gvp9000
Banned
Και γιατί όταν έχουμε υπερβολικές ταχύτητες και ζωντανά θηράματα για κάποιο χρονικό διάστημα δεν έχουμε αίματα ;Tο πιό σύνηθες η υπερβολική ταχύτητα φυσιγγίου.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Και γιατί όταν έχουμε υπερβολικές ταχύτητες και ζωντανά θηράματα για κάποιο χρονικό διάστημα δεν έχουμε αίματα ;Tο πιό σύνηθες η υπερβολική ταχύτητα φυσιγγίου.
Δυό πράγματα το δικαιολογούν:F2 x34 δεν προλαβενα να πουλάω κουτιά, από Σεπτέμβρη μέχρι τέλος Οκτώβρη κούτες, για υδρόβιο, όλοι τα δούλευαν, μετά άλλαζαν μάρκα, εγώ προσωπικά δεν τα είχα δοκιμάσει
Καυστηριάζει εκεί που περνά το σκάγι ......Και γιατί όταν έχουμε υπερβολικές ταχύτητες και ζωντανά θηράματα για κάποιο χρονικό διάστημα δεν έχουμε αίματα ;
Δεν μπορώ να το εξηγήσω.
εμένα είναι από τα αγαπημένα μου φυσίγγιαΑυτό το f2 και γω δεν το χωνεψα....άσε που πολλές φορές με στράβωνε η πυρίτιδα!!! Σε 34 πολύ καλό είναι του oscar....αλλά και πάλι το Lambro καφέ 33gr...δεν έχει ανταγωνισμο από 4-6no που έχω δουλεψει (απλά είναι αλμυρό στην τιμή αν ρίχνεις πολλά).
Έλα ρε Λάμπη,όχι από σένα τέτοια κουβέντα,άκου καυτηριαζει....τι είναι laserοι παππούδες μας πίστευαν κ ένας παπάρας φίλος μου...ότι τα σκάγια κρυώνουν κ δε σκοτωνουνΚαυστηριάζει εκεί που περνά το σκάγι ......
Αν εννοείς το f2....οκ ναι πάω πάσο. Ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες και γούστα. Ότι αρέσει και εξυπηρετεί τον καθένα.εμένα είναι από τα αγαπημένα μου φυσίγγια
όπου και να το έχω ρίξει
Νο5 σε λαγό, Νο7 σε πέρδικα μια χαρά αποτελέσματα
Σε τι κυνήγι το δουλεύεις φίλε το καφέ της Λάμπρο;;;;Αυτό το f2 και γω δεν το χωνεψα....άσε που πολλές φορές με στράβωνε η πυρίτιδα!!! Σε 34 πολύ καλό είναι του oscar....αλλά και πάλι το Lambro καφέ 33gr...δεν έχει ανταγωνισμο από 4-6no που έχω δουλεψει (απλά είναι αλμυρό στην τιμή αν ρίχνεις πολλά).
Κανα σαμαρι πουλαγες??F2 x34 δεν προλαβενα να πουλάω κουτιά, από Σεπτέμβρη μέχρι τέλος Οκτώβρη κούτες, για υδρόβιο, όλοι τα δούλευαν, μετά άλλαζαν μάρκα, εγώ προσωπικά δεν τα είχα δοκιμάσει
Σε παπιά ποιο πολύ αλλά και σε Φάσσα.....ειδικά το no4 και no6 πραγματικά ότι καλύτερο. Γενικά στα μέρη μου (Άρτα μεριά) το εμπιστεύονται και το δουλεύουν πολλοί κυνηγοι.Σε τι κυνήγι το δουλεύεις φίλε το καφέ της Λάμπρο;;;;
Τελικά έχεις απλώσει τα πλοκάμια σου παντου;;;;Κανα σαμαρι πουλαγες??
Για λεγε απο τσιχλοφυσιγγα ποια έφευγαν γρηγορα????
Λίγα κουτιά f2 έχω ρίξει ... Η δική μου άποψη είναι πως αυτο το φυσιγγι απεχθάνεται τον καυσωνα...Απο Οκτώβρη κ όσο πλησιάζει ο χειμώνας αποδίδει τα μέγιστα....Και βέβαια....καθόλου απίθανο,αφού γεμίζονται ΑΚΡΙΒΩΣ με τα ίδια υλικά.
Από σαμάρια όχι, αλλά σέλες ναι αμέ!!!!!Κανα σαμαρι πουλαγες??
Για λεγε απο τσιχλοφυσιγγα ποια έφευγαν γρηγορα????
Έκανα κάποτε σαν τον ΒέγγοΤελικά έχεις απλώσει τα πλοκάμια σου παντου;;;;
Γιατί καυτηριάζεται το τραύμα...Και γιατί όταν έχουμε υπερβολικές ταχύτητες και ζωντανά θηράματα για κάποιο χρονικό διάστημα δεν έχουμε αίματα ;
Δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Θυμάμαι πριν γνωριστούμε ακόμα......Έκανα κάποτε σαν τον Βέγγο
Έτσι;;;; Δεν κοροϊδευα!!!!!! Τσίχλα δούλευαν Λάμπρο τορτο,και Ναβάρο πολύΘυμάμαι πριν γνωριστούμε ακόμα......
Μου είχες προτεινει και ειχα πάρει τα gorilla eco 31 γρ για ορτυκακι, αλλά πολυ καλό φυσιγγι για όλα!
Ίσα ίσα είχα δώσει μια χούφτα στον πατερα μου για κανένα κοτσιφα σε κισσο με παγωνια και δουλέψανε άψογα!Έτσι;;;; Δεν κοροϊδευα!!!!!! Τσίχλα δούλευαν Λάμπρο τορτο,και Ναβάρο πολύ