Η τιμή αυτή είναι για αγορά κουτας η δίνει και λιγότερα ;€5,3 το κουτάκι τα χρεώνει +3 μεταφορικα για ΚΤΕΛ Κηφισού
Για νοτιά σε νησί ( υγρασια στο φουλ ) πιστεύετε θα κανουν δουλειά ;
Η τιμή αυτή είναι για αγορά κουτας η δίνει και λιγότερα ;€5,3 το κουτάκι τα χρεώνει +3 μεταφορικα για ΚΤΕΛ Κηφισού
Kέντρο μενω Ηλία....αλλα μετακινούμε προς τα εκει πολυ συχνά (απο παρδαλακη ψωνίζω συνήθως) κ γένικα τα ΔΠ τα ΄φερνω βόλτα συνέχειαΣυνάδελφε μένεις και δυτικά προάστια;
Παυλο στη σελιδα του γραφει οτι ειναι csb-5 η πυριτιδα στο 32αρι, η τιμη ειναι φοβερη παντωςθα δοκιμαστεί στο κυνήγι και αν μου κάνει έχω φορτώσει,,,,,,,η τιμή είναι χώμα
Αν επιτρεπεται, ο καλυκας τι υψος εχει???Για το 30αρι μη τυχον και ρωτησες??δεν είναι το φυσίγγι που έχει στην σελίδα του,
Κοίτα να δεις που θα έχουμε ειδωθεί και δεν το ξέρουμε...εγώ ψωνίζω σχεδόν αποκλειστικά από τον Αλέξη...Kέντρο μενω Ηλία....αλλα μετακινούμε προς τα εκει πολυ συχνά (απο παρδαλακη ψωνίζω συνήθως) κ γένικα τα ΔΠ τα ΄φερνω βόλτα συνέχεια
Ποια ειναι η σελιδα του παυλο;;γτ κ εγω στο σαιτ ταεψαχναδεν είναι το φυσίγγι που έχει στην σελίδα του,το έχει διευκρινήσει στην ομάδα του Facebook που έχει μπει η προσφορά
Χαχαχα δεν αποκλείεται...να πέσαμε μούρη με μούρη!!Τον επισκέπτομαι κ γω αρκετα συχνα τονΠαρδαλάκηΚοίτα να δεις που θα έχουμε ειδωθεί και δεν το ξέρουμε...εγώ ψωνίζω σχεδόν αποκλειστικά από τον Αλέξη...
Κοίτα να δεις που θα έχουμε ειδωθεί και δεν το ξέρουμε...εγώ ψωνίζω σχεδόν αποκλειστικά από τον Αλέξη...
Που θα πάει...θα ειδωθουμε!!!Χαχαχα δεν αποκλείεται...να πέσαμε μούρη με μούρη!!Τον επισκέπτομαι κ γω αρκετα συχνα τονΠαρδαλάκη
Το πολυ πολυ κανονίζουμε κ καμια τσιπουρο - μπυροκατάσταση....ν ανταλάξουμε κ κυνηγετικες εμπειρίες.eat.Που θα πάει...θα ειδωθουμε!!!
Φαντάζει εξαιρετική ιδέα!Το πολυ πολυ κανονίζουμε κ καμια τσιπουρο - μπυροκατάσταση....ν ανταλάξουμε κ κυνηγετικες εμπειρίες.eat.
Ξέρει κανείς τι πυρίτιδα έχουν τα Remington;
Ή τα Winchester ή τα Federal;
Σκέφτομαι να αγοράσω μερικά αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν γνωρίζω τι πυρίτιδα χρησιμοποιούν για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για την ποιότητα του φυσιγγίου.
απ ότι γνωρίζω χρησιμοποιούν δικές τους πυρίτιδεςΞέρει κανείς τι πυρίτιδα έχουν τα Remington;
Ή τα Winchester ή τα Federal;
Σκέφτομαι να αγοράσω μερικά αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν γνωρίζω τι πυρίτιδα χρησιμοποιούν για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για την ποιότητα του φυσιγγίου.
2 κουτάκια που ειχε ριξει ο θειος μου πολυ καλά καψίματα όλες ξερες φετος 3 μερες πριν πιασει το χιονι οποτα ηταν με κρυο.Φυσιγγια super champion 34 γραμμάρια γνώμες ?για κρυο η ζέστη ?