Μάκης
Banned
έγραψεςφέρε ότι γουστάρεις Θεόφραστε! Αν ξεκινήσουν να γράφουν τι θα φέρουν όλοι θα φτάσει τις 98 σελίδες το θέμα
έγραψεςφέρε ότι γουστάρεις Θεόφραστε! Αν ξεκινήσουν να γράφουν τι θα φέρουν όλοι θα φτάσει τις 98 σελίδες το θέμα
Η αγια τσιχλα..Πως λεγεται το εκκλησακι ρε παιδια ?
Εγώ ούτε το μέρος ξέρω ούτε κανέναν από εδώ μέσα. Έλεγα πως θα μαζευτούμε εκεί στο ξημέρωμα να γνωριστούμε και να κάνουμε τις ομάδες για το περπατητό-καρτέρι μας.Παιδια επειδή μαζευτήκαμε αρκετοι , ζωη να εχουμε , εγω προτεινω να πιασουμε τα ποστα που γνωρίζει ο καθενας με την παρέα του πρωι πρωι να κυνηγησουμε καρτερι και περπατητό οσοι επιθυμουν, και 1100 να μαζευτουμε στο εκλησακι τουλάχιστον οι ψήστες και εγω μεσα σε αυτους, να προετοιμάσουμε τις φωτιες ,και να αρχισουμε να ψήνουμε. Οσοι δεν θα ψήσουν μπορουν να προσέρχονται και πιο μετα ετσι δεν θα γίνει συνωστισμος και θα υπάρχει και ομαλη διαδικασια ψησίματος.
Εγω εχω ηδη ετοιμάσει ψυγειακι , κρεατικα , ψησταρια και προσαναματα, πριονι για ξυλα ,2 καρεκλακια , ποτηρια πηρουνια πλαστικα και οτι αλλο θα θυμηθω μεχρι το βραδυ .
εγω προτεινω να πιασουμε τα ποστα που γνωρίζει ο καθενας με την παρέα του πρωι πρωι να κυνηγησουμε καρτερι και περπατητό οσοι επιθυμουν, και 1100 να μαζευτουμε στο εκλησακι
Εγώ ούτε το μέρος ξέρω ούτε κανέναν από εδώ μέσα.
Η αγια τσιχλα..
Ευχαριστώ Διονύση. Την περιοχή τη γνωρίζω, απλά δεν την έχω κυνηγήσει. Μόλις φτάσω λοιπόν θα έχεις τηλ.
Δεν φαντάζεσαι πόσο τυχερός είσαι
Σου στέλνω το τηλέφωνο μου με πμ να συναντηθούμε το πρωί ( ή στην Αρτάκη ή στο μέρος , θα τα πούμε το πρωί) .