Γιορτή λήξης κυνηγετικής περιόδου 2015-2016

υγ Αν κάποιος μπορεί να βάλει τις συντεταγμένες θα ήταν καλό!!!!!!

Δεν έχω πάει ποτέ (λογικό 300km μακριά .sarcastic.) απλά είχα βρει το σημείο από τις αντίστοιχες φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει τα παιδιά και την περιγραφή της τοποθεσίας.

Το σημείο στο maps είναι αυτό. Ελπίζω να μην είμαι λάθος.

Φώτη αν μπορείς να το επιβεβαιώσεις. .well done.

Κώστα θα μπλέξουμε με συνεννοήσεις ρε φίλε!!!!!
Η ουσία είναι να μην σπαζοκεφαλιάσουμε με το "τι θα φέρεις εσύ , τι θα φέρω εγώ , τι σου χρωστάω κλπ" και να χαλαρώσουμε με όσο το δυνατόν με πιο απλό τρόπο .

Οπότε όπως είπαμε , ο καθένας θα κάνει αυτό που θα έκανε αν πήγαινε με την παρέα του ( φυσικά οι παρέες μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους)

Επαναλαμβάνω .......

""""Ο καθένας θα φέρει κάτι από το σπίτι του, χωρίς ιδιαίτερη συνεννόηση με τους υπόλοιπους.
Δηλαδή μπορεί να φέρει ένα έως δύο κιλά κρέας ,από προβατίνα μέχρι μπριζόλες ή μπιφτέκια ή σουβλάκια , οτιδήποτε.Οχι όμως παραπάνω για να μην περισσέψουν και τα πετάξουμε.
Αντί για κρέας μπορεί κάποιος να φέρει κάποια πίτα ή κάποιον μεζέ ιδιαίτερο.
Επίσης θα φέρουμε κάτι για σαλάτα (ντομάτες , κρεμύδια , φέτα κλπ) , λίγο λάδι και λίγο αλατοπίπερο
Φυσικά μερικά πιάτα ποτήρια κλπ μιας χρήσης και οπωσδήποτε σακούλες σκουπιδιών ώστε όταν φύγουμε να αφήσουμε τον χώρο πιο καθαρό απ΄ότι τον βρήκαμε.

Τέλος , καλό θα ήταν να φέρουμε τα καρεκλάκια μας για σιγουριά διότι δεν γνωρίζουμε αν θα μας χωρέσουν όλους τα παγκάκια που διαθέτει ο χώρος.

Ψησταριά κλπ θα φροντίσει ο Μάκης ( πιθανόν να διαθέτει ο χώρος) και καλό θα είναι να φέρουμε σε μια σακουλίτσα και μερικά κάρβουνα.""""

υγ Αν κάποιος μπορεί να βάλει τις συντεταγμένες θα ήταν καλό!!!!!!
Να ρωτησω κατι ασχετο ?
Εκει κοντα κυνηγιεται το μερος ειναι επιτρεπομενο ?
Οχι οτι εχω τοσο καψουρα να βρω πουλια αλλωστε απο οτι διαβαζω εχει καει το μερος
απλα επειδη δεν εχω εχω ξαναπαει και θα φτασω πρωι πριν ξημερωσει
μην γινει καμια στραβη τελευταια μερα και με τραβανε σε κανενα τμημα αγκαλια με την beretta και την προβατινα παιδακια .sarcastic..sarcastic.
Αντε μετα εξηγησεις στον σεριφη οτι πηγες πρωτη φορα εκει για κυνηγι και μετα για ψησιμο με την παρεα του HL.goodboy.

Να ρωτησω κατι ασχετο ?
Εκει κοντα κυνηγιεται το μερος ειναι επιτρεπομενο ?
Οχι οτι εχω τοσο καψουρα να βρω πουλια αλλωστε απο οτι διαβαζω εχει καει το μερος
απλα επειδη δεν εχω εχω ξαναπαει και θα φτασω πρωι πριν ξημερωσει
μην γινει καμια στραβη τελευταια μερα και με τραβανε σε κανενα τμημα αγκαλια με την beretta και την προβατινα παιδακια .sarcastic..sarcastic.
Αντε μετα εξηγησεις στον σεριφη οτι πηγες πρωτη φορα εκει για κυνηγι και μετα για ψησιμο με την παρεα του HL.goodboy.
Κώστα το μέρος κυνηγιέται μια χαρά! Μην σε απασχολεί!

