τα καθηστα πουλια τα τουφεκαμε ποιο κοντα απο τα κινουμενα πουλια , δηλαδη τα κινουμενα κοτσυφια τα περνουμε με επυτηχια και στα 40 μετρα και 45 μετρα , τα καθηστα οχι , μονο μαξημουμ στα 30 μετρα , και να ειναι πυκνη η τουφεκια , και με ποιο στενο τσοκ , γιατι στα κηνητα πουλια εαν δεν τα βρουν τα πρωτα σκαγια θα τα βρουν στην κηνηση που θα κανει το πουλι τα τελευτεα απο την ατρακτο , ενω στα σταθερα πουλια που ειναι ακηνητα μπωρει να το κουκουλοσουν τα σκαγια χωρης να το βρει ουτε εναη ταπεινη μου αποψη, τιποτα παραπανω
αυξησες τη γομωση και τα πιο πολλα σκαγια σκοτωναν ακαριαια
(τα καθιστα ειναι ελαχιστος στοχος και στις μακρινες ...ελαχοστοτατος)
προταση.. nsi classika 32 n9,5
μην ασχολεισαι με το ειδος πυριτιδας, αλλα εχε τα φυσιγγια στη μεσα τσεπη του μπουφαν
9βολο με v0 475 στα 630 μπαρ στα 36 γρ δεν υπάρχει ούτε με αίτηση ούτε μονοβολο με 490 μπαρ και τέτοια ταχύτητα!Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ηθελα να ρωτήσω το εξής. Βλέπω ότι τα φυσίγγια του Κύργια σε σχέση με άλλα της αγοράς ανεβάζουν σχετικά μικρή πίεση. Για παράδειγμα:
• Εννιάβολο 36γρ. με V0= 475 m/s στα 630 μπαρ
• Μονόβολο 31γρ με V0= 410 m/s στα 490 μπαρ
• Navaro 34γρ. διασποράς στα 600 μπαρ
•Navaro 32γρ. στα 600 μπαρ.
Έχει βρει την χρυσή τομή των συνταγών; Σύμφωνα με τις πιέσεις αυτές, τα ανωτέρω φυσίγγια μπορουν να ριχτούν και απο δίκαννα με οριο χρήσης 650 μπαρ. Σωστά ή όχι; Τι λέτε;
Γιατί να μην μπορούμε ;Μπορόυμε να ζητησουμε τις δοκιμές στο κανονάκι;
Και δεν τον βλέπω να καίγεται και να πουλήσει...το λέω από προσωπική εμπειρία...είχε ψαχτει ο μεγάλος και μέσω γνωστού αλλά δεν.....πολυ πιο παλια σε ολα τα καρτερια της αρτας εβλεπες παντου diana καποια στιγμη εκανε και εξαγωγες και τα ακριβηνε πολυ τα φυσιγγια του και δεν πουλαει οπως πουλαγε ,τωρα παει να κανει κατι παλι αλλα δεν . . .παντως εχει πολυ καλα φυσιγγια και ποιοτικα αλλα πρεπει να κανει τιποτα προσφορες παλι για να μπει στο παιχνιδι.φαντασου εχω χρονια να δω φασσοκυνηγο να ριχνει diana στην αρτα ,τον εχουν ξεχαση.
Εγώ π ήμουν κάτω για πρωτοχρονιά τίμησα δοκιμαστικά τα 30γρ 7no....νομίζω με aquila ειναι...πολύ καλο φυσιγγάκι και στα κρύα τραβηξε πολύ καλα!! Αλλά όπως είπες το έχουν ξεχάσει...αλλα κ αυτος δεν βάζει νερο στο τσίπρο τ με τίποτα!!!πολυ πιο παλια σε ολα τα καρτερια της αρτας εβλεπες παντου diana καποια στιγμη εκανε και εξαγωγες και τα ακριβηνε πολυ τα φυσιγγια του και δεν πουλαει οπως πουλαγε ,τωρα παει να κανει κατι παλι αλλα δεν . . .παντως εχει πολυ καλα φυσιγγια και ποιοτικα αλλα πρεπει να κανει τιποτα προσφορες παλι για να μπει στο παιχνιδι.φαντασου εχω χρονια να δω φασσοκυνηγο να ριχνει diana στην αρτα ,τον εχουν ξεχαση.
