Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Γιαννη-Γιωργο-Τασο να σας πω την αληθεια την συγκεκριμενη τουφεκια την εριξα για να δω το kicks smoke καθως εκεινες τις ημερες το ειχα παρει.τυχαια μου ειχε περισσεψει αυτο το alectoris και το εριξα..στην τσαντα δεν ειχα αλλα 28αρια, καθως τα ειχα ριξει ολα!!! που ειχα (lambro sporting-mezzo-5) στο σκοπευτηριο πριν..
ειναι με την 76 αρα κανη με το porting και βεβαια το smoke ειναι και αυτο σουρωτηρι μπροστα απο τις τρυπες..κατα την γνωμη μου αξιζει με αυτο το αποτελεσμα να ριξω το συγκεκριμενο φυσιγγι στο κυνηγι να δω τι κανει.. παντως η τουφεκια του ειναι πολυ κυνηγετικη να την πω ετσι..μου αρεσε και εμενα πολυ..
δεν ειναι αυστηρη οπως αλλα sporting ειδικα με το smoke που τα εριξα..

Last edited:
Στελιο τι σου πω αν δεν τα φερει καποιος εδω να παρω να δοκημασω θα δω αλλιως οταν ερθει ο κολητος απο αθηνα θα του πω να μου φερει
Ααα, εγώ κατάλαβα λάθος !!! Μίλησες για χοντρό ξενέρωμα και νόμισα ότι τα είχες πάρει ήδη, και μάλιστα ποσότητα !!! .buy buy. .big smile.

Ααα, εγώ κατάλαβα λάθος !!! Μίλησες για χοντρό ξενέρωμα και νόμισα ότι τα είχες πάρει ήδη, και μάλιστα ποσότητα !!! .buy buy. .big smile.
οχι Στελιο ευτιχως δεν πειρα πιστευα οτι βρηκα φυσιγγακι νεο για το δυκανακι α δε

Εχει κανεις δοκιμασει τα διασπορας του καραμανιδη να μας πει αποψη;
Βγάζει και το diva 31 σε διασποράς .Είχα πάρει ένα κουτάκι πιο πολύ για δοκιμή.
Πολύ καλά μου είχαν φανεί.Για τσιχλες το χάραμα και ορτυκια πιστεύω είναι ιδανικά.

Το μπλε μου το έδωσε πέρσι στον Αμβρακικό ένας ντόπιος φίλος μου να τα δοκιμάσω. Παρά πολύ καλή Τουφεκιά ότι πράσινο τουφέκισα έπεσε σα χαρτοσακούλα δυστυχώς δεν μου δωθηκε η ευκαιρία για μακρινές βολές. Η εντύπωση μου ήταν από φυσίγγι φορτωμένο σε μπαρουτι. Φήμες λένε ότι το μπλε του Καραμανίδη είναι ίδιο με το παλιό θρυλικό μπλε του Βόσσου που ήταν γεμισμένο με ΜΒ. Χρειάζεται επαλήθευση το τελευταίο.
Εσκισα 2 συσιγγια ενα περσινο και ενα φετινο απο τα μπλε...απο υλικα ειναι ολα ιδια εκτος του συγκεντρωτηρα...και να 2 τουφεκιες με τη Beretta 303 71cm και 2* απο τη supersport στα 35μετρα...
εδω με το περσινο

και εδω το φετινο

Εσκισα 2 συσιγγια ενα περσινο και ενα φετινο απο τα μπλε...απο υλικα ειναι ολα ιδια εκτος του συγκεντρωτηρα...και να 2 τουφεκιες με τη Beretta 303 71cm και 2* απο τη supersport στα 35μετρα...
εδω με το περσινο

και εδω το φετινο
Δημητρη καλυτερη κατανομι με τον περσινο συγκεντρωτηρα ειχεις στο κυκλο μου φαινεται?

Καλυτερη κατανομη το περσινο.
Μπορει σαν κατανομη να ειναι καλυτερη του περσινου αλλα το φετινο εχει 87% σκαγιων μεσα στο κυκλο περιπου γιατι δεν ξερω αν ειναι ο κυκλος ειναι 76cm και το περσινο περι τα 80%...