Παιδια πιστευω οτι καλυτερα να παμε ανα 4τραδα με ενα αμαξι και λιγοτερα εξοδα και παρεα στο δρομο,αν ειναι καποιοι απο δυτικα να κανονησουμε ολοι μαζι.πιστευω
οτι να ειναι καλυτερα οχι πολλα αμαξια εκει, και καλυτερα να τα φαμε παρα να τα χαλασουμε σε βενζινα και διοδια!!! λεω δεν ξερω αν ειναι λαθος εφοσον παμε στο ιδιο σημειο

Παιδια πιστευω οτι καλυτερα να παμε ανα 4τραδα με ενα αμαξι και λιγοτερα εξοδα και παρεα στο δρομο,αν ειναι καποιοι απο δυτικα να κανονησουμε ολοι μαζι.πιστευω
οτι να ειναι καλυτερα οχι πολλα αμαξια εκει, και καλυτερα να τα φαμε παρα να τα χαλασουμε σε βενζινα και διοδια!!! λεω δεν ξερω αν ειναι λαθος εφοσον παμε στο ιδιο σημειο
Σωστός ο Τζιμάκος.well done.
Συνεννοηθείτε μάγκες μου και όσοι μένετε κοντά να μαζευτείτε να πάτε με ένα αμάξι

Είναι πολύ εύκολο να πάει κάποιος στο σημείο. Ο χάρτης του Κώστα είναι σωστός.
Φτάνοντας στη Χαλκίδα στρίβουμε αριστερά για Αρτάκη,εκεί υπάρχει ταμπέλα που λέει να στρίψουμε δεξιά για Καθενούς κ Στενή, ανεβαίνοντας κ ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο θα βρούμε τους Καθενούς, ο καινούργιος δρόμος οδηγεί έξω απο το χωριό κ συνεχίζοντας για Στενή στο μεγάλο πέταλο κάνουμε αριστερά και θα δούμε το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου στο δεξί μας χέρι (λιγο πριν το εκκλησάκι υπάρχει διχάλα με εικονοστάσι, δεν στρίβουμε αριστερά εκεί,συνεχίζουμε τον ανήφορο)
Γενικά ακολουθούμε τη διαδρομή για Στενή

Διονύση πέρα απο το φαγητό να δουμε λίγο το θέμα του κρασιού.Θα ήταν καλό δυο η τρία άτομα αντί για κρέατα να φέρουν ένα ασκό 20λιτρο κρασί.Αν φέρνει ο καθένας και μια μπουκάλα νομίζω οτι θα γίνει μπέρδεμα.Υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να αναλάβουν το κρασί η να το δούμε ;
Επίσης Διονύση αν θέλετε να πάμε προβατίνα μήπως μπορούμε εμείς να μαζευτούμε κάμποσοι και να συννενοηθώ με τον χασάπη που είχα ξαναπάρει να μου κρατήσει τα παιδάκια ;

Διονύση πέρα απο το φαγητό να δουμε λίγο το θέμα του κρασιού.Θα ήταν καλό δυο η τρία άτομα αντί για κρέατα να φέρουν ένα ασκό 20λιτρο κρασί.Αν φέρνει ο καθένας και μια μπουκάλα νομίζω οτι θα γίνει μπέρδεμα.Υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να αναλάβουν το κρασί η να το δούμε ;
Επίσης Διονύση αν θέλετε να πάμε προβατίνα μήπως μπορούμε εμείς να μαζευτούμε κάμποσοι και να συννενοηθώ με τον χασάπη που είχα ξαναπάρει να μου κρατήσει τα παιδάκια ;
και κάρβουνα κι αλατοπίπερα σακκούλες απορριμάτων προσαναματα κ.λ.π.υπάρχουν λεπτομέρειες που θα τις βρούμε μέσα στην εβδομάδα

Μητσο εγω μπορω να φερω 5 κιλα κοκκινο κ 5 κιλα λευκο...μπορει κ παραπανω αν εχω χωρο στο αμαξι

Back