινήσουν να γράφουν τι θα φέρουν όλοι θα φτάσει τις 98 σελίδες το θέμαΕΕΕ κι εμένα κι εμένα, ακόμα περπατάω...
ίσως έρθει και ένας φίλος μαζί και μήπως να κάνουμε έναν προγραμματισμό για τα κρέατα (προμήθειες γενικά);
Νομίζω θα ήταν καλά όσοι έχουν αποφασίσει για το τί θα φέρουν να το γράψουν ώστε να μην φέρουμε όλοι τα ίδια...