Μάλιστα, αυτό μας έφαγε,πας να σηκωθείς από το κρεβάτι το πρωί και πας σαν να σε έχει πατήσει τρένο άσχημο πράγμα η άτιμη,και την έχουμε όλο το χρόνο.Για εδω ( Σαμος ) ειναι κατι συνηθισμενο.....ΚΑΘΕ πρωι η υγρασια ειναι απο 93 εως 100%
Αυτη την στιγμη ...15 βαθμους και 93% υγρασια.....με Νοτιοανατ, < 12 km/h
Αφου σου αρεση εσενα και σκοτωνης η γνωμες ειναι περητες....το φυσηγγι ειμαι ενα πολυ προσοπικο θεμαΡε παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε στο κυνήγι φασσας/παπιου τα bp mb 36 long range (πράσινα στο κουτί των 25) ας πει καμιά γνώμη. Είχα 5 φυσιγγια από το παρελθόν(4-5 χρόνια) και σε κυνηγι με 100% υγρασία προχτές πήρα 4 πουλιά όλα ξερά. Φοβερή εξοικείωση με τα συγκεκριμένα και αρκετά μαλακό στην ανακρουση. Τα κατάευχαριστηθηκα έστω αυτά τα λίγα που είχα
Στήν αρχαιοελληνική υπάρχει μια λέξη για την υγρασία που τώρα την ξεχνώ που σημαίνει και αρρώστια !!Μάλιστα, αυτό μας έφαγε,πας να σηκωθείς από το κρεβάτι το πρωί και πας σαν να σε έχει πατήσει τρένο άσχημο πράγμα η άτιμη,και την έχουμε όλο το χρόνο.
Πολυ καλο φιλε!Οσες φορες το εριξα στα παπια και στο λαγο δουλεψε αψογα,με θερμοκρασιες -1 και πανω.Σε πιο κρυο καιρο δεν το εχω δοκιμασει.Σχετικα μαλακο και με καλη διατρηση!Ρε παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε στο κυνήγι φασσας/παπιου τα bp mb 36 long range (πράσινα στο κουτί των 25) ας πει καμιά γνώμη. Είχα 5 φυσιγγια από το παρελθόν(4-5 χρόνια) και σε κυνηγι με 100% υγρασία προχτές πήρα 4 πουλιά όλα ξερά. Φοβερή εξοικείωση με τα συγκεκριμένα και αρκετά μαλακό στην ανακρουση. Τα κατάευχαριστηθηκα έστω αυτά τα λίγα που είχα
Ρε παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε στο κυνήγι φασσας/παπιου τα bp mb 36 long range (πράσινα στο κουτί των 25) ας πει καμιά γνώμη. Είχα 5 φυσιγγια από το παρελθόν(4-5 χρόνια) και σε κυνηγι με 100% υγρασία προχτές πήρα 4 πουλιά όλα ξερά. Φοβερή εξοικείωση με τα συγκεκριμένα και αρκετά μαλακό στην ανακρουση. Τα κατάευχαριστηθηκα έστω αυτά τα λίγα που είχα
Πολυ καλο φιλε!Οσες φορες το εριξα στα παπια και στο λαγο δουλεψε αψογα,με θερμοκρασιες -1 και πανω.Σε πιο κρυο καιρο δεν το εχω δοκιμασει.Σχετικα μαλακο και με καλη διατρηση!
Ακριβώς αυτή την εικόνα αποκόμισα και εγώΚαι εμένα φίλοι μου φασσαδες μου το είχαν προτείνει. Το πήρα πέρσι για τον πατέρα μου. Και φέτος και πέρσι αυτό ρίχνει στο λαγό και είναι πολύ ευχαριστημένος. Και αρκετά μαλακό
Ασυναγώνιστο.. Σε φασα, πέρδικα το δοκίμασα είναι απλά τέλειο.Ρε παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε στο κυνήγι φασσας/παπιου τα bp mb 36 long range (πράσινα στο κουτί των 25) ας πει καμιά γνώμη. Είχα 5 φυσιγγια από το παρελθόν(4-5 χρόνια) και σε κυνηγι με 100% υγρασία προχτές πήρα 4 πουλιά όλα ξερά. Φοβερή εξοικείωση με τα συγκεκριμένα και αρκετά μαλακό στην ανακρουση. Τα κατάευχαριστηθηκα έστω αυτά τα λίγα που είχα
Φίλε το πρώτο δεν εχει couvette κάτω από την diana, έχει overpowder αυτό το καφέ χαρτάκι που φαίνεται και βγάζει ένα περίεργο ήχο στο δικό μου όπλο τουλάχιστον(18.4 άυλο) + ότι δεν με ενθουσίασε με τα σκοτωματα του. Πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει. Βέβαια αν θέλεις πάρε ένα κουτάκι να δοκιμάσεις αν και θεωρώ πως το lambro feltro 34 είναι χίλιες φορές καλύτερο.Θα ήθελα από όποιον γνωρίζει και έχει χρησιμοποιήσει αυτά τα φυσίγγια να μου πει την γνώμη του.
Το πρώτο με ενδιαφέρει σε νούμερο 8 για πρώτη τουφεκιά και το δεύτερο σε νούμερο έξι για τη δεύτερη τουφεκιά.View attachment 35438View attachment 35439
Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε!Φίλε το πρώτο δεν εχει couvette κάτω από την diana, έχει overpowder αυτό το καφέ χαρτάκι που φαίνεται και βγάζει ένα περίεργο ήχο στο δικό μου όπλο τουλάχιστον(18.4 άυλο) + ότι δεν με ενθουσίασε με τα σκοτωματα του. Πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει. Βέβαια αν θέλεις πάρε ένα κουτάκι να δοκιμάσεις αν και θεωρώ πως το lambro feltro 34 είναι χίλιες φορές καλύτερο.
Όσο για το δευτερο δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, δεν το έχω δοκιμάσει.
Δεν τον έχουν ενημερώσει σωστά.Ακόμα και στο Express32 φυσίγγι που σφάζει ο Κοσκινάς βλέπουμε την αλλαγμένη πυρίτιδα (ροζ Ακουίλα χ24 που λέγαμε), την οποία όμως ο Σοφοκλής επιμένει να λέει ότι είναι η PSB
Βύσμα αν βλέπω καλά είναι Καρδαράς;;;
Ενδιαφέρον θα είχε να ζύγιζε κιόλας...
Αποκλείεται να μην αναγνωρίζει τι πυρίτιδα έχει μπροστά του.....Δεν τον έχουν ενημερώσει σωστά.
Παρακμη μεγαλη ας παει καλητερα για ψαρεμαΑκόμα και στο Express32 φυσίγγι που σφάζει ο Κοσκινάς βλέπουμε την αλλαγμένη πυρίτιδα (ροζ Ακουίλα χ24 που λέγαμε), την οποία όμως ο Σοφοκλής επιμένει να λέει ότι είναι η PSB
https://www.maxamcorp.com/en/cartridges-components/components/powderΑκόμα και στο Express32 φυσίγγι που σφάζει ο Κοσκινάς βλέπουμε την αλλαγμένη πυρίτιδα (ροζ Ακουίλα χ24 που λέγαμε), την οποία όμως ο Σοφοκλής επιμένει να λέει ότι είναι η PSB