κατι κοψοφτερουγα ειδα εγω!
Για χάρη του βίντεο να φανει θεαματικό εριξε μισό μέτρο ποιο δίπλα
κατι κοψοφτερουγα ειδα εγω!
Υπάρχουν πολλά αξιόλογα φυσίγγια για γάμους, γλέντια κτλΓια την ανάσταση κάνη??? η να Πάρο κάτι άλλο
Αναλόγως ποιον θες να ρίξεις έχει κατηγορίεςΥπάρχουν πολλά αξιόλογα φυσίγγια για γάμους, γλέντια κτλ
Κυριάκο,αυτά τα πουλάει και ο Κένταυρος.Καλό φυσιγγάκι.Εφάμιλλο του 28 του Κένταυρου και αυτό με φιέμ.Αυτα εδω ποια ειναι ρε παιδια και δεν τα βρισκω πουθενά;
View attachment 68750
Μπασίματα εσυ, κρύα ο γιατρός...που τα είδατε ρε;;;Κυριάκο,αυτά τα πουλάει και ο Κένταυρος.Καλό φυσιγγάκι.Εφάμιλλο του 28 του Κένταυρου και αυτό με φιέμ.View attachment 68865
Εδώ στα μπασίματα που πέρασαν.
1.5κουτα φέτος σε περπατητό και καρτέρι
sedici 15 κουτια δηλαδη εριξες? νικο περπατητο τα εριξες?Πολύ καλά για τσίχλα δηλαδή πάρα είναι καλά
Το μετάνιωσα που δεν πήρα παραπάνω
Τρωγεσε με τα 15 κουτια εσει τωραsedici 15 κουτια δηλαδη εριξες? νικο περπατητο τα εριξες?
Ακριβώς 15 κουτιά.Εγω τα βρήκα εξαιρετικά! Δυνατά,γρήγορα ,με εξαιρετικές κατανομές. Τα έριξα με οπλο τη Benelli comfort με τσεκάρισμα brain MR και μαμά τσοκ 3*** μερικές φορέςsedici 15 κουτια δηλαδη εριξες? νικο περπατητο τα εριξες?
Μπενελι και καρτερι??? Θανε πολη καλα αυταΑκριβώς 15 κουτιά.Εγω τα βρήκα εξαιρετικά! Δυνατά,γρήγορα ,με εξαιρετικές κατανομές. Τα έριξα με οπλο τη Benelli comfort με τσεκάρισμα brain MR και μαμά τσοκ 3*** μερικές φορές
Σε περπατητό και καρτέρι
τρωγομαι με την τιμη εγω τωρα!Τρωγεσε με τα 15 κουτια εσει τωρα
Η τιμή είναι καλή, απλά τα γρ πολλά και δεν ξέρω και από ανάκρουση τι λένε. Θα μου πεις γούστα είναι αυτά.. .τρωγομαι με την τιμη εγω τωρα!
δεν νομιζω να εχουν ανακρουση b&p ειναι!θα μας πουνε και τα παιδια βεβαια.Η τιμή είναι καλή, απλά τα γρ πολλά και δεν ξέρω και από ανάκρουση τι λένε. Θα μου πεις γούστα είναι αυτά.. .
Μια χαρά είναι!Μπενελι και καρτερι??? Θανε πολη καλα αυτα
Μπενελι και καρτερι??? Θανε πολη καλα αυτα
Μια χαρά είναι!
Σε κλειστά καρτερια είναι "μπαμ και τάφος"!!
Για 100 έχω επιφυλάξεις...Μόνο optima είναι για πάνω από 100m
Άλλαξε φυσίγγι ... διαλέγουν φυσίγγια αυτές.Για 100 έχω επιφυλάξεις...
Τα 86-87 τα έχει στην κωλοτσεπη!
Μπααα!!Άλλαξε φυσίγγι ... διαλέγουν φυσίγγια αυτές.
Πιάνουν όλο το εύρος από 10-150m περίπου.
Υπάρχουν ακλόνητες μαρτυρίες και ντοκουμέντα.
Καλησπέρα, από λαγοφύσιγγα υπάρχουν κάποια εμπορικά που έχετε δοκιμάσει και έχουν καλή διάτρηση? Για να δοκιμάσω την επόμενη σεζόν Δεν με νοιάζει το κόστος, έτσι κι αλλιώς 1 κουτί ρίχνω πάνω κάτω. Ευχαριστω.
τα 40 γρ? σκεφτόμουν τα xlrΆμα δεν σε νοιάζει το κόστος πάρε ρεμινγκτον νίτρο