Στο συγκεκριμένο φυσιγγιο (δορκας r plus) αναφέρεσαι σωστά?Καθόλου τυχαίο φίλε μου για αυτό που κρατάs είναι συνηθισμενεs κάτι τετοιεs βολεs
Στο συγκεκριμένο φυσιγγιο (δορκας r plus) αναφέρεσαι σωστά?Καθόλου τυχαίο φίλε μου για αυτό που κρατάs είναι συνηθισμενεs κάτι τετοιεs βολεs
Στο τουφέκιΣτο συγκεκριμένο φυσιγγιο (δορκας r plus) αναφέρεσαι σωστά?
τα βγαζει ο τασκωφ στο μεσολογγι ,ιδια φιλοσοφια με του στοκα τα διασπορας.View attachment 6697Αγαπητοί φίλοι γνωρίζει κανείς αυτά τα φυσίγγια;
Μην ξεχνας τοσο γρηγορα μωρεεε..Τι είναι αυτά ρε φίλε ποιος τα φτιάχνει? Με m92s είναι η μπαρούτι.
Καλησπέρα συνάδελφε πού μπορώ να τα βρω Αθήνα η επαρχία?View attachment 6697Αγαπητοί φίλοι γνωρίζει κανείς αυτά τα φυσίγγια;
Πάρε τον τασκωφ να σου πει αν έχει κοντά σου αντιπροσωπεία αλλιώς στα στέλνει αυτόςΚαλησπέρα συνάδελφε πού μπορώ να τα βρω Αθήνα η επαρχία?
Φίλε από Χίο είμαι εδώ ένας από ότι κατάλαβα έχει στοκ, θα τον βρεις ως κυνηγετικά είδη κλούβας χιοςΚαλησπέρα συνάδελφε πού μπορώ να τα βρω Αθήνα η επαρχία?
Δλδ δεν τα βγάζει πλέον ο Τασκοφ?Φίλε από Χίο είμαι εδώ ένας από ότι κατάλαβα έχει στοκ, θα τον βρεις ως κυνηγετικά είδη κλούβας χιος
ποιο πολυ μου αρεσαν αυτα φιλαρακι παρα της nobel sport[και το standard που δεν μπορουμε να το βρουμε ουτε αυτο]Μην ξεχνας τοσο γρηγορα μωρεεε..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Τεχνολογία-φυσιγγίων-καινούργια-προϊόντα.950/page-54
Δεν ειχε μονο η nsi percorso..
Πεσμου οτι δεν τα θυμασε κ αυτα...
View attachment 6765
Δλδ δεν τα βγάζει πλέον ο Τασκοφ?
Τα βγάζει σου λέω εγώ από που τα προμηθευτηκαΔλδ δεν τα βγάζει πλέον ο Τασκοφ?
Τι νουμερο ειχε μεσα?Υπαρχει γνωμη για τα sidna super που βγαζει ο κυργιας?
Καταρχας επεσα καποια στα χερια μου χθες σε νο5 και να πω οτι.ειναι το 3ο κατα σειρα φυσιγγι της εταιριας που εχει αλλο νο σκαγιων μεσα.αν θυμαστε ειχα γραψει και παλαιοτερα
Μάριε τα έριξα 5 κουτάκια το 2016 σε Νο5 κ Νο6 στα παπιά σε πρωινό καρτέρι με τη Baikal.....Υπαρχει γνωμη για τα sidna super που βγαζει ο κυργιας?
Καταρχας επεσα καποια στα χερια μου χθες σε νο5 και να πω οτι.ειναι το 3ο κατα σειρα φυσιγγι της εταιριας που εχει αλλο νο σκαγιων μεσα.αν θυμαστε ειχα γραψει και παλαιοτερα
Κάνε μια δοκιμή ρε συ... χαρτόνι anaconda και βάραΥπαρχει γνωμη για τα sidna super που βγαζει ο κυργιας?
Εχω ανεβασει αλλα 2 φυσιγγια του το 36 σε νο 3 που ειχε τσαλακωμενα 4αρια η 5αρια το πορτοκαλι 34 το οποιο ειχε νο 7,5 ετσι οπως ειχα δει κι αυτο. Οταν τα ειπα στον υπαλληλο δεν ειπε τιποτα για νουμεροΜπορεί να είναι 5αρη βελγικό, 2.8 ,μετρα
πρώτα... πριν τον κραξουμε....
Τι να δεις με το ανακοντα στο χαρτονι?Κάνε μια δοκιμή ρε συ... χαρτόνι anaconda και βάρα