Μπεκατσινια σε βαλτοΚαλησπέρα κύριοι! Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς άποψη για τα παρακάτω φυσίγγια
30 γρ ατσάλινα Νο 8; Για τσίχλες;
Thanks! Άντε βρες μπεκατσίνια στην Κορινθία τώρα...χαχα! Θα τα φάνε οι τσίχλες να δω πως πάνε απο περιέργεια (καμιά 10ρια μου είχε δωσει ένας φίλος πριν χρόνια και έχουν μείνει στο ντουλάπι). Μου κάνει εντύπωση ότι γράφουν 1050bar Max. 30 γραμμάρια φουρνέλο δεν έχω ρίξει μέχρι τώρα στην καριέρα μουΜπεκατσινια σε βαλτο
Δεν θα εχει προβλημα ας γραφουν 1050 τα f2 ειναι η μαξιμουμ πιεσεις, εδω τα ριχναμε με δικανο του 80Καλησπέρα πήραμε με τον ξάδερφό μου απο ένα κουτί f2 long range για να τα δοκιμάσουμε στη φάσσα! Με έκπληξη ανακαλύψαμε όταν ανοίξαμε τα κουτιά ότι επάνω στα φυσίγγια αναγράφεται η ένδειξη 1050 bar και η καραμπίνα του ξαδέρφου μου είναι η breda altair με ένδειξη στις σφραγίδες ενα αστέρι!Είναι ασφαλές να τα ρίξει ή καλύτερα να μην ρισκάρει;
Ευχαριστώ πολύ...ας ελπίσουμε το Σάββατο να έχουμε καμιά συνάντηση να τα δοκιμάσουμε μιας και δίνει και θερμοκρασίες γύρω στο μηδέν!Δεν θα εχει προβλημα ας γραφουν 1050 τα f2 ειναι η μαξιμουμ πιεσεις, εδω τα ριχναμε με δικανο του 80
Το φυσίγγι με την μεγαλύτερη ιστορία στο παπί....Κουτομανος Olympus semi κοιταξα κατι παλιες σημειωσεις σε ν03 το 2009 το ειχε με MB36 στα 2.078.με 37,71γρ σκαγια.
Απο περιεργεια ανοιξα αλλο ενα τωρα σε ν2 του 2009 κι αυτο με MB36 στα 2,05 και 40.30γρ σκαγια.βυσμα concord
εντυπωση μου εκανε οτι οι κολλησεις στα πτερυγια θελανε αρκετη πιεση για να ανοιξουν.
Βρηκα και καμποσα σκαγια μεσα στα 3.71χιλ
Τα πρασινα στον εβρο τα ειχα λυπηθει
Αλλα το κρυο της αρκουδας,γονατισα απο το κρυο.
Τα σημερινα ουτε καν τα εχω ριξει αν ξερει κανενας με τι τα εχει τωρα ας πει.
Σωστος ο Altair,Το φυσίγγι με την μεγαλύτερη ιστορία στο παπί....
Πολλά δεν λες;Με την σημερηνη mb36 το 2.00 x 36 ειναι κοντα στα 900.....
Μια ερωτηση για τα τσακαλια του φορουμ!
Ενα νο6 36γρ εχει την ιδια δυναμη με ενα νο6 34γρ?Άλεξ έπαθες πλακα με το speed?
Αναφερομαι στο percorso και στο speed που επαθα πλακα προχθες μ'αυτα που ειδα...
Το percorso γραφει οτι εχει 422 ταχυτητα και το speed 410 η 415
Μια ερωτηση για τα τσακαλια του φορουμ!
Ενα νο6 36γρ εχει την ιδια δυναμη με ενα νο6 34γρ? Αλεξ έπαθες πλάκα με το speed?
Αναφερομαι στο percorso και στο speed που επαθα πλακα προχθες μ'αυτα που ειδα...
Αλεξ, "δυναμη" ειναι μαζα Χ ταχυτητα.Μια ερωτηση για τα τσακαλια του φορουμ!
Ενα νο6 36γρ εχει την ιδια δυναμη με ενα νο6 34γρ?