Τα θεωρώ πολύ αξιόπιστα. Δεν ξέρω αν έχει καταργηθεί αλλά στα ράφια το βλέπω ακόμαYπαρχει ακόμα κοσμοs που ρίχνει semi?Νόμιζα ότι είχαν καταργηθει
Τα θεωρώ πολύ αξιόπιστα. Δεν ξέρω αν έχει καταργηθεί αλλά στα ράφια το βλέπω ακόμαYπαρχει ακόμα κοσμοs που ρίχνει semi?Νόμιζα ότι είχαν καταργηθει
Γιατί κακό είναι..;;Yπαρχει ακόμα κοσμοs που ρίχνει semi?Νόμιζα ότι είχαν καταργηθει
Βγαίνει ακόμη Μιχάλη....Αν και δν το έχω ρίξει ποτέ μου, ακούω καλά λόγια πάντος....Τα θεωρώ πολύ αξιόπιστα. Δεν ξέρω αν έχει καταργηθεί αλλά στα ράφια το βλέπω ακόμα
Το 45 είναι σωστό ή μπερδευτηκεs? Σπατάλη μου φαίνεται μαζί με ότι αρνητικά έχουν αυτέs οι γομωσειs αλλά οπωs βολευετε ο καθεναsΓιατί κακό είναι..;;
Εδώ υπάρχουν ακόμη άτομα παλιά κοπής που ρίχνουν 45gr σε παπί κ λαγό.....ότι τν εξυπηρετεί τν καθέναν....
Αν αυτή η σειρά φυσιγγίων ( ΑΑΑ ) είχε λογικότερη τιμή πιστεύω ότι θα πουλούσε τρέλα.Βγαίνει ακόμη Μιχάλη....Αν και δν το έχω ρίξει ποτέ μου, ακούω καλά λόγια πάντος....
Το κορυφαίο αυτού του κατασκευαστή πιστεύω είναι το condorΑν αυτή η σειρά φυσιγγίων ( ΑΑΑ ) είχε λογικότερη τιμή πιστεύω ότι θα πουλούσε τρέλα.
Και εδώ το ίδιο φιλεΕγω πανω απο 36 (και αυτο μια φορα) δεν εχω ριξει ποτε και στα κυνηγοτόπια που παω δεν θα χρειαστει και ποτέ.....ακόμη και το 36 σίγουρα ειναι υπερβολή για εμένα.
Λίγο πολύ όλα τα έχω ρίξει και πάντα μου αρέσει που βγαίνουν πολύ αξιόπιστα φυσίγγια και μου κάνει εντύπωση ότι έχουν αντέξει και υπάρχουν στην αγορά πολλά χρόνια έχοντας αρκετούς ένθερμους υποστηρικτέςΤο κορυφαίο αυτού του κατασκευαστή πιστεύω είναι το condor
Τυχαία το ανέφερα μωρέ...Το 45 είναι σωστό ή μπερδευτηκεs?
Το καλό με αυτον είναι ότι δεν ρίχνει ποτέ την ποιότητα τα φυσίγγια του είναι σταθερά δεν ξέρω πωs το καταφέρνει αυτό αλλά για εμένα είναι μεγάλο συν γιατί ακόμα και μεγαλεs εταιρειεs δεν το καταφέρνουν αυτοΛίγο πολύ όλα τα έχω ρίξει και πάντα μου αρέσει που βγαίνουν πολύ αξιόπιστα φυσίγγια και μου κάνει εντύπωση ότι έχουν αντέξει και υπάρχουν στην αγορά πολλά χρόνια έχοντας αρκετούς ένθερμους υποστηρικτές
Με παραξενεψε οπωs το ειπεs εντάξει υπάρχουν και οι κολλημένοι με τα 40αρια αλλά αυτό παραπαειΤυχαία το ανέφερα μωρέ...