Τα είπες όλα θοδωρα....τέτοιος είναι....εμένα είναι συμμαθητής του μπάρμπα μου και άκρη δεν έβγαλα!Εγώ π ήμουν κάτω για πρωτοχρονιά τίμησα δοκιμαστικά τα 30γρ 7no....νομίζω με aquila ειναι...πολύ καλο φυσιγγάκι και στα κρύα τραβηξε πολύ καλα!! Αλλά όπως είπες το έχουν ξεχάσει...αλλα κ αυτος δεν βάζει νερο στο τσίπρο τ με τίποτα!!!
Καλή χρονιά Λιάκο!!! Εδω ρε φίλε πήγαμε κ τον βρήκαμε και του είπαμε για παραγγελία 6-7.000 ....και η απάντηση του ήταν.....ή να πάμε στον στο αιγάλεω που δίνει...η στο Περιστέρι!!! Κ μείναμε να τον κοιτάμε σαν βλάκες!!Τα είπες όλα θοδωρα....τέτοιος είναι....εμένα είναι συμμαθητής του μπάρμπα μου και άκρη δεν έβγαλα!
για το πρασινο παντως δεν εχω ακουσει και τρελα πραγματα μετριο φυσιγγι τα επαιρνε φιλος μου απο τον μανδηλαρα στο ηλιον αλλα δεν,τα παλιοτερα ηταν ποιο καλα απο οτι μου ελεγε που ειχε δοκιμασει.Και δεν τον βλέπω να καίγεται και να πουλήσει...το λέω από προσωπική εμπειρία...είχε ψαχτει ο μεγάλος και μέσω γνωστού αλλά δεν.....
Το χρωστούσα και το είχα στείλε σ πμ στον Ευρυπίδη.
Πέρσι έψαχνα τα f2 από το 7 και κάτω σε όλη τη Μακεδονία και Τζιφός...
Κοιτάξτε πως στην περσινή παρτίδα η εταιρία πήγε σε φιεμ κάλυκα με gordon
https://postimg.cc/WDmKT0B9
Είναι λίγο σκονισμένα δόρυ και από το φλας δεν φαίνονται πολύ καλά . Αναφέρομαι στο φυσιγγι αριστερά το οποίο είναι σε νο6. Δεξιά νο7 με τα γνωστά υλικά. Δεν είδα κάποια διαφορά πάντως στην απόδοση.
Καλή χρονιά πατρίδα!και εμένα το ίδιο ακριβώς μου είπε και σκέφτηκα "είμαι ένας άλλο,ζω σε παράνοια"Καλή χρονιά Λιάκο!!! Εδω ρε φίλε πήγαμε κ τον βρήκαμε και του είπαμε για παραγγελία 6-7.000 ....και η απάντηση του ήταν.....ή να πάμε στον στο αιγάλεω που δίνει...η στο Περιστέρι!!! Κ μείναμε να τον κοιτάμε σαν βλάκες!!
Ποιο πολύ για τον πατέρα μου ασχολήθηκα,προσωπικά πλέον για ψιλά δουλεύω ή τα γιαννιωτικα ή του Ρουμελιώτη!για το πρασινο παντως δεν εχω ακουσει και τρελα πραγματα μετριο φυσιγγι τα επαιρνε φιλος μου απο τον μανδηλαρα στο ηλιον αλλα δεν,τα παλιοτερα ηταν ποιο καλα απο οτι μου ελεγε που ειχε δοκιμασει.