Ρε μάγκες κοιτώντας τα φυσίγγια Fantom ουσιαστικά για τσιχλοκότσυφα έχει 2 διαφορετικά ένα στα 30 και ένα στα 32 γρ. Μπορεί κάποιος να μας πει γνώμες για να ξέρω αν αξίζει να τα δοκιμάσω;

Ρε μάγκες κοιτώντας τα φυσίγγια Fantom ουσιαστικά για τσιχλοκότσυφα έχει 2 διαφορετικά ένα στα 30 και ένα στα 32 γρ. Μπορεί κάποιος να μας πει γνώμες για να ξέρω αν αξίζει να τα δοκιμάσω;
Με τα υλικα που εχουν μεσα πιστευω

Μπορει σαν κατανομη να ειναι καλυτερη του περσινου αλλα το φετινο εχει 87% σκαγιων μεσα στο κυκλο περιπου γιατι δεν ξερω αν ειναι ο κυκλος ειναι 76cm και το περσινο περι τα 80%...
Ετσι, στα μεγαλα θηραματα απο συγκεντρωση πασχουμε πολλες φορες, οχι απο κατανομη... Αλλωστε μην ξεχναμε οτι μια φασσα η ενα παπι θα πιασουν σχεδον το μισο κ παραπανω κυκλο των 76 εκατοστων, δεν ειναι τσιχλες να πιασουν πολυ μικροτερη επιφανεια σε ογκο...
Εμενα η πραξη στα μεγαλα θηραματα μου εχει δειξει οτι οσο υψηλοτερη η συγκεντρωση, σε συνδυασμο με αποδεκτη διατρηση βεβαια, τοσο καθαροτερα τα σκοτωματα...

Με τα υλικα που εχουν μεσα πιστευω

Θέλει μερικές δοκιμές σίγουρα γτ θεωρητικά οι περισσότεροι καλά υλικά έχουν μέσα αλλά όταν τα ανοίγεις βλέπεις άλλα...

Καλησπέρα. Ποια η γνώμη σας για τα φετινά euromix νο 7-8 και 8-9? Επίσης με την ανανέωση ο σύλλογος μου έδωσε και ένα κουτί navaro 30. Έχουμε αλλαγές σε σχέση με πέρσυ? Ποια η γνώμη σας για τα φυσιγγια?

Επειδη εκατσα τωρα και τα μετρισα επακριβως τα σγαγια,ειχα κανει λαθος την προηγουμενη φορα εχουμε ως εξης τωρα:περσινο 218/247 88% και το φετινο 212/247 85%...

Δειτε την "ξενη"σελιδα lambro τα φυσιγγια:
https://www.lambro.gr/en/product/CALIBER-16/FELTRO-CAL-16
επισης σε cal 28 και σκοπευτικα steel 24,28 για cal 12..
Και κανενα απο αυτα δεν υπαρχει Ελλαδα...asking.
Τι τακτικη ειναι αυτη δεν καταλαβενω...fff.
Το εχουμε ξανασυζητησει παλι καποτε..

Προφανως Τασο δεν υπαρχει τοσο μεγαλο ενδιαφερον αγοραστικο για αυτους τους τυπους φυσιγγιων. Πχ ποιος θα αγοραζε φυσιγγια σπορτιγκ με ατσαλινα σκαγια, σε τιμη πολλαπλασια του απλου σπορτιγκ;

Δειτε την "ξενη"σελιδα lambro τα φυσιγγια:
https://www.lambro.gr/en/product/CALIBER-16/FELTRO-CAL-16
επισης σε cal 28 και σκοπευτικα steel 24,28 για cal 12..
Και κανενα απο αυτα δεν υπαρχει Ελλαδα...asking.
Τι τακτικη ειναι αυτη δεν καταλαβενω...fff.
Το εχουμε ξανασυζητησει παλι καποτε..
Μακάρι να βγάλει και στο εικοσαρι κάνα τέτοιο feltro.

Status
Not open for further replies.
Back