Γνώμες Φυσιγγίων

View attachment 91715
Το βρήκα σήμερα στο βουνό. Ξέρει κανένας καμιά πληροφορία για το συγκεκριμένο;
Κάλυκας cheddite και πάνω γράφει Alectoris speed N4. Πρώτη φορά το βλέπω το συγκεκριμένο.
Του μητσακου είναι, alectoris club... Είναι τα 36αρι του με μβ36, η μάλλον ήταν, γιατί τώρα δεν βγάζει πια φυσίγγια....

View attachment 91715
Το βρήκα σήμερα στο βουνό. Ξέρει κανένας καμιά πληροφορία για το συγκεκριμένο;
Κάλυκας cheddite και πάνω γράφει Alectoris speed N4. Πρώτη φορά το βλέπω το συγκεκριμένο.
Alectoris club Μητσάκος Χρήστος στον Πειραιά.Εχει σταματήσει να παράγει φυσίγγια.

Alectoris club Μητσάκος Χρήστος στον Πειραιά.Εχει σταματήσει να παράγει φυσίγγια.
Έχει κλείσει και το κατάστημα ο Χρήστος πήρε σύνταξη μάλλον.Παλιος συνεργάτης του Ασπρογέρακα alfa game,τα είχαν σπάσει χρόνια και είχε άνοιξει το δικό του μαγαζί.

Bρήκα 4-5 στο κουτί σε σχήμα οβάλ....Θα με κάνει να ανοίξω όλα τα κουτιά...navaro 30..

Βρήκες κάνα χτυπημένο κουτί μέσα ; Να έφαγε κάνα στραπάτσο το δέμα σου δηλαδή
Δείχνει να είναι από πίεση ή χτύπημα ,δεν θα γινόταν έτσι στη μηχανή

Βρήκες κάνα χτυπημένο κουτί μέσα ; Να έφαγε κάνα στραπάτσο το δέμα σου δηλαδή
Δείχνει να είναι από πίεση ή χτύπημα ,δεν θα γινόταν έτσι στη μηχανή
Oχι το κουτί είναι μια χαρά και δεν είναι όλα.. Έτυχε ένα κουτί να τα έχει αυτά μέσα στην κούτα... Ρίχνονται η πάνε γι σφάξιμο;

Oχι το κουτί είναι μια χαρά και δεν είναι όλα.. Έτυχε ένα κουτί να τα έχει αυτά μέσα στην κούτα... Ρίχνονται η πάνε γι σφάξιμο;
Οπως στα είπαν τα παιδιά πριν Ανδρέα, απ το στροφείο έγιναν. Δεν ξέρω αν πρέπει να τα ρίξεις ,φυσίγγια με κακό κλείσιμο έχω ρίξει ,αλλά με αλλοιωμένο σχήμα όχι

Οπως στα είπαν τα παιδιά πριν Ανδρέα, απ το στροφείο έγιναν. Δεν ξέρω αν πρέπει να τα ρίξεις ,φυσίγγια με κακό κλείσιμο έχω ρίξει ,αλλά με αλλοιωμένο σχήμα όχι
Τα έχω βγάλει στην άκρη, κάθισα και τα έψαξα όλα...
Λίγο δύσκολο να βγει έτσι το φυσιγγι από στροφείο...
Κάπου πατηθηκαν.
Πάντως όχι κατα την μεταφορά...Θα φαινόταν!

Λίγο δύσκολο να βγει έτσι το φυσιγγι από στροφείο...
Κάπου πατηθηκαν.
Βγενει Γιάννη από μεγαλύτερο συγκετροτυρα και πατημένο πολύ όπως τα συγκεκριμένα ....μπορεί να είχε διαφωρα ο κάλυκας ποιο μικρός ( αστοχεια υλικού) ...έχω βγάλει και εγώ στην αρχή της καριέρας μου???? Έτσι... η ακόμα και από στεγνό στροφιο

Ρίχνονται εφωσον η στεφάνη δεν είναι παραμορφωμένη..και με καραμπίνα

Από ότι και να είναι ,παρόλο που δεν έχουν θέμα να ριχτούν κόψε ένα τέτοιο και ένα κανονικό ,κοίταξε τα υλικά αν είναι όμοια μέσα και ζύγισμα αν έχεις ζυγαριά.
Καλή ιδέα.. Θα γίνει σφάξιμο αύριο.

Back