Γιορτή λήξης κυνηγετικής περιόδου 2015-2016

Οδηγίες προς "ναυτιλομένους" ..:p

Όπως είπε και ο Μάκης , ο καθένας θα φέρει κάτι από το σπίτι του, χωρίς ιδιαίτερη συνεννόηση με τους υπόλοιπους.
Δηλαδή μπορεί να φέρει ένα έως δύο κιλά κρέας ,από προβατίνα μέχρι μπριζόλες ή μπιφτέκια ή σουβλάκια , οτιδήποτε.Οχι όμως παραπάνω για να μην περισσέψουν και τα πετάξουμε.
Αντί για κρέας μπορεί κάποιος να φέρει κάποια πίτα ή κάποιον μεζέ ιδιαίτερο.
Επίσης θα φέρουμε κάτι για σαλάτα (ντομάτες , κρεμύδια , φέτα κλπ) , λίγο λάδι και λίγο αλατοπίπερο
Φυσικά μερικά πιάτα ποτήρια κλπ μιας χρήσης και οπωσδήποτε σακούλες σκουπιδιών ώστε όταν φύγουμε να αφήσουμε τον χώρο πιο καθαρό απ΄ότι τον βρήκαμε.

Τέλος , καλό θα ήταν να φέρουμε τα καρεκλάκια μας για σιγουριά διότι δεν γνωρίζουμε αν θα μας χωρέσουν όλους τα παγκάκια που διαθέτει ο χώρος.

Ψησταριά κλπ θα φροντίσει ο Μάκης ( πιθανόν να διαθέτει ο χώρος) και καλό θα είναι να φέρουμε σε μια σακουλίτσα και μερικά κάρβουνα.

Όπως είπε και ο Μάκης , ο καθένας θα φέρει κάτι από το σπίτι του, χωρίς ιδιαίτερη συνεννόηση με τους υπόλοιπους.
Δηλαδή μπορεί να φέρει ένα έως δύο κιλά κρέας ,από προβατίνα μέχρι μπριζόλες ή μπιφτέκια ή σουβλάκια , οτιδήποτε.Οχι όμως παραπάνω για να μην περισσέψουν και τα πετάξουμε.
Επίσης θα φέρουμε κάτι για σαλάτα (ντομάτες , κρεμύδια , φέτα κλπ) , λίγο λάδι και λίγο αλατοπίπερο
Φυσικά μερικά πιάτα ποτήρια κλπ μιας χρήσης και οπωσδήποτε σακούλες σκουπιδιών ώστε όταν φύγουμε να αφήσουμε τον χώρο πιο καθαρό απ΄ότι τον βρήκαμε.

Τέλος , καλό θα ήταν να φέρουμε τα καρεκλάκια μας για σιγουριά διότι δεν γνωρίζουμε αν θα μας χωρέσουν όλους τα παγκάκια που διαθέτει ο χώρος.

Ψησταριά κλπ θα φροντίσει ο Μάκης ( πιθανόν να διαθέτει ο χώρος) και καλό θα είναι να φέρουμε σε μια σακουλίτσα και μερικά κάρβουνα.
Κρασι παραγωγης μου θα προμηθευσω εγω την ομαδα με οσο μπορω να κουβαλησω...2-3 μπουκαλια φτανουν;.my man.

..........................................................

.well done.

Επίσης αν κάποιος έχει κανένα μικρό πτυσσόμενο τραπεζάκι και μπορεί να το φέρει, χαμένο δεν πάει.. :)

Διονύση με κάλυψες με αυτα που εγραψες ως προαπαιτουμενα εγω να προσθέσω πως θα φερω μια ψησταρια , πριονι και οσοι επιθυμουν μπυρες κρασι να το φροντισουν , εγω επειδη οδηγω δεν πινω θα προτιμησω κοκα κολα, και στην επιστροφη μπορουμε για τονωση να πάρουμε και τους καφεδες μας και να κατσουμε αν θελουμε σε ωραιο στεκι που εχει και εξω τραπεζια στην Αρτάκη προς Χαλκίδα.

Διονύση με κάλυψες με αυτα που εγραψες ως προαπαιτουμενα εγω να προσθέσω πως θα φερω μια ψησταρια , πριονι και οσοι επιθυμουν μπυρες κρασι να το φροντισουν , εγω επειδη οδηγω δεν πινω θα προτιμησω κοκα κολα, και στην επιστροφη μπορουμε για τονωση να πάρουμε και τους καφεδες μας και να κατσουμε αν θελουμε σε ωραιο στεκι που εχει και εξω τραπεζια στην Αρτάκη προς Χαλκίδα.
ρε εσύ θα μας χωρίσεις .sarcastic.
πες στην κυρά σου ο χοντρούλης θέλει από τον ωραίο χαλβά(αστειεύομαι).sarcastic.

ρε εσύ θα μας χωρίσεις .sarcastic.
πες στην κυρά σου ο χοντρούλης θέλει από τον ωραίο χαλβά(αστειεύομαι).sarcastic.
Α ρε Μακη σου αρεσουν και εσενα τα μπινελικια (ετσι λέμε τα γλυκα στην Πατρα) θα σε φτιάξω ρε φίλε..cool.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω οτι φιλος απο Καθενους που επικοινωνουμε με πμ επιβραβευσε την επιλογή μας σημερα εκανε απογευματινο λιγο πιο πάνω και ειδε αρκετα πουλια που οπως μου είπε αν τα κρατησει θα περασουμε καλα και κυνηγετικά, υπάρχει περιπτωση να περάσει να μας δει στο τραπεζι με την παρεα τους και με τα κουμαντα τους οπως μου ανεφερε ,Ειναι πολυ αξιοπιστο ατομο.

Νομίζω ότι κλείσαμε με την τοποθεσία και οπως βλέπω κλεισαμε και με την ημερομηνία αφού υπάρχουν στεγασμενοι χώροι για το ενδεχόμενο βροχής.
Για τα υπολοιπα (χιόνια κ κρύο) μην τρελαθούμε κιόλας , κυνηγοί είμαστε.
Διονύση αν βρέχει δεν θα είναι εύκολο! Μόνο όσοι ψήνουν δεν θα βραχούν...

Back