gvp9000
Banned
Πολύ καλά και αυτά ...τα 40 γρ? σκεφτόμουν τα xlr
Αν πας καβάλα στα σκυλιά πάρε πιο ανοιχτό.
Πολύ καλά και αυτά ...τα 40 γρ? σκεφτόμουν τα xlr
τα 40 γρ? σκεφτόμουν τα xlr
και θα αποδίδει το ίδιο και στην ζέστη Σεπτέμβρη, Οκτώβρη?Καλύτερο το νίτρο. Βγαίνει 42.5 γρ
δεν θα έχεις πρόβλημα.και θα αποδίδει το ίδιο και στην ζέστη Σεπτέμβρη, Οκτώβρη?
και θα αποδίδει το ίδιο και στην ζέστη Σεπτέμβρη, Οκτώβρη?
Gordon κάλυκα έχουν για οποίον γνωρίζει για τι πράγμα μιλάμε.δεν νομιζω να εχουν ανακρουση b&p ειναι!θα μας πουνε και τα παιδια βεβαια.
Τα Β&Ρ είναι ίσως τα πιο μαλακά φυσίγγια που έχω ρίξει. Τα 34γρ θυμίζουν περισσότερο ένα ζωηρό 30-32αρι. Μιλάω για το F2 classic, και με όπλο Browning fusion evolve. Αλλά γενικά δεν κλωτσανε τα φυσίγγια της Β&Ρ.Η τιμή είναι καλή, απλά τα γρ πολλά και δεν ξέρω και από ανάκρουση τι λένε. Θα μου πεις γούστα είναι αυτά.. .
Για λαγοφυσιγγα ΕΜΠΟΡΊΟΥ, τα αμερικάνικα είναι μονόδρομος. Μαλακό και συγκεντρωτικό Remington express long range(35,5gr), nitro magnum (42,5gr). Σκληρό, πάρα πολύ συγκεντρωτικό και με τεράστια διάτρηση federal prairie storm (36gr). Αυτά τα 2 πιστεύω ότι σε καλύπτουν πλήρως. Υπάρχουν και άλλα βέβαια, αλλά δεν έχει τύχει να τα δοκιμάσω. Καλά είναι και τα Winchester super pheasant, αλλά δεν έχω ρίξει πολλά και πιο πολύ τα αναφέρω γιατί αυτά μου είχαν δώσει την πρώτη μου φάσσα πριν πολλά χρόνια!Καλησπέρα, από λαγοφύσιγγα υπάρχουν κάποια εμπορικά που έχετε δοκιμάσει και έχουν καλή διάτρηση? Για να δοκιμάσω την επόμενη σεζόν Δεν με νοιάζει το κόστος, έτσι κι αλλιώς 1 κουτί ρίχνω πάνω κάτω. Ευχαριστω.
Μόνο Remington nitro magnum 42grΚαλησπέρα, από λαγοφύσιγγα υπάρχουν κάποια εμπορικά που έχετε δοκιμάσει και έχουν καλή διάτρηση? Για να δοκιμάσω την επόμενη σεζόν Δεν με νοιάζει το κόστος, έτσι κι αλλιώς 1 κουτί ρίχνω πάνω κάτω. Ευχαριστω.
Θα σου βάλω πιπέρι!!!Καλύτερο το νίτρο. Βγαίνει 42.5 γρ
Μπα μην το λες, πιο παλιά θυμάμαι τα mb clasic κλωτσάγαν σαν μουλάρια, τώρα έχουν μαλακώσει λίγο.Τα Β&Ρ είναι ίσως τα πιο μαλακά φυσίγγια που έχω ρίξει. Τα 34γρ θυμίζουν περισσότερο ένα ζωηρό 30-32αρι. Μιλάω για το F2 classic, και με όπλο Browning fusion evolve. Αλλά γενικά δεν κλωτσανε τα φυσίγγια της Β&Ρ.
Όντως?!! Όταν τα έριξα πρώτη φορά το '10, νόμιζα ότι έριχνα σκαστρες!!!Μπα μην το λες, πιο παλιά θυμάμαι τα mb clasic κλωτσάγαν σαν μουλάρια, τώρα έχουν μαλακώσει λίγο.
Περπατητο με την ultralite έκλεβα εκκλησία με τον κύλινδροsedici 15 κουτια δηλαδη εριξες? νικο περπατητο τα εριξες?
Rotweil waidmansheil RC serie oro NSI percorso και lepre καλά το τελευταίο έτσι που το έχουν κάνει τώρα είναι για πάνω από 50 μετρα αλλιώς θα έχεις διαμπερει τα Αμερικανικά άστα πολύ άγρια για το δικό μας κλίμα εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου αν πας και καβαλα σκέψου και για καμιά τάπαΚαλησπέρα, από λαγοφύσιγγα υπάρχουν κάποια εμπορικά που έχετε δοκιμάσει και έχουν καλή διάτρηση? Για να δοκιμάσω την επόμενη σεζόν Δεν με νοιάζει το κόστος, έτσι κι αλλιώς 1 κουτί ρίχνω πάνω κάτω. Ευχαριστω.
Εγώ όλη τη σεζόν για 2ο κ 3ο φυσιγγι.και θα αποδίδει το ίδιο και στην ζέστη Σεπτέμβρη, Οκτώβρη?
Για Καβάλα κ μέχρι 35 μετρα κάνεις δουλειά με πολλά.πσρε κ το rotwail wadmahaill που είπαν οι συνάδελφοι,πιο φθηνό και το ρίχνεις σχεδόν όλο το χρόνοαν πας και καβαλα
Δεν ψάχνομαι εγώ εγώ με αυτά που είπα σβήνω ότι κινητε από τα 5 μέχρι τα 50 καιΓια Καβάλα κ μέχρι 35 μετρα κάνεις δουλειά με πολλά.πσρε κ το rotwail wadmahaill που είπαν οι συνάδελφοι,πιο φθηνό και το ρίχνεις σχεδόν όλο το χρόνο
ευχαριστω για τις απαντήσεις, να ρωτήσω, όταν τυχαίνει να ρίχνω σε λαγό σε σχετικά κοντινή απόσταση και τον βρίσκω 5 μετρα παρακάτω, μπορεί να οφείλεται στην υπερδιάτρηση, παρότι βλέπω ότι έχει πάρει πολλά σκάγια.Rotweil waidmansheil RC serie oro NSI percorso και lepre καλά το τελευταίο έτσι που το έχουν κάνει τώρα είναι για πάνω από 50 μετρα αλλιώς θα έχεις διαμπερει τα Αμερικανικά άστα πολύ άγρια για το δικό μας κλίμα εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου αν πας και καβαλα σκέψου και για καμιά τάπα