Με βάζεις σε σκέψεις τώρα...Δύο ευρώ το φυσίγγι, μην νομίζεις ότι σε κλέβω έναν καφέ σε πλαστικό πάω να βγάλω(από το κάθε φυσίγγι)
Με βάζεις σε σκέψεις τώρα...Δύο ευρώ το φυσίγγι, μην νομίζεις ότι σε κλέβω έναν καφέ σε πλαστικό πάω να βγάλω(από το κάθε φυσίγγι)
Πολύ καλό και συγκεντρωτικό!Αυτό λές;View attachment 68735
Θα πάρω 1-2 κουτάκια ν6 για καμιά φάσσα. Σε ν5 και ν4 δεν βγαίνει πλέον??Από Οκτώβρη μέχρι τέλος.
Για κάποιο λόγο νόμιζα ότι ήταν 32γρ τα συγκεκριμένα! Γενικά τα super kill καλά είναι, κρίνοντας από κάτι sporting 28gr που είχα ρίξει σε τσίχλες, καρακάξες και καραβελια (ψαρονια). Επειδή 7αρια δεν έχω πολλά, θα τα δοκιμάσω!Εάν ψάχνεις για 34γραμμάρια 7άρια δοκίμασε και αυτά
Εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος View attachment 68730
Τα έχει πάει στα ύψη και αυτός της τιμές και έχει ρίξει την ποιότητα, από εμένα ΧΓια κάποιο λόγο νόμιζα ότι ήταν 32γρ τα συγκεκριμένα! Γενικά τα super kill καλά είναι, κρίνοντας από κάτι sporting 28gr που είχα ρίξει σε τσίχλες, καρακάξες και καραβελια (ψαρονια). Επειδή 7αρια δεν έχω πολλά, θα τα δοκιμάσω!
Όχι δεν τα φέρνουν μόνο 6 και 7μιση.Θα πάρω 1-2 κουτάκια ν6 για καμιά φάσσα. Σε ν5 και ν4 δεν βγαίνει πλέον??
Εσύ μόνο b&p τα έχουμε πεί αυτάΤα έχει πάει στα ύψη και αυτός της τιμές και έχει ρίξει την ποιότητα, από εμένα Χ
Έχει αλλάξει κάτι απο πέρσι που τα πήρα εγώ Δεκέμβριος με φέτος δε γνωρίζω δε πήρα σε αυτή τι σεζόν αλλά απο τιμή αστα Δεκέμβριος 8,15 Ιανουάριος 8.35 τι είσαι του λέω Dow Jones και μαθαίνω απο ένα φίλο μέσα σε μια βδομάδα που πήγε να πάρει απο 8,35 του λένε 8,50Τα έχει πάει στα ύψη και αυτός της τιμές και έχει ρίξει την ποιότητα, από εμένα Χ
9,50 τον ΦλεβάρηΈχει αλλάξει κάτι απο πέρσι που τα πήρα εγώ Δεκέμβριος με φέτος δε γνωρίζω δε πήρα σε αυτή τι σεζόν αλλά απο τιμή αστα Δεκέμβριος 8,15 Ιανουάριος 8.35 τι είσαι του λέω Dow Jones και μαθαίνω απο ένα φίλο μέσα σε μια βδομάδα που πήγε να πάρει απο 8,35 του λένε 8,50
Είναι γεγονός... Επειδή δεν χρησιμοποιώ πολύ το ν7, και ξέρω 1-2 μαγαζιά που έχουν παλιές παρτίδες, λέω να πάρω 1 κουτί. Πιο πολύ για τα περάσματα που όσο να ναι το 7αρι είναι πασπαρτου. Θα κάνει δουλειά και στα τσιχλοειδη και στις φασσες (σε μεσαίες αποστάσεις)Τα έχει πάει στα ύψη και αυτός της τιμές και έχει ρίξει την ποιότητα, από εμένα Χ
Σωστή επιλογή.Είναι γεγονός... Επειδή δεν χρησιμοποιώ πολύ το ν7, και ξέρω 1-2 μαγαζιά που έχουν παλιές παρτίδες, λέω να πάρω 1 κουτί. Πιο πολύ για τα περάσματα που όσο να ναι το 7αρι είναι πασπαρτου. Θα κάνει δουλειά και στα τσιχλοειδη και στις φασσες (σε μεσαίες αποστάσεις)
Τα super kill τα sporting του Καραμανιδη από την Πρέβεζα.Αυτα εδω ποια ειναι ρε παιδια και δεν τα βρισκω πουθενά;
View attachment 68750
Τα βγαζει ακομα; Εχω 5-6 κουτακια και θέλω να τα ξεφορτωθώ επειδή δεν ρίχνω 28γρ.Τα super kill τα sporting του Καραμανιδη από την Πρέβεζα.
Τα βγάζει ακόμα Ναι. Κράτα μωρέ ριχτα του χρόνου σε κάνα περπατητο.Τα βγαζει ακομα; Εχω 5-6 κουτακια και θέλω να τα ξεφορτωθώ επειδή δεν ρίχνω 28γρ.
Οχι βρε δεν τα θελω. Μια φορα δοκιμασα 28αρια και δεν μου αρεσαν καθολου. Μου εχει μείνει ψυχολογικόΤα βγάζει ακόμα Ναι. Κράτα μωρέ ριχτα του χρόνου σε κάνα περπατητο.
Να τα έχεις μέσα στο αμάξι καβάτζα και όποιος ξεμείνει δινε.Οχι βρε δεν τα θελω. Μια φορα δοκιμασα 28αρια και δεν μου αρεσαν καθολου. Μου εχει μείνει ψυχολογικό
Τα είχα πάρει σε ν7. Μέχρι αρχές Νοεμβρίου πήγαιναν πάρα πολύ καλά σε τσίχλες, ψαρονια και ΚΥΡΊΩΣ καρακάξες!! Με το κρύο όμως μου έκαναν εμπλοκές οπότε ανέβηκα στα 32γρ. Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά, είναι ο κάλυκας fiem και ο συγκεντρωτηρας LBRS.Αυτα εδω ποια ειναι ρε παιδια και δεν τα βρισκω πουθενά;
View attachment 68750
Είναι ημίσκληρο προς σκληρό,αρκετά συγκεντρωτικό αλλά όχι με πιο ανοιχτά τσοκ από 2*.Θα δεις λίγα αίματα με νοτιά και κάτω από 0C πούπουλα.Θελει αρκετή προσκόπευση πριν τις 8:00 μετά που θα έχεις ξυπνήσει καλά βγαίνεις νορμάλ.Αν νομίζεις ότι τον έχεις 25 πόντους σκοτώνει στα 75+ μέτρα ακαριαία.Αυτά τι λένε παίδες ?
Τα έχει δοκιμάσει κανένας ?
https://www.kalkantzakos.com/Product/4116/royal-pichon-ld,-fusiggia-rio