Γιορτή λήξης κυνηγετικής περιόδου 2015-2016

Ετοιμαστείτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.sarcastic..sarcastic.

i2oOYiQ.jpg

1 dim63
2 jimakos
3 Μάκης
4 dionisis
5 Yannis304+ξ'αδελφος
6 Τζιμης τσαπ + αδερφός
7 axaios67 +Δημήτρης+1 ατομο
8 Kostas
9 PANOUTSOS
10 Stef21
11 KYNIGOSDK
12 XARIS
13 Manos
14 Αλέξανδρος
15.Nikolas-Paros
16.averel+φίλος
17.Vasilis
18. vpentza

Δυστυχως γι ακομα μια φορα δεν θα μπορεσω να ερθω, εχει εξοδο σαββατο με την εταιρεια μου σε ρεμπεταδικο, για κυνηγι θα βγω Δευτερα τελευταια φορα

1 dim63
2 jimakos
3 Μάκης
4 dionisis
5 Yannis304+ξ'αδελφος
6 Τζιμης τσαπ + αδερφός
7 axaios67 +Δημήτρης+1 ατομο
8 Kostas
9 PANOUTSOS
10 Stef21
11 KYNIGOSDK
12 XARIS
13 Manos
14 Αλέξανδρος
15.Nikolas-Paros
16.averel+φίλος
17.Vasilis
18. vpentza
19. Kotzi

Παιδια επειδή μαζευτήκαμε αρκετοι , ζωη να εχουμε , εγω προτεινω να πιασουμε τα ποστα που γνωρίζει ο καθενας με την παρέα του πρωι πρωι να κυνηγησουμε καρτερι και περπατητό οσοι επιθυμουν, και 1100 να μαζευτουμε στο εκλησακι τουλάχιστον οι ψήστες και εγω μεσα σε αυτους, να προετοιμάσουμε τις φωτιες ,και να αρχισουμε να ψήνουμε. Οσοι δεν θα ψήσουν μπορουν να προσέρχονται και πιο μετα ετσι δεν θα γίνει συνωστισμος και θα υπάρχει και ομαλη διαδικασια ψησίματος.
Εγω εχω ηδη ετοιμάσει ψυγειακι , κρεατικα , ψησταρια και προσαναματα, πριονι για ξυλα ,2 καρεκλακια , ποτηρια πηρουνια πλαστικα και οτι αλλο θα θυμηθω μεχρι το βραδυ ..bbq.

Παιδια επειδή μαζευτήκαμε αρκετοι , ζωη να εχουμε , εγω προτεινω να πιασουμε τα ποστα που γνωρίζει ο καθενας με την παρέα του πρωι πρωι να κυνηγησουμε καρτερι και περπατητό οσοι επιθυμουν, και 1100 να μαζευτουμε στο εκλησακι τουλάχιστον οι ψήστες και εγω μεσα σε αυτους, να προετοιμάσουμε τις φωτιες ,και να αρχισουμε να ψήνουμε. Οσοι δεν θα ψήσουν μπορουν να προσέρχονται και πιο μετα ετσι δεν θα γίνει συνωστισμος και θα υπάρχει και ομαλη διαδικασια ψησίματος.
Εγω εχω ηδη ετοιμάσει ψυγειακι , κρεατικα , ψησταρια και προσαναματα, πριονι για ξυλα ,2 καρεκλακια , ποτηρια πηρουνια πλαστικα και οτι αλλο θα θυμηθω μεχρι το βραδυ ..bbq.
Εγώ ούτε το μέρος ξέρω ούτε κανέναν από εδώ μέσα. Έλεγα πως θα μαζευτούμε εκεί στο ξημέρωμα να γνωριστούμε και να κάνουμε τις ομάδες για το περπατητό-καρτέρι μας.
Σε λίγο θα πάω να πάρω τα κρέατα για να μπουν στη μαρινάδα....eat.

εγω προτεινω να πιασουμε τα ποστα που γνωρίζει ο καθενας με την παρέα του πρωι πρωι να κυνηγησουμε καρτερι και περπατητό οσοι επιθυμουν, και 1100 να μαζευτουμε στο εκλησακι
.well done..well done.
Εγώ ούτε το μέρος ξέρω ούτε κανέναν από εδώ μέσα.

Δεν φαντάζεσαι πόσο τυχερός είσαι .sarcastic..sarcastic.
Σου στέλνω το τηλέφωνο μου με πμ να συναντηθούμε το πρωί ( ή στην Αρτάκη ή στο μέρος , θα τα πούμε το πρωί) .:)

.well done..well done.

Δεν φαντάζεσαι πόσο τυχερός είσαι .sarcastic..sarcastic.
Σου στέλνω το τηλέφωνο μου με πμ να συναντηθούμε το πρωί ( ή στην Αρτάκη ή στο μέρος , θα τα πούμε το πρωί) .:)
Ευχαριστώ Διονύση. Την περιοχή τη γνωρίζω, απλά δεν την έχω κυνηγήσει. Μόλις φτάσω λοιπόν θα έχεις τηλ..well done.
Όσο για την τύχη θα το διαπιστώσω αυριο!.xm.

Στο εκκλησάκι σίγουρα θα ερθουν ατομα, κυριως αυτοι που ειναι για καρτερι, εκει δίπλα εχω κατσει για μαυρες κυνηγας κανονικά , αλλα για λόγους ασφαλείας επειδη είμαστε πολλα ατομα οσοι γνωρίζουν τα μερη καλύτερα να απλωθούν για να μην γίνει και κανένα ατυχημα δορυφορικά απο την περιοχη ετσι ωστε να ξεσηκωθουν και τα πουλιά και να παίξουν παντου.

Back