Φίλε ευχαριστω και εχω την αισθηση οτι υπαρχει κατι σαν φουρνος η μπαρμπεκιου, στο υπόστεγο νομιζω ειχαν βαλει φωτια κυνηγοι αλλα φοβάμαι μην το εχω μπερδεψει στο μυαλό μου με αλλη τοποθεσίαΕπιβεβαιώνω, Αγ. Νικόλαος Στενής
Μέχρι τότε,όλο και κάποιος θα πάει προς τα εκεί να μας το πεί σίγουρα,δεν το γνωρίζωΦίλε ευχαριστω και εχω την αισθηση οτι υπαρχει κατι σαν φουρνος η μπαρμπεκιου, στο υπόστεγο νομιζω ειχαν βαλει φωτια κυνηγοι αλλα φοβάμαι μην το εχω μπερδεψει στο μυαλό μου με αλλη τοποθεσία
Αν ριξει εως τοτε γιατι τώρα δεν υπάρχει .Αν έχει και λίγο λιγότερο χιονάκι...
Αρχίζει να αποκτα ενδιαφέρον η εκδήλωση.Εγώ είμαι μέσα! Προτείνω και εγώ Καθενούς...θα φέρω και 2 πουτ@νες παρέα!
Ακριβώς Μακη
εδώ είμαστε;;;;
Το υποστεγο είναι απο την αλλη μερια δεν φαινεται αλλα ο φιλος Κοτζι επιβεβαιωσε πως υπαρχουν πάγκοι και παγκάκιαΑφού το εκκλησάκι είναι πάνω στο δρόμο, μήπως όποιος ξέρει περίπου που είναι να το δει στο street view στο Google maps να δούμε αν έχει τελικά σκέπαστρο με παγκάκια.
Αυτο είναι το μονο προβλημα που μπορει να προκύψει είναι μια δυνατη χιονόπτωση την προηγουμενη ημερα και να εχει η περιοχή χιονοκάλυψη,
Βασίλη υπάρχει και υποστεγο διπλα ακριβως στην εκλλησια δεν ειναι μονο αυτο που φαινεται στο προαυλιο.Μάγκες το μέρος έχει άπλετο χώρο για να κάτσουμε. Για τραπέζι δεν έχει κάτι το απίστευτο αλλά προσωπικά θα φάω όρθιος....μόνο ο καιρός θα μας το χαλάσει εκεί!