Εχεις δοκιμασει και σειρα 5 και βρηκες ποιο βολικο το 2;το έχω ρίξει στο σκοπευτήριο. Να σου πω την αλήθεια για χαλαρή προπόνηση που κάνω εγώ πιο πολύ μου άρεσε το series 2.
Εχεις δοκιμασει και σειρα 5 και βρηκες ποιο βολικο το 2;το έχω ρίξει στο σκοπευτήριο. Να σου πω την αλήθεια για χαλαρή προπόνηση που κάνω εγώ πιο πολύ μου άρεσε το series 2.
ΝαιΕχεις δοκιμασει και σειρα 5 και βρηκες ποιο βολικο το 2;
Συμφωνω οτι ειναι σοβαρα...
Προστριβες ομως δεν χρειαζονται...
Γι αυτο το διακωμωδω...
Γενικα μιλαω....
Κυριοι προτεινω να λειτουργουμε καλοπροερετα με σεβασμο και σοβαροτητα μεταξυ μας διοτι οι αποψεις που μοιραζομαστε επηρεάζουν ενιοτε τα μελη του φορουμ και σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να οδηγηθουμε σε αστοχια και ιδιαιτερα σε καποιο πιθανο κινδυνο.Η αντιπαλοτητα δεν οδηγει πουθενα απεναντιας η εμπειριστατομενη και σοβαρη προσφορα παντα βοηθαει και δυνει λυσεις.Με αγαπη ειπα την αποψη μου αλλα αν καποιος μπορει να μου δωσει μια γνωμη για το Lambro σειρα 5 28γρ πως αποδιδει αυτο το φυσιγγιο.
Δεν προκειται ποτε να γράψω ολοκληρωμένη συνταγή αγαπητέ φίλε, ο λόγος απλός, δεν μπορουν να φτιάξουν όλοι αυτά τα φυσίγγια, κ εσυ ακόμα είσαι πολυ πισω απο αυτα που ξέρω κ φτιάχνω, κ κάτι τελευταίο , ακόμα κ την Τέκνα που δουλευεις από εμένα την έμαθες κ εσυ κ πολλοι άλλοι, κ την Μβ 32 εγώ την ξεκίνησα κ πολλες ακόμα, εχω κανει πολυ κόσμο μάγκα, δεν χρειάζεται να κάνω κ άλλον, καλη συνέχεια σου ευχομαι κ καλες επιτυχίες στο κυνήγιΟυτε προστριβες .....ουτε αντιπαλοτητα υπηρξε.....ουτε υπαρχει!!!!
Ειπα την γνωμη μου .....και αυτο που πιστευω οτι ειναι σωστο.....δλδ το πως πρεπει να δινονται και να
γραφονται τα σεταπ.
Η' θα ''βηχουμε''....... η θα δινουμε ολοκληρωμενα σεταπ ωστε να μην κινδυνεψει κανείς!!!!
Δεν προκειται ποτε να γράψω ολοκληρωμένη συνταγή αγαπητέ φίλε, ο λόγος απλός, δεν μπορουν να φτιάξουν όλοι αυτά τα φυσίγγια, κ εσυ ακόμα είσαι πολυ πισω απο αυτα που ξέρω κ φτιάχνω, κ κάτι τελευταίο , ακόμα κ την Τέκνα που δουλευεις από εμένα την έμαθες κ εσυ κ πολλοι άλλοι, κ την Μβ 32 εγώ την ξεκίνησα κ πολλες ακόμα, εχω κανει πολυ κόσμο μάγκα, δεν χρειάζεται να κάνω κ άλλον, καλη συνέχεια σου ευχομαι κ καλες επιτυχίες στο κυνή
Για κάποιον που ασχολείται ερασιτεχνικά με το σκοπευτήριο ή κάνει την πλάκα του (όπως εγώ) το ζητούμενο είναι το φθηνό ασφαλές φυσίγγι.Εχεις δοκιμασει και σειρα 5 και βρηκες ποιο βολικο το 2;
Να σφίξεις τσοκ κ να ξανά δοκιμάσεις θα έλεγα.Πρώτη επαφή με το lambro super tordo άκρως αρνητικη. Τουφεκιές το πρωι σε γελοίες αποστάσεις και πήγε το μαδημα γονα! Και οι τρεις που έπεσαν τις έτρεχα μέσα στις ελιες!
7,50 €.... Έχω ένα κουτί ακόμη και θα το δώσω αύριο στον ξάδερφο. Ελπίζω να μην φάω πολλά καντηλια!!!
Δεν υπαρχει περίπτωση Κωστη. Όσο μου άρεσε το Α132 τόσο σιχάθηκα αυτα.Να σφίξεις τσοκ κ να ξανά δοκιμάσεις θα έλεγα.
Εγώ θα το ρίξω ένα κουτάκι,αργότερα,από περιέργεια.Δεν υπαρχει περίπτωση Κωστη. Όσο μου άρεσε το Α132 τόσο σιχάθηκα αυτα.
Μπορεί να φταίω εγώ ρε συ. Αλλά και αυτά που έπεσαν στο στήθος την ειχαν αρπαξει. Να δούμε αύριο στο Baikal του ξαδέρφου πως θα πανε???Εγώ θα το ρίξω ένα κουτάκι,αργότερα,από περιέργεια.
Αυτο....Ότι εμπορικά φυσίγγια έχω δοκιμάσει με sipe (2-3 κουτιά) μου δώσανε φτερά και τρεχάλα.
Δεν ξέρω βρε παιδιά ... τυχαίο ;;; Νορμάλ καιρός ....
Αυτό είναι Δημήτρη ;
View attachment 34875
Κάποια από αυτά ήταν ... δεν θυμάμαι ακριβώς
View attachment 34876View attachment 34877View attachment 34878
Δεν κόβεις κανένα να δούμε εντόσθια ...Αυτο....
Θα κόψω ενα...Δεν κόβεις κανένα να δούμε εντόσθια ...
Aυτά τα φυσίγγια χάνουν σε απόδοση όταν φυσά βόρειος . Σε συνθήκες νηνεμίας -υγρασίας είναι S400Λοιπόν δοκιμή super tordo και με το Baikal του ξαδέρφου. Το έριξε το κουτί που του έδωσα και πήρε 6-7 πουλιά. Τα 2 τα κυνηγαγε μέσα στις ελιες. Τα άλλα έπεσαν ξερά και από μεγάλο υψος. Ίσως δεν τα πάει το όπλο μου η δεν ταιριάζουν σε εμενα.
Διαφέρουν από τα κλασικά Sipe (κίτρινα, αυτά στο καφεκίτρινο κουτί);Aυτά τα φυσίγγια χάνουν σε απόδοση όταν φυσά βόρειος . Σε συνθήκες νηνεμίας -υγρασίας είναι S400
Όχι ,πολύ παρόμοια πράγματα με ίδιες συμπεριφορές .Διαφέρουν από τα κλασικά Sipe (κίτρινα, αυτά στο καφεκίτρινο κουτί);