Για μπεκατσα μόνο με το 5αρι τσοκ στα μπασιματα έλατα και Μετά 2,3 φυσιγγι στην καραμπίνα.Αντικαθιστά την μάλλινη τάπα με καλύτερα αποτελέσματα γράφει
Εγώ για μπεκάτσα το θέλω, αλλά δεν θέλω και τρελή διασπορά
Εάν το βρώ θα το δοκιμάσω
Για μπεκατσα μόνο με το 5αρι τσοκ στα μπασιματα έλατα και Μετά 2,3 φυσιγγι στην καραμπίνα.Αντικαθιστά την μάλλινη τάπα με καλύτερα αποτελέσματα γράφει
Εγώ για μπεκάτσα το θέλω, αλλά δεν θέλω και τρελή διασπορά
Εάν το βρώ θα το δοκιμάσω
Με κύλινδρο μαμά πηγαίνω για μπεκάτσες, και βελτιωμένο κύλινδρο μαμά για πέρδικεςΓια μπεκατσα μόνο με το 5αρι τσοκ στα μπασιματα έλατα και Μετά 2,3 φυσιγγι στην καραμπίνα.
Αρχηγός θα είσαι, προχώρα.Με κύλινδρο μαμά πηγαίνω για μπεκάτσες, και βελτιωμένο κύλινδρο μαμά για πέρδικες
Αρχηγός θα είσαι, προχώρα.
Μας έχετε μπερδέψει εμάς τους ανοιχτοαυλομένους και δεν ξέρουμε τι φυσίγγι να βάλουμεΑρχηγός θα είσαι, προχώρα.
Μην ακούς κανένα προχωρά κανονικαΜας έχετε μπερδέψει εμάς τους ανοιχτοαυλομένους και δεν ξέρουμε τι φυσίγγι να βάλουμε
Μία τα πάει όλα ο διευρυμένος,μία δεν τα πάει και διαλέγει τάπες
Αποφασίστε γιατί βαριέμαι να κάνω δοκιμές
Μην ασχολείσαι με τους ανοιχτοκαυλομενους Γιώργο μια χαρά Θα την κάνεις την δουλίτσα σου.ανοιχτοαυλομένους
Αυτό λές Βαγγέλη;View attachment 70404
Το κλασικό που βγάζει με formula 206s στα 34 γραμμάρια λένε είναι καλό.....
Το συγκεκριμένο πιστεύω είναι μακράν το καλύτερο του φυσίγγιο. Δεν μασάει στις δύσκολες συνθήκες με μείον και φουλ υγρασία καί με αυτό έχω κάνει τα μακρινοτερα σκοτωματα που θυμάμαι.. Μόνο σε πολύ καλό καιρό μου έκανε μια φορά overkill αλλά μπορεί να έτυχε γιατί ήμουν και μέσα σε πυκνά και δεν μπόρεσα να σκόπευαν καλά..Ναι αυτό..... Ακούω κόσμο αρκετό να είναι ευχαριστημένοι ....... Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει......
Εγώ σε 32 κι 34 το ριξα φέτος με το μερκελ στην μπεκάτσα σε νο10 τ 32 και νο 8 τ 34 μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις αλλά είναι τσιμπημένα για τσίχλα δεν είναι...Βγάζει και άλλο ένα στα 34γραμμάρια σε κουτί των 25, το con borra
Το έχει δοκιμάσει κάποιος;
Αυτά 3-0Ποια φυσίγγια σας ικανοποίησαν χθες το βράδυ;
3/0; Δηλαδή 4,5 χιλιοστά; Για ποιο λόγο;Αυτά 3-0
Κάτι είχα καταλάβειΚωλοκυνηγοί...
Τα κλαμπανισμενα λαγουδάκια σας εύχονται και του χρόνου με υγεία έπρεπε να λέει.Πολύ ωραία και έξυπνη κάρτα-διαφημιση
Τους έχει στήσει καρτέρι ένας με biturbo κ φοβούνται να ξεμυτισουν....Τα κλαμπανισμενα λαγουδάκια σας εύχονται και του χρόνου με υγεία έπρεπε να λέει.
Ρε με το lampro το καφε, δε γλιτώνει τίποτα. .βαρύ φυσιγγι που έλεγε κι ένα παλικάρι.Τα κλαμπανισμενα λαγουδάκια σας εύχονται και του χρόνου με υγεία έπρεπε να λέει.
Eιδικα για αυτό δεν υπάρχει περιπτωση να μην συμφωνήσει ο Αλεξ........Ρε με το lampro το καφε, δε γλιτώνει τίποτα. .