Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Γιώργο στη 2η φωτογραφία (το πλαϊνό του κουτιού) γράφει MADE IN ITALY ... ;)
http://fantomoutdoors.gr/fysiggia_fantom_mikra_diametrhmata_cal20_gm3

ιταλικά με ελληνική ετικέτα δεν πεζή..ελληνικότατα είναι τα φυσίγγια και με τον βούλα
gkri-fantom-500x500.jpg

28-500x500.jpg
P1030484-500x500.jpg

Φυσικά μόνο για το 20αρι μιλάμε, ότι γεμίζεται στην Ιταλία ... ;)
Κάποια μικρή ιταλική βιοτεχνία θα είναι μάλλον Γιώργο... άμα σκοτώνουν με αυτή την τιμή είναι για φόρτωμα!!!
Και γιατί να μη σκοτώνουν ;;; Γαμάτο μπαρούτι έχουν, αν είναι όντως το CSB1 όπως λέει ... Η δόση λογικά θα είναι η προτεινόμενη από την εταιρεία (ΜΑΧΑΜ) που την παράγει, γύρω στο 1,30 γρ ... αυτό κάνουν όλοι οι κατασκευαστές στη συντριπτική πλειοψηφία των φυσιγγίων ... ;) Συγκεντρωτήρα ποιο να έχει, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, πιθανότατα κανένα Gualandi SG ή B&P Z2M, εξαιρετικοί και οι 2 ... Άλλες μάρκες & ιμιτασιόν συνήθως δεν βγάζουν στα μικρά διαμετρήματα, παρά μόνο στο 12 (απ' όσο ξέρω τουλάχιστον) ... .xm.
Οπότε, πιστεύω, μια χαρά θα σκοτώνουν. Βέβαια μια δοκιμή είναι απαραίτητη πριν πάρεις ποσότητα, αλλά μη τρελαίνεστε κιόλας, με τα φυσίγγια του εμπορίου, με υπερβολές του τύπου: το Α γαμεί και δέρνει - το Β δεν σκοτώνει ... οι διαφορές δεν είναι τόσο τρομερές ... ;)

Το c7 το εριχνα χρονια ειναι φυσιγγι απο τα κορυφαια παντος καιρου και θηραματος αλλα και η τιμη πλεον εχει ξεφυγει...

Τα rio 34 ειναι απο τα λιγα φυσιγγια που δεν θελω ουτε να τα βλεπω!Σε εσενα ομως μπορει να εχουν διαφορετικη συμπεριφορα
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Σκέφτομαι να τα δοκιμάσω φέτος στις φάσσες μαζί με τα nsi speed που είναι η σταθερή επιλογή μέχρι να πιάσουν τα πολλά κρύα.

Και σε εμένα το ιδιο..;)
Αλλα ετσι πανε αυτα,ολα τα φυσιγγια εχουν φανατικους φιλους κ φανατικους εχθρους..
Τασο για να μην τα αδικησω κιολας ηταν τουλαχιστον 10ετιας αυτα που εριξα παλιο στοκ σε μινι μαρκετ,αν ριξω καινουρια παρτιδα ισως μου κατσουν αλλιως !!

Eφεραν κ εδω τα falcocci tipo uno 32γρ,κοιταξα το κουτι αλλα δεν ξερω κατι δεν μου κάθεται καλα για το αν ειναι Ιταλικά οπως λενε η οχι...
Ουτε στο ιντερνετ βρηκα κατι..
Γεμιζει αρκετους τυπους φυσιγγιων και να μην υπαρχει μια διαφήμιση η αναφορα..
Μπορει να κανω κ λαθος..

Eφεραν κ εδω τα falcocci tipo uno 32γρ,κοιταξα το κουτι αλλα δεν ξερω κατι δεν μου κάθεται καλα για το αν ειναι Ιταλικά οπως λενε η οχι...
Μπορει να κανω κ λαθος..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/page-129#post-207028

Μπορει να κανω κ λαθος..
Για άνοιξε ένα μπας και έχει ελληνικό συγκεντρωτήρα....

Status
Not open for further replies.
Back