Δε βγαίνει η δοσολογία ώστε να είναι αυτήhttps://www.maxamcorp.com/en/cartridges-components/components/powder
Μην με ρωτήσεις αν είναι η ίδια ...
Δε βγαίνει η δοσολογία ώστε να είναι αυτήhttps://www.maxamcorp.com/en/cartridges-components/components/powder
Για τον Κοσκινα μιλάμε.......Αποκλείεται να μην αναγνωρίζει τι πυρίτιδα έχει μπροστά του.....
Η Δορκαδα βέβαια δεν τα κάνει αυτά αλλά γενικότερα το αναφέρω.....Γι αυτό και καταλήγει στις σάλτσες (κατά την αξιολογική μου κρίση) ότι δεν παίζει ρόλο άμα γίνει κάποια αλλαγή πυρίτιδας, γιατί έχουν βλητικο σταθμό και δε ζυγίζει τη δόση, γιατί μπορεί να "παίζει" ανάλογα τις δοκιμές σε κάθε παρτίδα.
Δεν πιστευω να το είπες τυχαία???Παρακμη μεγαλη ας παει καλητερα για ψαρεμα
Το είδες ολόκληρο το βίντεο ... ;;;;Δε βγαίνει η δοσολογία ώστε να είναι αυτή
Τι να είναι η psb2; και εγώ δεν το νομίζω.Δε βγαίνει η δοσολογία ώστε να είναι αυτή
Ημίθεος μην το πάρω και πάνω μου χαχαχαΤο είδες ολόκληρο το βίντεο ... ;;;;
Θεός
Μονο το χρώμα είδα
Δεν το είδα καθόλου.Το είδες ολόκληρο το βίντεο ... ;;;;
Θεός
Μονο το χρώμα είδα
Τώρα για να μιλήσουμε σοβαρά είναι δυνατόν να σκοτώνει ροζ μπαρούτι ;;;Ημίθεος μην το πάρω και πάνω μου χαχαχα
Όχι εγώ το έχω σφάξει και ζυγίσει 1.50 (1.49 για την ακρίβεια) Άκουιλα χ24 είχε.
Το θυμάμαι......Ημίθεος μην το πάρω και πάνω μου χαχαχα
Όχι εγώ το έχω σφάξει και ζυγίσει 1.50 (1.49 για την ακρίβεια) Άκουιλα χ24 είχε.
Πλακα μας κάνει όλες csb τις έχει βαφτίσεισώθηκαν τα ονόματαhttps://www.maxamcorp.com/en/cartridges-components/components/powder
Μόνο τα ομοφοβικά πετουμεναΤώρα για να μιλήσουμε σοβαρά είναι δυνατόν να σκοτώνει ροζ μπαρούτι ;;;
Τώρα για να μιλήσουμε σοβαρά είναι δυνατόν να σκοτώνει ροζ μπαρούτι ;;;
Μέχρι και ο κοσκινας μας κοροϊδεύει μες τα μούτρα μας.Ακόμα και στο Express32 φυσίγγι που σφάζει ο Κοσκινάς βλέπουμε την αλλαγμένη πυρίτιδα (ροζ Ακουίλα χ24 που λέγαμε), την οποία όμως ο Σοφοκλής επιμένει να λέει ότι είναι η PSB
Βύσμα αν βλέπω καλά είναι Καρδαράς;;;
Ενδιαφέρον θα είχε να ζύγιζε κιόλας...
Να είχε την ροζ το 34 να το καταλάβω να ήταν η psb2 αλλά να την έχει το 32 αρι, δεν νομίζω.Η psb2 με την ακουιλα μιαζουν ειναι ροζ και τετραγωνες η granular ειναι ροζ και ειναι σε κοκους σαν την gm3 δεν μπορω να ξεχωρησο πια εχει μεσα το εξπρες32
Το θεμα ειναι ποση δοσολογια να εχει, διοτι μη ξεχνας πως κ το traditional 2001 32gr το ειχε με psb2 κ ηταν φορτωμενο στο θεο...οστοσο αν το express το εχει με psb2 (πχ 1.75×32) κ πατημα 57.14mm οπως αναφερει, τοτε το στησιμο μου τεριαζει για την ισπανικη...Να είχε την ροζ το 34 να το καταλάβω να ήταν η psb2 αλλά να την έχει το 32 αρι, δεν νομίζω.
Δεν είναι κόντρα δόση Κωστή, στο 1.49 είναι η πυρίτιδα και μόνο με Άκουιλα χ24 βγαίνει δοσολογία, ούτε καν με την χ32Το θεμα ειναι ποση δοσολογια να εχει, διοτι μη ξεχνας πως κ το traditional 2001 32gr το ειχε με psb2 κ ηταν φορτωμενο στο θεο...οστοσο αν το express το εχει με psb2 (πχ 1.75×32) κ πατημα 57.14mm οπως αναφερει, τοτε το στησιμο μου τεριαζει για την ισπανικη...
Καλημερα Αρι για σφαξε περση τα γεμιζε με Μ92 2*38 με 2000 Ζ15 στα 58. καλα με νορμαλ καιρο στο κρυο. Δεν.Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους, τα έχει δοκιμάσει κανείς;;; κάνουν δουλειά στα "πράσινα";;;;View attachment 38495