Καλημέρα παιδιά. Τα τσιχλοφυσιγγα της nsi τα OK, velox, 206,gm3 όλα ίδια πυρίτιδα έχουν;
Το GM3 κ τα ΟΚ έχουν gm3 πυρίτιδα.Καλημέρα παιδιά. Τα τσιχλοφυσιγγα της nsi τα OK, velox, 206,gm3 όλα ίδια πυρίτιδα έχουν;
Ευχαριστώ πολύ.. Νόμιζα και το velox gm3 εχει αλλά έκανα Λάθος.Το 206 βγαίνει σε 32 και 34 γραμμάρια αν δεν κάνω λάθος..Το GM3 κ τα ΟΚ έχουν gm3 πυρίτιδα.
Τα Velox έχουν Α1
Και τα 206 έχουν τη 206.
To OK 1.55 έχει μέσα Κωστή ;Το GM3 κ τα ΟΚ έχουν gm3 πυρίτιδα.
Τα Velox έχουν Α1
Και τα 206 έχουν τη 206.
32&33Ευχαριστώ πολύ.. Νόμιζα και το velox gm3 εχει αλλά έκανα Λάθος.Το 206 βγαίνει σε 32 και 34 γραμμάρια αν δεν κάνω λάθος..
Δν έχω σφαγμένο δυστιχώς,για να ξέρω τη δοσολογία ακριβώς.To OK 1.55 έχει μέσα Κωστή ;
Ουτε ζωγραφιστό δε το θέλω, είχα παρει ένα κουτί να το ρίξω με το ποζε και μου κουδουνισε το κεφάλι με το 2-3ο φυσίγγι, τα εριξα με τη καραμπίνα!Δν έχω σφαγμένο δυστιχώς,για να ξέρω τη δοσολογία ακριβώς.
Υποθέτω όμως πως κάπου στο 1.50 θα την έχει διότι γεμίζεται σε κάλυκα 67άρι.
εγω για τον ιδιο λογο τα απερριψα ολα με Gm3. αν ειναι να φαω κουδουνισμα το προτιμω απο τη C7 που βγαζει ομορφιες στα εμπορικαΟυτε ζωγραφιστό δε το θέλω, είχα παρει ένα κουτί να το ρίξω με το ποζε και μου κουδουνισε το κεφάλι με το 2-3ο φυσίγγι, τα εριξα με τη καραμπίνα!
Είχε 1.65To OK 1.55 έχει μέσα Κωστή ;
Σε ιδιογομωση πρωτη κανη παντα S4 σε 36 γρ σε τρεις στρωσεις σκάγια, 10 , 8 1/2 , 7 με φελλό ανάμεσα τους κ κλείσιμο με τζαμακι , 12 γρ η κάθε στοιβάδα σε ισπανικό καλυκα, η δευτερη κανη Tekna στα 38 γρ με σταυρό Gualandi κ σκάγια 9 - 7 σε αναλογία 60 /40 , παλι σε ισπανικό καλυκα κ 8 αστέρι κλείσιμο με 4 άστρα τσοκ
Εσυ φίλε τι ρόλο ακριβως παιζεις στο φόρουμ ; βλέπεις ότι μαζί σου κ με κάποιους άλλους δεν θέλω καμια σχεση, γιατί συνεχίζεις να με ενοχλείς ; τελευταία φορά που απαντω σε μυνημα σου, αν με θέλεις οτιδήποτε στείλε πμ να βρεθουμεΑυτα δεν ειναι σετ απ.....Ειναι ο αχταρμας της κυρα Κατινας.....
Εαν θελεις να δωσεις σεταπ ΔΩΣΤΑ ΣΩΣΤΑ....
Γραψε δοσολογια πυριτιδας καψουλι....αρχικο υψος καλυκα και τελικο ρελιασμα....οπως κανουν ΟΛΟΙ!!!
Θα παρεις καποιον συναδελφο στον λαιμο σου οπως το πας!!!
Και μην το παρεις σαν αντιπαραθεση.....γιατι ξερεις οτι εχω δικιο!!!
Παντα φιλικα....!!!
Εσυ φίλε τι ρόλο ακριβως παιζεις στο φόρουμ ; βλέπεις ότι μαζί σου κ με κάποιους άλλους δεν θέλω καμια σχεση, γιατί συνεχίζεις να με ενοχλείς ; τελευταία φορά που απαντω σε μυνημα σου, αν με θέλεις οτιδήποτε στείλε πμ να βρεθουμε
Συμφωνω οτι ειναι σοβαρα...Θοδωρα καλα κανεις και το Διακωμωδεις...Δικαιωμα σου !!! Αλλα......Οταν εχουμε να κανουμε με πυρομαχικα....τα
πραγματα ειναι σοβαρα φιλε!!!!
Κυριοι προτεινω να λειτουργουμε καλοπροερετα με σεβασμο και σοβαροτητα μεταξυ μας διοτι οι αποψεις που μοιραζομαστε επηρεάζουν ενιοτε τα μελη του φορουμ και σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να οδηγηθουμε σε αστοχια και ιδιαιτερα σε καποιο πιθανο κινδυνο.Η αντιπαλοτητα δεν οδηγει πουθενα απεναντιας η εμπειριστατομενη και σοβαρη προσφορα παντα βοηθαει και δυνει λυσεις.Με αγαπη ειπα την αποψη μου αλλα αν καποιος μπορει να μου δωσει μια γνωμη για το Lambro σειρα 5 28γρ πως αποδιδει αυτο το φυσιγγιο.