Μαγουλιτσα είναι ο μπάρμπας μου αλλά δε μένει εκείΦανάρι Μαγούλα ή Μαγουλίτσα ?
Μαγουλιτσα είναι ο μπάρμπας μου αλλά δε μένει εκείΦανάρι Μαγούλα ή Μαγουλίτσα ?
Αυτό θυμίζει λίγο "τα παιδιά του ζεβαιδαιου ποιον είχαν πατέρα"... Χάρη ; Τσίπουρο;Μαγουλιτσα είναι ο μπάρμπας μου αλλά δε μένει εκεί
Είναι συνθηματικό δεν το κατάλαβεςΑυτό θυμίζει λίγο "τα παιδιά του ζεβαιδαιου ποιον είχαν πατέρα"... Χάρη ; Τσίπουρο;
Σε Αγγλοσαξονικό ή Μετρικό σύστημα τις μετράτε ρε παίδες?Είναι δυνατόν κάθε τρείς και λίγο να διαβάζουμε κόντρες?Έλεος δηλαδή!
Μπορώ να μιλήσω για το r12 που το χρησ αρκετά.αν γεμίζεται ακόμα με psb1 είναι πάρα πολύ καλό.μου έχουν μείνει ακόμα κάποια κουτιά που είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια.τωρα δεν ξέρω αν ακόμα χρησ psb1.περυσινη παρτίδα express 32 γεμιστηκε με aquila από psb1Καμία γνώμη για αυτά??
View attachment 70947
Πέρυσι ήτανε με aquila πάντως προπερσινα που έχω σπίτι με psb1Εγώ πάντως σημερα έστειλα ερώτηση στην δορκας να μου απαντήσει με τι γεμίζεται τώρα το express 32. Αν μου απαντήσουν θα ενημερώσω..
Λιγα που εριξα φετος ηταν με aquila(τα ειχα απο περσυ)μου αρεσαν περισοτερο απο τα παλιοτερα.Εγώ πάντως σημερα έστειλα ερώτηση στην δορκας να μου απαντήσει με τι γεμίζεται τώρα το express 32. Αν μου απαντήσουν θα ενημερώσω..
Τα προπέρσινα ήταν καλά ... τα περσινά δεν τα έχω ρίξει ... @outlander @DimDre οι ειδικoί επί παντός εμπορικού κυκλοφορεί...καλησπερα παιδια, μηπως εχουμε γνωμες για το navaro 30gr. ? το εχει δοκιμασει κανεις???
Τα παλιά με καλυκα μαξαμ και csb πολύ καλά ,τα καινούργια με φιόκι και psb Καλά αλλά Όχι όσο τα παλιά για μένα ακόμα, είναι Και πιο δυνατό. Καρτέρι η περπατητο? Τιμή?καλησπερα παιδια, μηπως εχουμε γνωμες για το navaro 30gr. ? το εχει δοκιμασει κανεις???
Αι στο καλό ρε σατανά! Με επνιξες!!! Μου βγήκε ο καφές απο την μύτη!!!Αν ψάχνετε σταθερά εμπορικά φυσίγγια (πλην Remington express long range που παραμένει ίδιο σε απόδοση εδώ και 100 χρόνια) τότε η Β&P είναι μονόδρομος!!! @outlander συμφωνείς?!!
Ε, εντάξει! Αυτά συμβαίνουν!!!Αι στο καλό ρε σατανά! Με επνιξες!!! Μου βγήκε ο καφές απο την μύτη!!!
τα πηρα σημερα απο καλκαντζακο 7.60 το κουτι , και για καρτερι και περπατητο... μηπως ξερουμε συνταγη???Τα παλιά με καλυκα μαξαμ και csb πολύ καλά ,τα καινούργια με φιόκι και psb Καλά αλλά Όχι όσο τα παλιά για μένα ακόμα, είναι Και πιο δυνατό. Καρτέρι η περπατητο? Τιμή?
Άμα είναι τα καινούργια με psb είναι ο Στέλιος θα ξέρει σίγουρα. ( στο περπατητο τραβά λίγο παραπάνω μπροστά το όπλο είναι λίγο πιο αργό από το παλιό, πολύ καλή τιμή τα πήρες. )τα πηρα σημερα απο καλκαντζακο 7.60 το κουτι , και για καρτερι και περπατητο... μηπως ξερουμε συνταγη???
Ένα βήμα μπροστά, όπως κάναμε στην αναφορά στον στρατό, εγώ όταν ρίχνω αργά φυσίγγια έτσι τα φέρνω στα ίσαστο περπατητο τραβά λίγο παραπάνω μπροστά το όπλο είναι λίγο πιο αργό από το παλιό,
Όντως....Τα προπέρσινα ήταν καλά ...
Τι μέταλλο έχουν Χρήστο 8αρι η 12αρι;;τα πηρα σημερα απο καλκαντζακο 7.60 το κουτι , και για καρτερι και περπατητο... μηπως ξερουμε συνταγη???