Εγώ θα έριχνα προσωπικά αν έβρισκα κιόλας γιατί δεν έχω βρει πάνω από 38γρΓιατί; Θα ρίξει πάνω από 36γρ ατσάλινα;
Εγώ θα έριχνα προσωπικά αν έβρισκα κιόλας γιατί δεν έχω βρει πάνω από 38γρΓιατί; Θα ρίξει πάνω από 36γρ ατσάλινα;
Ποια έχεις βρει 38;Εγώ θα έριχνα προσωπικά αν έβρισκα κιόλας γιατί δεν έχω βρει πάνω από 38γρ
Είχα δει ένα μπλε κουτί της nsi ......αλλά γενικά δεν τα πολύ έδωσα σημασία διότι δεν ρίχνω ατσάλινα......Ποια έχεις βρει 38;
Δωστα με τη σειρα σου και εσυ σε καποιον αλλο δεν υπαρχει λογοs να βαλειs τετοια φυσεκια στο τουφεκι σου με ενα καλο 36αρι κανειs τη δουλεια σου χωριs τα αρνητικα του semiΡε μάγκες να κάνω μια ερώτηση...
Μου έδωσε ένας φίλος αυτά τα φυσίγγια. Έχει κανείς άποψη; Να τα ρίξω με την 302 ή θα μου μείνει στα χέρια;
Μπα, ποτέ μη λες ποτέ αλλά η 302 δεν αλλάζει...Πάρε ένα όπλο με 76αρα θαλάμη, να μπορείς να ρίχνεις ότι θέλεις χωρίς διλήμματα.
Αυτό θα κάνω ΚώσταΔωστα με τη σειρα σου και εσυ σε καποιον αλλο δεν υπαρχει λογοs να βαλειs τετοια φυσεκια στο τουφεκι σου με ενα καλο 36αρι κανειs τη δουλεια σου χωριs τα αρνητικα του semi
Θα σφάξω και θα ανεβάσω φωτογραφίαΦησηγκαραααα αν μπορης σφαξε ενα να δουμε σοθηκα.εχουν σταματηση πολαααα χρονια
Τα είχε ένας φίλος που πούλαγε παλιά φυσιγγια και δεν είναι κυνηγός. Ναι με τζαμακι ειναιΡε φίλε που τα βρήκες; με τζαμακι είναι;
Τι είναι αυτά ρε φίλε ποιος τα φτιάχνει? Με m92s είναι η μπαρούτι.
PSB 1 φίλε.Ξέρεις κάνεις τι πυρίτιδα έχει το Dorkas R-Plus 35gr ?
Ευχαριστώ,
Σε ευχαριστώ πολύ!PSB 1 φίλε.
Να είσαι καλά φίλε !Σε ευχαριστώ πολύ!
Ναι! Είμαι πολύ ευχαριστημένος στα υδρόβια και μου φαίνεται περίεργο για μονοβασικη πυρίτιδα με νο5 σκάγια να έχει τόσο ωραίες κατανομές,Να είσαι καλά φίλε !
Τίμιο φυσίγγι το συγκεκριμένο.
Οι μονοβασικες βγάζουν κεντήματα εκεί μην τις φοβάσαιΝαι! Είμαι πολύ ευχαριστημένος στα υδρόβια και μου φαίνεται περίεργο για μονοβασικη πυρίτιδα με νο5 σκάγια να έχει τόσο ωραίες κατανομές,
Προσπαθώ να καταλήξω σε 2 3 φυσίγγια το πολύ μιας και πλέον έχω αλλάξει όπλο, αλλά δεν βοηθάει και ο καιρός πολύ για το κυνήγι που κάνω.Οι μονοβασικες βγάζουν κεντήματα εκεί μην τις φοβάσαι
Και σε μένα που το δοκίμασα πρώτη φορά την προηγούμενη εβδομάδα σε φάσσα ψηλωμενη κάπου στα 50μ την έβαλε για ύπνο με 3 σκάγια(νο5) με το μαμά **αρι μου αν και δν περίμενα να πέσει να πω την αλήθεια. Θα δείξει η συνέχεια αν ήταν τυχαίο γεγονός.Ναι! Είμαι πολύ ευχαριστημένος στα υδρόβια και μου φαίνεται περίεργο για μονοβασικη πυρίτιδα με νο5 σκάγια να έχει τόσο ωραίες κατανομές,
Καθόλου τυχαίο φίλε μου για αυτό που κρατάs είναι συνηθισμενεs κάτι τετοιεs βολεsΚαι σε μένα που το δοκίμασα πρώτη φορά την προηγούμενη εβδομάδα σε φάσσα ψηλωμενη κάπου στα 50μ την έβαλε για ύπνο με 3 σκάγια(νο5) με το μαμά **αρι μου αν και δν περίμενα να πέσει να πω την αλήθεια. Θα δείξει η συνέχεια αν ήταν τυχαίο γεγονός.