Αμέ!!!!...... από δηλητηρίασηΚαμία τσίχλα πέφτει
Αμέ!!!!...... από δηλητηρίασηΚαμία τσίχλα πέφτει
Τι κλαφτον??Και με Benelli ... κλάφτον
Κλάφτον σου λέω ... δεν θα μπορεί να χτυπήσει τίποτα λόγω υπερσυγκέντρωσης.Τι κλαφτον??
Σώθηκε,σώθηκε!!
Τον χειμώνα, φαντάσου τι θα φτιάξει με 40C.Κλάφτον σου λέω ... δεν θα μπορεί να χτυπήσει τίποτα λόγω υπερσυγκέντρωσης.
...γουστάρει να καίει φυσιγγια, το κυνήγι είναι η αφορμήΤον χειμώνα, φαντάσου τι θα φτιάξει με 40C.
Στην κούτα 3 ορτύκια και αυτά γιατί του έχει φύγει η ντουφεκια 3 μέτρα.
Ναι,ναι!!Κλάφτον σου λέω ... δεν θα μπορεί να χτυπήσει τίποτα λόγω υπερσυγκέντρωσης.
Είναι ακουστικός τύπος!...γουστάρει να καίει φυσιγγια, το κυνήγι είναι η αφορμή
Δεν ξέρεις φυσίγγι γι αυτό γελάς.Ναι,ναι!!
Όχι ρε ... ξεκινάω άδεια από σήμεραΈχετε ξεφύγει Αλεξ37 και gvp 9000
Διαχείριση παρακαλώ ρίξτε τους ένα μπαν να πάνε να κάνουν κανένα μπάνιο στη θάλασσα πάθανε υπερθέρμανση
Γι’αυτο το έγραψαΌχι ρε ... ξεκινάω άδεια από σήμερα
Να καλοπερασεις σου ευχομαι αλλα κανε και μια αυτογνωσια με το φεγγαροφωτο μπας και βρεις τον ανωτερο ευατον σου και επανελθεις cool και παμε για κανενα κωνο !!!!!Όχι ρε ... ξεκινάω άδεια από σήμερα
Πεφτουν κοράκια που ψαχνουν τσιχλοκαρτερα στη Μυκονο.Καμία τσίχλα πέφτει
Cheddite tordo ασυζητητίΚαλησπερα παιδια, αναμεσα σε cheddite 32 tordo και euromix ποιο μου προτεινετε ;
Τι ρωτας φιλε? Το tordo με κλειστα ματια.Καλησπερα παιδια, αναμεσα σε cheddite 32 tordo και euromix ποιο μου προτεινετε ;
Εννοείται chedite tordoΚαλησπερα παιδια, αναμεσα σε cheddite 32 tordo και euromix ποιο μου προτεινετε ;