Θα μπορούσα να είχα πει 70gr......θα έπρεπε να είναι αληθεινό...;;;
Γι αυτό το λόγο πιστεύω ότι έχουν και τσιμπημένη τιμή αλλά ρε φίλε να σου πω χίλιες φορές καλύτερα να είναι τσιμπημένη η τιμή τους και να ξέρεις όμως τι φυσίγγι έχεις μέσα στο όπλο σου. Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που να έχει απόγοητευτει από τις αλλαγές που κάνουν οι περισσότερες εταιρείες κατά καιρούς στα φυσίγγια τους στον βωμό του κέρδους χωρίς να γνωρίζουμε τπτ εμείς για τις οποίες αλλαγές και φυσικά με τελικούς χαμένους εμάςΤο καλό με αυτον είναι ότι δεν ρίχνει ποτέ την ποιότητα τα φυσίγγια του είναι σταθερά δεν ξέρω πωs το καταφέρνει αυτό αλλά για εμένα είναι μεγάλο συν γιατί ακόμα και μεγαλεs εταιρειεs δεν το καταφέρνουν αυτο
Είναι πολύ βαριά εννοείς τα σεμι;;;;δεν το βρίσκω υπερβολή να πάει κάποιος για παπιά και λαγό με 36-40γρ, εκτός και αν οι αποστάσεις ευνοούν 30-32γρ,και εγώ κυνηγάω παπί με 31,5γρ, αλλά κάτι γίγαντες και αποστάσεις δεν μπορούν να κάνουν τίποτα τα 32 γραμμάρια,στην Αμερική κυνήγι πάπιας με cal36!!!!!!!Yπαρχει ακόμα κοσμοs που ρίχνει semi?Νόμιζα ότι είχαν καταργηθει
Έτσι είναι φίλε τα θηράματα και οι συναντησειs είναι πλέον λιγοστεs oποτε τσιγγουνιεs στα φυσίγγια δεν χωρανε. Από αλλαγεs έχουμε καεί όλοι εγώ έχω και αποδειξειs από μαγειρεματα αλλά δεν θέλω τώρα να εκθεσω κάποιον απλά τουs ακυρωνωΓι αυτό το λόγο πιστεύω ότι έχουν και τσιμπημένη τιμή αλλά ρε φίλε να σου πω χίλιες φορές καλύτερα να είναι τσιμπημένη η τιμή τους και να ξέρεις όμως τι φυσίγγι έχεις μέσα στο όπλο σου. Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που να έχει απόγοητευτει από τις αλλαγές που κάνουν οι περισσότερες εταιρείες κατά καιρούς στα φυσίγγια τους στον βωμό του κέρδους χωρίς να γνωρίζουμε τπτ εμείς για τις οποίες αλλαγές και φυσικά με τελικούς χαμένους εμάς
Τα 36 πιστεύω ότι πρέπει να είναι η κορυφή προs τα πάνω για τα Ελληνικά κυνήγια ακόμα και στο λαγό σε τυχαιεs συναντησειs σε ξυλοτο τσιχλαs έχω κεραυνοβολησει λαγουs με τα ταπεινά 9αρακια συνηθωs σε 28 και 30 γραμμάρια οποτε δεν μπορω να πειστω για την χρησιμοτητα τον 40αριωνΕδώ στα μέρη μας
Είναι πολύ βαριά εννοείς τα σεμι;;;;δεν το βρίσκω υπερβολή να πάει κάποιος για παπιά και λαγό με 36-40γρ, εκτός και αν οι αποστάσεις ευνοούν 30-32γρ,και εγώ κυνηγάω παπί με 31,5γρ, αλλά κάτι γίγαντες και αποστάσεις δεν μπορούν να κάνουν τίποτα τα 32 γραμμάρια,στην Αμερική κυνήγι πάπιας με cal36!!!!!!!
Αν κυνηγαγες παπί σε ημερήσιο πέρασμα και θερμοκρασίες κάτω του μηδενός μπορεί ένα 38-42 ,σε νούμερο 3 να σε επειθε.Τα 36 πιστεύω ότι πρέπει να είναι η κορυφή προs τα πάνω για τα Ελληνικά κυνήγια ακόμα και στο λαγό σε τυχαιεs συναντησειs σε ξυλοτο τσιχλαs έχω κεραυνοβολησει λαγουs με τα ταπεινά 9αρακια συνηθωs σε 28 και 30 γραμμάρια οποτε δεν μπορω να πειστω για την χρησιμοτητα τον 40αριων
Α μπα δε νομιζω όπου και να πάω πάνω από 36 δεν βάζω ακόμα και εκεί που λεs..Αν κυνηγαγες παπί σε ημερήσιο πέρασμα και θερμοκρασίες κάτω του μηδενός μπορεί ένα 38-42 ,σε νούμερο 3 να σε επειθε.
Για υγρασία και βάλτο εγώ θα πήγαινα προς το f2 classic φίλε.Πιστευω είναι ο καιρός του.Εγω πανω απο 36 (και αυτο μια φορα) δεν εχω ριξει ποτε και στα κυνηγοτόπια που παω δεν θα χρειαστει και ποτέ.....ακόμη και το 36 σίγουρα ειναι υπερβολή για εμένα.
Οριστε?Ποιος?Γιατί κακό είναι..;;
Εδώ υπάρχουν ακόμη άτομα παλιά κοπής που ρίχνουν 45gr σε παπί κ λαγό.....ότι τν εξυπηρετεί τν καθέναν....