Πέρα απο φωτογραφίες θα προβαλουμε και τα παχιά κυνήγια.της περιοχής.Να βρω προτζέκτορα να γυρνάνε εικόνες με υπόκρουση "Τζουμέρκα μου περήφανα"..;
Πέρα απο φωτογραφίες θα προβαλουμε και τα παχιά κυνήγια.της περιοχής.Να βρω προτζέκτορα να γυρνάνε εικόνες με υπόκρουση "Τζουμέρκα μου περήφανα"..;
έλα και μην χορέψειςΚι εγώ μέσα, αν μου το επιτρέψει η μέση...
Θα σε βάλουμε να κάτσεις κάπου πολύ μαλακά,οπως....στην κοιλιά του βοιωτού ,να πούμε..lazy.Κι εγώ μέσα, αν μου το επιτρέψει η μέση...
Πριν το φαγητό οκ, μετά;κάπου πολύ μαλακά,
έλα και μην χορέψεις [/QUOTE
Ούτε τον χορό της κοιλιάς. (συνάανθρωποι λίγο πρόβατο)
Πριν το φαγητό οκ, μετά;
Και πριν και μετά.Πριν το φαγητό οκ, μετά;
αχαχαχα τι μλκς αντρας.... χαχαχαχαΚαι πριν και μετά.
Απλά μετά θα σκληρήνει λίγο η ανάρτηση και ίσως η...." εξάτμιση "να δουλεύει περισσότερο.
.ass..ass.Και πριν και μετά.
Απλά μετά θα σκληρήνει λίγο η ανάρτηση και ίσως η...." εξάτμιση "να δουλεύει περισσότερο.
Δεν είναι κακό να δουλεύει συχνά η "εξάτμιση" , ίσα ίσα που πρέπει να δουλεύει "ελευθέρας" χωρίς σιλανσιέ." εξάτμιση "να δουλεύει περισσότερο.
Και πριν και μετά.
Και πριν και μετά.
μια παροιμία λέει <<αν μικρομάθεις δεν μεγαλοξεχνάς>>......να μην εξηγήσω τι μάθατε μικροί .buy buy.Που τον στέλνεις τον άνθρωπο ρε Ζολώ! Μετά θα φουσκώσει θα γίνει σαν τσουλήθρα. Θέλεις να γλιστρήσει και να πέσει πάνω σε κανέναν πάσαλο; .ha ha ha.
Δεν είναι κακό να δουλεύει συχνά η "εξάτμιση" , ίσα ίσα που πρέπει να δουλεύει "ελευθέρας" χωρίς σιλανσιέ.
Απλά μερικές φορές θέλει προσοχή διότι ίσως να μην είναι κατάλληλη η στιγμή
Αντε Διονύση γιατι το θέμα πάγωσε.Αν και είναι νωρίς , δεν φαίνεται να μας τα χαλάει ο καιρός ...
Σιγά σιγά να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!