Γεια σου ρε Κωστη Τσελεμεντε616 CSB 1 1.73×31.5 S.G22
Γεια σου ρε Κωστη Τσελεμεντε616 CSB 1 1.73×31.5 S.G22
Nαι τα πολυ γρηγορα μου φαινετε οτι σκορπιζουνΠώς κολλάει το γρήγορο με το σφιχτό εννοείς????
Οτι εχω ριξει με αυτη ηταν πραγματικα τελειο. Αν το βρω το Cheddite θα το δοκιμασω. Ο φαντομ χρησιμοποιει ακομα καλυκα νομπελ χαμηλο?Δν ξέρω αν κάποια άλλη βιοτεχνία γεμίζει με Granular....εκτό βέβαια τα 31gr της Cheddite....
Εγώ 1η χρονιά ρίχνω τα φυσίγγια του και γενικότερα αυτή την πυρίτιδα.....είδωμεν για τη συνέχεια....υπόσχονται πολλά...
Όχι Κωστή.Οτι εχω ριξει με αυτη ηταν πραγματικα τελειο. Αν το βρω το Cheddite θα το δοκιμασω. Ο φαντομ χρησιμοποιει ακομα καλυκα νομπελ χαμηλο?
Αυτεs τιs αλλαγεs να μην καναν αυτοι που γεμιζουνΌχι Κωστή.
Σε Cheddite Τ1 τα γεμίζει.
Απ'όσω ξέρω και απ'όσο μου έχει πει Κώστα, ο ίδιος ο Fantom γράφει αναλυτικά τα υλικά του κάθε φυσιγγίου του....Αυτεs τιs αλλαγεs να μην καναν αυτοι που γεμιζουν
Πολυ τιμιο αυτο δυστηχωs λιγοι το κανουν αυτο για να μη σου πω οτι ειναι ο μονοs αν οντωs ισχυει αυτο. Αυτη η φατσα που κλεινει το ματι σα να ξερει κατι .....Απ'όσω ξέρω και απ'όσο μου έχει πει Κώστα, ο ίδιος ο Fantom γράφει αναλυτικά τα υλικά του κάθε φυσιγγίου του....
(Αν π.χ. έρθει σε έλλειψη από πυρίτιδα Granular)...απλά δν θα συνεχίσει να γεμίζει τα Fanatic με άλλη πυρίτιδα....
Δν έχω λόγο να πω ψέματα και πόσο μάλλον δημόσια...Πολυ τιμιο αυτο δυστηχωs λιγοι το κανουν αυτο για να μη σου πω οτι ειναι ο μονοs αν οντωs ισχυει αυτο. Αυτη η φατσα που κλεινει το ματι σα να ξερει κατι .....
Δεν ειπα Κωστα οτι εσυ λεs ψεματα και εσυ οτι δηλωνει αυτοs ειπεs. Ο συγκεκριμενοs φαινετε να δινει πολυ βαση στο να ειναι τα φυσιγγια του οσο καλυτερα γινετε και δεν νομιζω να ρισκαρε αρνητικα σχολια ειδικα σε μια χρονια σαν την φετινη που δεν εχει πουλια και δεν θα ξεμεινει κανεναs.Δν έχω λόγο να πω ψέματα και πόσο μάλλον δημόσια...
Αλλά όπως σωστά είπες κι εσύ: Λίγοι το κάνουν αυτό...το να κρατάνε το Standard τους στα φυσίγγια τους...μόνο όφελος θα έχουν στην πορεία διότι κερδίζουν την εμπιστοσύνη από τον καταναλωτή....
Λάθος. Δεν υπάρχει λάθος. Δεν είμαι φίλος τόσο μεγάλων βαρών. Για μένα πάντα μιλάω. Μου πηγαίνει πολύ καλά ένα νούμερο 3 στα 33γρ με ένα ufo πάνω!Γιατι σε ν 1 σε 76 καλυκα κ 50γρ θα ηταν λαθος ;
Πολύ καλό αλλά δεν νομίζω να μπορειs να το βρειs το ρίχνω στο λαγό σε 4αριΚαλησπέρα.Για το diana 34 gr (ισπανιας),το εχει δοκιμάσει κανεις .
Πολύ καλό αλλά δεν νομίζω να μπορειs να το βρειs το ρίχνω στο λαγό σε 4αρι
Δεν έχει να λέει τίποτα το παλιά αν έχουν φυλαχθεί σωστά και μακριά από υγρασιεs δεν παθαίνουν τίποτα και εγώ τα έχω από παλιά απλά είχα παρει κάμποσα κουτάκια γιατί μου άρεσε ποκυ οπωs σου ξαναειπα δεν υπάρχουν πιαΜου τα έδωσε φίλος, εχει να βγαλει αδεια χρονιά(.είναι λιγο παλια 5+).Θα δουμε.
Άριστο!!!Είναι 4 κουτιά, εξωτερικά τα φυσίγγια δεν εχουν τιποτα.
Το condor εγινε κοκκινο?Δορκάς, neo velox- rottweil, plus, condor,και οοοοοολα του τα φυσίγγια είχαν και έχουν το ίδιο ρελιασμα,με τι τρόπο και τι στροφείο να είναι άραγε;;;;;;;;;;;;;;;;;View attachment 7580View attachment 7581