Εγω λεω να μας πεις εσυ γιατι σιγουρα κατι παραπανω θα ξερεις εσυ κ γι αυτοΘΑ ρωτήσουμε το λαγο
Εγω λεω να μας πεις εσυ γιατι σιγουρα κατι παραπανω θα ξερεις εσυ κ γι αυτοΘΑ ρωτήσουμε το λαγο
Τωρα εξηγουνται ολα (με το spoiler). Η μαλαγανια της Δορκας δεν ειναι οτι εβαλε aquila , εβαλε PSB2 kai για να δουλεψει καλα πηγε στα 33γρ. Προκειται για αλλο φυσιγγι, και για μενα ειναι χειροτερο απο το να αλλαξει πυριτιδα στο 32αρι.Κάποια αλχημεία έχει γίνει, είναι δεδομένο ότι δε μιλάμε για PSB1 που γεμιζόταν στάνταρ για πολλάαα χρόνια. Επίσης είναι στα 33γρ τόσο αυτό που είχα σφάξει εγώ, όσο και αυτό που είχε σφάξει από άλλη παρτίδα ο @PITER αν θυμάμαι σωστά
Ο πατέρας μου τα ρίχνει και είναι ευχαριστημένος, δεν του έχω πει τίποτα για την αλλαγή, δε μου έχει πει και αυτός τίποτα για την απόδοση του.
Εγω λεω να μας πεις εσυ γιατι σιγουρα κατι παραπανω θα ξερεις εσυ κ γι αυτο
Εδώ τους λαγούς τους κυνηγούσαν με Remington nitro magnum 42gr ν 4(καθαρό τριαρι) (επί ΠΑΣΟΚ όλα αυτα, τώρα με την γκλιτσα)Εγω λεω να μας πεις εσυ γιατι σιγουρα κατι παραπανω θα ξερεις εσυ κ γι αυτο
κλασικό λαγοφύσιγγοΚαλησπερα κ χρονια πολλα...Μπορει να μου πει καποιος λεπτομεριες γι αυτο το φυσιγγι? Remington express xlr 1130-1 1/4-4
View attachment 38551View attachment 38552
Τα εχω 3-4 χρονια σιγουρακλασικό λαγοφύσιγγο
καλό είναι να είναι παλίο, πριν τα προβλήματα της εταιρείας
πότε τα πήρες;
Το λες αυτο λογο γραμμαριων ή θεωρεις το ρεμι τοσο αχρηστο φυσιγγι γιατι γενικα ακουω πολυ καλα λογια για τα ρεμιΕδώ τους λαγούς τους κυνηγούσαν με Remington nitro magnum 42gr ν 4(καθαρό τριαρι) (επί ΠΑΣΟΚ όλα αυτα, τώρα με την γκλιτσα)
Την hiskor 800 που δεν παραγεται πια !!!Τι να άλλαξε ρε παιδιά η Ρεμι στα φυσίγγια της ? Τους κάλυκες, τάπες, μπαρουτοσκαγα?
Το συγκεκριμένο δεν το έχω ρίξει ποτέ,έριχνα το άλλο σε παπίστα 36 μέτρα άνοιγμα τουφεκιας 45-50 εκατοστάκαλά φυσίγγια αλλά πανάκριβα,πέθανε κ ο Αντρέας κ το αφήσαμε χρόνουςΤο λες αυτο λογο γραμμαριων ή θεωρεις το ρεμι τοσο αχρηστο φυσιγγι γιατι γενικα ακουω πολυ καλα λογια για τα ρεμι
Τα παλιά ήταν καλά.Το λες αυτο λογο γραμμαριων ή θεωρεις το ρεμι τοσο αχρηστο φυσιγγι γιατι γενικα ακουω πολυ καλα λογια για τα ρεμι
Μπαρούτι σίγουρα όπως ειπώθηκε παραπάνω.Τι να άλλαξε ρε παιδιά η Ρεμι στα φυσίγγια της ? Τους κάλυκες, τάπες, μπαρουτοσκαγα?
3-4 χρόνια για [τέτοια] φυσίγγια είναι "χθες".Τα εχω 3-4 χρονια σιγουρα
Η εταιρεία λέει blended powder ( τώρα ποια είναι μόνο αυτοί ξέρουν) μοιάζουν αρκετά οι αμερικανικές σε χρώμα και κοψια ,οι Ιταλοί λένε ότι είναι η 800x είναι όμως σίγουρα αυτή? Πριν μήνες που έφυγα από Αμερική στα μαγαζιά ιδιογομωσης υπήρχε πληθώρα από αυτήν απίστευτο να κρέμασε την ρεμι και να εδεινε κάργα στους ιδιογομωτες .Την hiskor 800 που δεν παραγεται πια !!!
Από τα καινούργια είναι (τουλάχιστον στην εμφάνιση του κουτιού) ... τέτοια αγόρασα και εγώΓια δες αυτο ειναι νομιζωView attachment 38592
https://hodgdon.com/hi-skor-800-x/Η εταιρεία λέει blended powder ( τώρα ποια είναι μόνο αυτοί ξέρουν) μοιάζουν αρκετά οι αμερικανικές σε χρώμα και κοψια ,οι Ιταλοί λένε ότι είναι η 800x είναι όμως σίγουρα αυτή? Πριν μήνες που έφυγα από Αμερική στα μαγαζιά ιδιογομωσης υπήρχε πληθώρα από αυτήν απίστευτο να κρέμασε την ρεμι και να εδεινε κάργα στους ιδιογομωτες .
Ξέρω ποια είναι έχω γεμίσει Βασίλη κιόλας, η ρεμι τι βάζει ομωςhttps://hodgdon.com/hi-skor-800-x/
Αυτή είναι ;;;
Σε ρωτάω γιατί και παλιότερα είχε αναφερθεί ότι δεν παράγεται πλέον και το είχα δέσει σχοινί κορδόνι.Ξέρω ποια είναι έχω γεμίσει Βασίλη κιόλας, η ρεμι τι βάζει ομως