Mafia Calabria
Moderator
Από κούνια που λέμεΔηλαδή κυνηγάς από 2 χρονών ρε φίλε;;; ....κάτι πάει λάθος με το avatar σου αδελφούλη.....
Από κούνια που λέμεΔηλαδή κυνηγάς από 2 χρονών ρε φίλε;;; ....κάτι πάει λάθος με το avatar σου αδελφούλη.....
Καθόλου τρόποs του λέγεινΞεκολλατε ρε....Τροπος του λεγειν!Δεν εχετε ακουσει που λεει....
40 χρονια βαρελας,τετοιο πατο δεν εχω ξαναδει!!
Δηλαδή είσαι 21 και κυνηγάς 20 χρόνια???Καθόλου τρόποs του λέγειν
34 είμαι ρε φίλε απλά το τηλέφωνο μου έβαζε ότι ήθελε όταν συμπλήρωμα την ημερομηνία και το άφησα ετσιΔηλαδή είσαι 21 και κυνηγάς 20 χρόνια???
Φίλε CONDOR δεν θα μπορούσαμε να το ξέρουμε. Εύλογη η απορία των συναδέλφων.34 είμαι ρε φίλε απλά το τηλέφωνο μου έβαζε ότι ήθελε όταν συμπλήρωμα την ημερομηνία και το άφησα ετσι
Ναι ρε φίλε και εγώ θα τα επερνα αν εβλεπα κάτι τέτοιο απλά μου πέταγε κάτι για μορφεs ημερομηνίαs και δεν έσπερνε αυτά που πατουσα και το άφησα ετσιΦίλε CONDOR δεν θα μπορούσαμε να το ξέρουμε. Εύλογη η απορία των συναδέλφων.
Οκ κατανοητό.Ναι ρε φίλε και εγώ θα τα επερνα αν εβλεπα κάτι τέτοιο απλά μου πέταγε κάτι για μορφεs ημερομηνίαs και δεν έσπερνε αυτά που πατουσα και το άφησα ετσι
Χαχα καλά ρε συ νταξει δεν τα "πήρε" κάνεις απλά ήταν αστείο. Όλα καλά.34 είμαι ρε φίλε απλά το τηλέφωνο μου έβαζε ότι ήθελε όταν συμπλήρωμα την ημερομηνία και το άφησα ετσι
επειδή δε βλέπω απαντήσεις, είναι και εκτός topic η ανάρτηση, μήπως θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα καινούργιο topic για τα φυσίγγια διασποράς?Θα ήθελα τη γνώμη σας και αν κάποιος τα έχει δοκιμάσει για τα καινούργια φυσίγγια διασποράς της NSI με τα ανάμεικτα σκάγια
NOBEL SPEED DISPERSANTE HP 34/12/2-3
https://www.touris.eu/product/3107/nobel-speed-dispersante-hp-34122-3-
https://www.nobelsport.it/en/products-en/hunting/traditional
πηγαινε στα φυσιγγια για μπεκατσα.επειδή δε βλέπω απαντήσεις, είναι και εκτός topic η ανάρτηση, μήπως θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα καινούργιο topic για τα φυσίγγια διασποράς?
Καλησπέρα! Μαγαζί? Μπορείς να πείς? γιατί είναι πολύ καλή τιμή και ενδιαφερόμαστε μια παρέα να πάρουμε πολλά!Τελικά πηρα μια δεκαδα Rio sporting 28 gr 8,5 και μια δεκαδα Rio 30 gr no9 50€ και 60€ αντίστοιχα!!!
Ευχαριστώ, και εμένα αυτή την εντύπωση μου δίνει η ιστοσελίδα του αλλά ήθελα να γνωρίζω και την άποψη σαςείναι πολύ σοβαρό και γρήγορο μαγαζί
Για συλλογή είναι ο,τι πρέπει. Είναι και χάρτινα τα άτιμα! (τα έχω βάλει και εγώ στο μάτι).https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwjuxL6KuaTqAhWEZxUIHfoWDdkQFjAAegQIBBAB&url=https://airgunshop.gr/45.-fusiggia-kunigiou/winchester/winchester-super-green-36gr-c12-70-no7-hartinos-kalukas-mallini-tapa-10tem./&usg=AOvVaw2NbN4DqRbTJ398qqxj0emL
Τα έχει δοκιμάσει κάποιος; Λέω να αγοράσω..... γνωρίζετε αν το airgunshop είναι αξιόπιστο;Καθώς τα έχει σε πολύ καλύτερη τιμή αποτι βλέπω εν σχέση με αλλα καταστήματα.
Συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος.
Χαχα μια από τα ίδιαΓια συλλογή είναι ο,τι πρέπει. Είναι και χάρτινα τα άτιμα! (τα έχω βάλει και εγώ στο μάτι).
Μείνε όπως είσαι.Εχω μια απορία μάγκες. Όταν ριχνω τα φισιγγια jordan διασποράς έχει παρα πολυ καλή κατανομή θερίζουν με χωρίς κενά έως και 30-40 μέτρα( ειναι και διασπορας το φαντάζεστε) αλλά τα πουλιά 90% που πέφτουν ειναι ολο αίματα και ακόμα κουνιούνται. Τι έχετε να πείτε τωρα γι'αυτό μου κάνουν αυτά φυσίγγια ή να διαλέξω αλλά φυσίγγια με κενά στην κατανομή, μεγαλύτερη άνοιγμα βολής αλλά τα πουλιά να πέφτουν τελείως νεκρά???
τα jordan φιλεμου κωστα τα δουλευα αρκαιτα χρονιααα,απλα τα αλαξα διωτι η κανεσμου ητανε συνεχεια μεσα στο μολυβδοοοο, σαν φισιγκι ωμος ειναι πωλη καλοοοοο,,τωρα για τα σκωτοματα που λες εαν τα πουλια τα επαιρνες σχετικα μακρια στα 30 και 40 μετρα ειναι λογικο να μην σκωτονωντουσαν αμεσως διωτι χανανε σε ενεργεια πιστευω και τα σκαγια στα μετρα αυτα εγω πρωσοπικα σε μπεκατσα δεν σηκωνο τουφεκιιι αφου λιγο παρακατω θα την βρω παλιιιΕχω μια απορία μάγκες. Όταν ριχνω τα φισιγγια jordan διασποράς έχει παρα πολυ καλή κατανομή θερίζουν με χωρίς κενά έως και 30-40 μέτρα( ειναι και διασπορας το φαντάζεστε) αλλά τα πουλιά 90% που πέφτουν ειναι ολο αίματα και ακόμα κουνιούνται. Τι έχετε να πείτε τωρα γι'αυτό μου κάνουν αυτά φυσίγγια ή να διαλέξω αλλά φυσίγγια με κενά στην κατανομή, μεγαλύτερη άνοιγμα βολής αλλά τα πουλιά να πέφτουν τελείως νεκρά???