.shoot..shoot.
Περιμενουμε ολοι τις εντυπωσεις σου. Σφαξε ενα οταν μπορεσεις να ξερουμε τι να περιμενουμε
Και πόσα διαφορετικά όπλα;θα σφάξω και αυριο αν εχει δροσούλα το απόγευμα θα παω για δοκιμές με 5 τύπους φυσίγγια και διάφορα τσοκ,,,,πάλι λεφτά στο χαρτόνι πφφφφ
Αυτος τα κατασκευαζει..με csb 1γεμιζονται..Δεν τα εχω ριξει αλλα ακουω καλα λογια...Τα φερνει μου ειπε απο τον Καρδαρα..
Ο γνωστος χειρουργος-φυσιγγιολογος ΤασοςΑυτος τα κατασκευαζει..με csb 1γεμιζονται..Δεν τα εχω ριξει αλλα ακουω καλα λογια..
Συνάδελφε μένεις και δυτικά προάστια;t
To ασπρο καλό φυσίγγι παιδια...αλλα πιστευω ακριβό 6,40 η τιμή του απο Παρδαλάκη.....εγω για τα μπασίματα μάλλον θα προτιμήσω τα 28γρ του oscar.
Είσαι είσαι, ξέχασα να σου πω Τάσο χθες το τρυγονι τουμπανιαστηκε με τον Ισπανό αν είναι η ίδια γεμισια με του Κενταύρου που λένε τα παιδιά είναι φυσιγγαρες.Φημες και υπερβολες...
Ρουμελιώτης 32gr csb-1
Όπως τα είπε ο Ηλίας !!! Μια χαρά μου φαίνονται !!! Καλοξόδευτα Παύλε, καλές επιτυχίες !!!Του ρουμελιοτη εχει csb1 1,65×32 με καρδαρα σε ισπανικο καλυκα
Τα ισπανικα αν ειχαν καλυτερες τιμες εδω θα καταχτουσαν την αγορα..Είσαι είσαι, ξέχασα να σου πω Τάσο χθες το τρυγονι τουμπανιαστηκε με τον Ισπανό αν είναι η ίδια γεμισια με του Κενταύρου που λένε τα παιδιά είναι φυσιγγαρες.
Εδώ πάλι σε τιμές κόστους και αν είσαι και τυχερός και πετύχεις καμία ημερήσια έκπτωση η τιμή είναι κλεψιά.Τα ισπανικα αν ειχαν καλυτερες τιμες εδω θα καταχτουσαν την αγορα..
Δεν ειναι τυχαιο που όλο κ περισσοτεροι κατασκευαστες γεμιζουν με ισπανικές,πολυ καλες κ οικονομικες..
Οποτε πες 5.5.αψογα κ παλι...32 γρ ειναι παυλο;;€5,3 το κουτάκι τα χρεώνει +3 μεταφορικα για ΚΤΕΛ Κηφισού