Αυτο που δεν μπορω να βρω ειναι τα b&p mb tricolor τα 34αρια,τα θελω σε 5-6 κ τα βρισκω απο 7 κ πανω
Ηθελα να τα δοκιμασω στον πινακα μαζι με οσα εχω,αλλα τελικα θα μεινω στο feltro 34,αυριο αν δεν βρεχει θα κανω τις τελευταιες δοκιμες κ θα τα ανεβασω το βραδυ ολα μαζι.Αυτο που δεν μπορω να βρω ειναι τα b&p mb tricolor τα 34αρια,τα θελω σε 5-6 κ τα βρισκω απο 7 κ πανω
oταν καπιος αποφασηση να παρει κασετοφωνο , θα βρει και ο κοσμος να χαλαση , η απο το εξωτερηκο , η απο Ελλαδα , η ακομα και αυτοσχεδιο μπωρει να κανει , και ΔΕΝ ΦΤΕΝΕ τα μαγαζια που τα πουλαν , αλλα αυτος που τα αγοραζει , και τα ομοιοματα οσοι τα αγοραζουν δεν τα χρησημοποιουν ολλοι στο κυνηγι , αλλα για διακοσμηση , εχω δει σε πολλα σπιτια ομοιοματα πουλιων που δεν ειναι οι ιδιοι κυνηγοιβλεπω ομως τα κεσετοφωνα(που ολοι εδω μεσα κραζουμε)τα πουλαει χυμα, επισης και τα ομοιωματα,τι να πω ρε παιδια κατα αλλα σε οτι μας συμφερει ειναι καλο καταστημα, στα αλλα κανουμε τα στραβα ματια, εγω παντος απο αυτο το καταστημα δεν θα επαιρνα ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ
Ειναι Νικο γιατι γινονται πραγματικες εκατομβες..Μιλαμε για παρα πολλα πουλια..τοσο ποια μεγαλο εγλημα ειναι και σε περιοχες που εχουν να δουν ορτυκι πολλα πολλα χρονια ,
Ναι 34γ και 36γ, μέτρια ανάκρουση τίποτα το σπουδαίο ανοίγουν την διάμετρο τους εύκολα.Εχει δοκιμασει κανεις γενικα τα φυσιγγια της sellier bellot;
Κ συγκεκριμενα αν ξερει απο πιεσεις κ ανακρουση για τα sellier bellot fortuna;
Μανώλη και εδώ δεν βρίσκω και είμαστε με τα περσινά σε Νο5, ήθελα να πάρω ένα κουτί νο4 αλλα δεν βρήκα μόνο Νο7Αυτο που δεν μπορω να βρω ειναι τα b&p mb tricolor τα 34αρια,τα θελω σε 5-6 κ τα βρισκω απο 7 κ πανω
Η δοκιμή ηταν στο δικό μου όπλο πριν 2 χρονια.Ναι 34γ και 36γ, μέτρια ανάκρουση τίποτα το σπουδαίο ανοίγουν την διάμετρο τους εύκολα.
Αυτογεμες ή δικαννο;Η δοκιμή ηταν στο δικό μου όπλο πριν 2 χρονια.
Το lambro καφε τι λεει ο ανακρουση;εξαιρετικες επιλογες για μενα μανωλη εκτος το venteta για μενα αντικατεστησε το με lambro καφε η ns speed 34.
Μανολη αναλογα τι νουμερο σκαγια θα χρησημοποιεις απο 1-6 ειναι με s4 pmax 740 κ απο 7-9 ειναι με c7 pmax680 απο τι λεει ο κατασκευαστηςΤο lambro καφε τι λεει ο ανακρουση;
Πρεπει να ειναι δυνατο για τα γραμματια του,δινει κ πολλες πιεσεις απ' οτι ειδα
Το lambro καφε τι λεει ο ανακρουση;
Πρεπει να ειναι δυνατο για τα γραμματια του,δινει κ πολλες πιεσεις απ' οτι ειδα,
740 bar