Ειχα παρει τρυγονια με αυτα. Πολυ ματωμενα ομως.View attachment 75917για κάνα γάμο είναι καλά;
Ειχα παρει τρυγονια με αυτα. Πολυ ματωμενα ομως.View attachment 75917για κάνα γάμο είναι καλά;
Φίλε εμένα μου άρεσαν πολύ σε περάσματα τσίχλας..δε ξέρω υλικά που έχει μέσα του. Γρήγορα μου έμοιαζε και συγκεντροτικο. Τώρα για καλοκαίρι δε ξέρω αν είναι καλό.View attachment 75917για κάνα γάμο είναι καλά;
Τα δοκίμασα από φίλο σε ορτύκι όταν είχα το δίκαννο. Πολύ δυνατά για έναρξη. Την άκουγα σε κάθε τουφεκιά. Σαν να έριχνα 34γρ ένα πράμα. Σε πιο κρύο καιρό ίσως είναι καλά.View attachment 75917για κάνα γάμο είναι καλά;
Είσαι καλός στο κολύμπι ;Καλησπερα σε ολους ,
Φετος μεχρι να τελειωσουν αυτα που πηρα θα δουλεψω τα παρακατω . Τα εχει δοκιμασει κανεις? Πρωτη φορα θα τα ριξω
View attachment 75926
μετριοσΕίσαι καλός στο κολύμπι ;
Βάλε μπρατσακια!μετριοσ
Θα φανουν στην εναρξη χαχαΒάλε μπρατσακια!
ο χαντινγκ περφε3ιον δεν ηξερα οτι ηταν απο πρεβεζα . Τι λενε τα φυσεκια του ? Ημουν πρεβεζα για αυτο το λεωΒάλε μπρατσακια!
Πέρα από τη πλάκα είναι και λίγο τύχη με τα φυσίγγια του συγκεκριμένου. Αρκετές αλχημείες.μετριοσ
Τώρα πλέον είναι πανάκριβα, καλά φυσίγγια φτιάχνει.ο χαντινγκ περφε3ιον δεν ηξερα οτι ηταν απο πρεβεζα . Τι λενε τα φυσεκια του ? Ημουν πρεβεζα για αυτο το λεω
Πέρα από τη πλάκα είναι και λίγο τύχη με τα φυσίγγια του συγκεκριμένου. Αρκετές αλχημείες.
Πάρε μαζί και κανένα άλλο δοκιμασμένο στην αρχή και το βλέπεις.
Θελει να τσιμπισω μερικα . αν βρωΤώρα πλέον είναι πανάκριβα, καλά φυσίγγια φτιάχνει.
Όντως φίλε το παρατήρησα και εγώ αυτό με κάποια καταστήματα..και από τις 3 που έγραψες μόνο η μεσαία μαρεσειΤι να παρω ρε συ? Ολα τα μαγαζια πλεον εχουν 3 μαρκες . Μπ Π , ΝΣΙ και λαμπρο . Καποτε ειχες επιλογες τωρα τρια βασικες μαρκες και 20 ευρω το κουτι αχχαχ
19 ευρω το κουτι δεν μπορω να δωσω . 5 κουτια 100 ευρω? Αν ειναι δυνατον . του χρονου με βλεπω με σφεντοναΌντως φίλε το παρατήρησα και εγώ αυτό με κάποια καταστήματα..και από τις 3 που έγραψες μόνο η μεσαία μαρεσει
Ποιο έχει 19; Ναι ρε είσαι τρελός; Σε λίγο με ένα πακέτο θα βγάζουμε όλη τη σεζόν όπως το πάνε..19 ευρω το κουτι δεν μπορω να δωσω . 5 κουτια 100 ευρω? Αν ειναι δυνατον . του χρονου με βλεπω με σφεντονα
Δεν ακούστηκε ωραία αυτό...3 που έγραψες μόνο η μεσαία μαρεσει
Πάψε σατανά μου έφυγε το τσιγάρο από το στόμαΔεν ακούστηκε ωραία αυτό...
Ποιο έχει 19; Ναι ρε είσαι τρελός; Σε λίγο με ένα πακέτο θα βγάζουμε όλη τη σεζόν όπως το πάνε..
Κοίτα σκέψου ότι με αυτά θα κάνεις μπαμ και όλο και κάτι θα πέφτει..με της ακατανομαστης εμένα γυρνούσαν και μου έδειχναν τα ....κατάλαβες!τα εχω δει και 21 ευρω σε μαγαζι . Ενταξει δεν ειναι παντου 21 ευρω αλλα μεση τιμη για 36-38 γραμμαρια που ριχνω εγω ειναι τα 16-17 ευρω . Κανω μπαμ και ποναει η καρδια μου