Γνώμες Φυσιγγίων

Πήρα σήμερα ένα φετινό alfa game 31γρ αν κ ο κάλυκας γράφει 32γρ(θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή)..
Η έκπληξη ήρθε μολις άνοιξα το κουτί καθώς είναι γεμισμένα σε ιταλικό καλυκα Winchester με ύψος πάφυλα στα 22mm...

Ο λόγος που το αναφέρω ειναι για όσους αναζητούν ελαφρές γομωσεις με κάπως αυξημένο μήκος πάφυλα, είτε γιατί ο εξολκεας στο δικαννο τους αδυνατεί να τα εξολκεύσει, ειτε γιατί διαθέτουν κάποια καραμπίνα "παλαιου τυπου"....

Όποτε ας πάρουν ένα κουτί για δοκιμή κ αν τους αρέσει πράττουν ανάλογα.....

ΥΓ
Καλο ειναι να ελεγχθεί το εσωτερικό του κουτιού πριν την αγορά ώστε να μην πέσετε σε άλλη παρτίδα......

Κατι μου λεει, πως το συγκεκριμενο κουτακι, θα μινει στη συλογη.....χα χα χα,χα..
Καλη χρονια Τασο!!!

Κατι μου λεει, πως το συγκεκριμενο κουτακι, θα μινει στη συλογη.....χα χα χα,χα..
Καλη χρονια Τασο!!!
Επίσης καλή χρονιά με υγεια!

Καλά το σκέφτηκες...
Αν κ δεν μαζευω "νέα" φυσίγγια εδω θα γίνει μια εξαίρεση γιατί παρουσιάζει ενδιαφέρον....
Αυτό θα το ρίξω για δοκιμή αλλά σίγουρα θα παρω άλλο ένα κ θα το κρατησω...

Δες κ μια προχειρη φωτο απο φετινά j&b light 31(μιας που τα γνωρίζεις).....
Συγκεντρωτηρας Gualandi κ πυριτιδα μάλλον η psb1 αντί της aquila...

Επίσης καλή χρονιά με υγεια!

Καλά το σκέφτηκες...
Αν κ δεν μαζευω "νέα" φυσίγγια εδω θα γίνει μια εξαίρεση γιατί παρουσιάζει ενδιαφέρον....
Αυτό θα το ρίξω για δοκιμή αλλά σίγουρα θα παρω άλλο ένα κ θα το κρατησω...

Δες κ μια προχειρη φωτο απο φετινά j&b light 31(μιας που τα γνωρίζεις).....
Συγκεντρωτηρας Gualandi κ πυριτιδα μάλλον η psb1 αντί της aquila...

Psb 1 μαλλον, αν κρινω με το 688....

Ερώτηση.
Γνωρίζει κάποιος γιατί οι εταιρίες από απλούς κάλυκες το έχουν γυρίσει σε επικασιτερομένους;
Βλέπω ότι όλες οι νέες παρτίδες έρχονται με αυτούς
Ίσως έτσι για την αλλαγή από τα καθιερωμένα κ γιατί είναι κ πιο μπάνικοι στο μάτι...
Πάντως κ επειδή το εχω τεστάρει αφήνοντας επίτηδες κ για μεγάλο διάστημα άδειους κάλυκες έξω(nobel sport) στην υγρασία οι συγκεκριμένοι αντέχουν περισσοτερο στην οξείδωση από ότι οι αντίστοιχοι ορειχάλκινοι...

οι συγκεκριμένοι αντέχουν περισσοτερο στην οξείδωση από ότι οι αντίστοιχοι ορειχάλκινοι...
αυτο δεν λεει τιποτα , γιατι μπορει οι καλυκες να αντεχουν στην υγρασια και οξείδωση , αλλα οχι το καψουλι και η πυριτηδα , οποτε δεν πρεπει να τους αφηνουμε στην υγρασια , , ισως ομως επειδη ειναι ποιο γυαλιστηροι , γλυστρουν ποιο καλα στης θαλαμες τον αυτογεμων , και δεν μπλοκαρουν

Ίσως έτσι για την αλλαγή από τα καθιερωμένα κ γιατί είναι κ πιο μπάνικοι στο μάτι...
Πάντως κ επειδή το εχω τεστάρει αφήνοντας επίτηδες κ για μεγάλο διάστημα άδειους κάλυκες έξω(nobel sport) στην υγρασία οι συγκεκριμένοι αντέχουν περισσοτερο στην οξείδωση από ότι οι αντίστοιχοι ορειχάλκινοι...
ισχυει ,κρατανε πολυ.

Back