Ναι η σειρά Pigeon της Fiocchi.Fiocchi?
Ναι η σειρά Pigeon της Fiocchi.Fiocchi?
Mε Aquila απο ανέκαθεν το Omega...το Cobra επισης το ιδιο φετος (πρώην Drago) οπως κ το Alfa 34 με Aquila (L)...για το Sokol δεν ειμαι σιγουρος.Καλησπέρα, έχει κάποιος χρησιμοποιήσει τα τσιχλοφύσιγγα του Αγγελόπουλου (cobra, sokol, omega) φέτος; Πως είναι; Με τι είναι γεμισμένα;
Την δουλεύω 20χρονια (ιδιογωμοση) σεταπ ακριβώς το ίδιο .. . διακυμάνσεις εξερετικα λίγες.. έχω κανη τα κυνήγια με αυτήν την μπαρούτι ότι και να γράψω είναι λίγοΕξαιρετική και αγαπημένη η Α1 vectan..ένας ξένος κατασκευαστής φυσιγγίων μου είχε πει πως είναι από τις λίγες πυρίτιδες που έχουν τις μικρότερες διακυμάνσεις ανά lot...πράγμα που τη κάνει ευκολοδουλευτη και σταθερή..
Πρόσεξες Ηλία αν σου αφήνει κατάλοιπα στην κάννη?Έριξα 3 φυσιγγια σε ν8 σκάγια και η κάννη εγινε χάλια.Πολύ ωραίο φυσηγγακι το α1 σπεσιαλ34 γρ...σήμερα που είχα αρκετό κρύο 3 βαθμούς το προι και παγετό σε μερικά σημεία τα πήγε εξερετικα σε ν6 ...και με ποιο υψηλες θερμοκρασίες 11/13 βαθμούς τα πάει πολύ καλά σε όλλους μας με 4 διαφορετικά όπλα ....να γράφουμε και τα θετικά για την lambro... Για μένα πολύ καλύτερο από το μπλε που είναι ασταθές
Τα έριχνα για πάρα πολλά χρόνια πριν ξεκινήσω τα σκοπευτικά. Ο πατέρας μου τα ρίχνει μια ζωή ακόμα και τώρα, όπως και πολλοί φίλοι και συγγενείς. Ποτέ κανένας δεν είχε παράπονο.Καλησπέρα, έχει κάποιος χρησιμοποιήσει τα τσιχλοφύσιγγα του Αγγελόπουλου (cobra, sokol, omega) φέτος; Πως είναι; Με τι είναι γεμισμένα;
Δεν κοιτάζω τα κατάλοιπα εγώ ποτέ η απόδοση με ενδιαφέρειΠρόσεξες Ηλία αν σου αφήνει κατάλοιπα στην κάννη?Έριξα 3 φυσιγγια σε ν8 σκάγια και η κάννη εγινε χάλια.
Ευχαριστώ!Mε Aquila απο ανέκαθεν το Omega...το Cobra επισης το ιδιο φετος (πρώην Drago) οπως κ το Alfa 34 με Aquila (L)...για το Sokol δεν ειμαι σιγουρος.
Ο Αλλαγιάννης έχει από ότι δείχνει το eshop ,τουΠήγα να πάρω σήμερα κανένα ψιλό για καμιά τσίχλα Α1 32 τέλος μου είπε ούτε ο Ναυπλιώτης βγάζει μου είπε
Ναι μόνο στοκΟ Αλλαγιάννης έχει από ότι δείχνει το eshop ,του
Καταπληκτικά!Καλησπερα.Εχει ριξει καππιος τα semi magnum διασποράς τα πρασινα του Ζωτου, να μου πει εντυπώσεις?
Καταπληκτικά!
Τα ρίχνω εγώ κατά περιόδους... Στην μπεκάτσα πριν ξεμεινω από σκύλο και στην φάσσα τώρα. Πολύ καλά είναι, δεν έχω παράπονο.Καλησπερα.Εχει ριξει καππιος τα semi magnum διασποράς τα πρασινα του Ζωτου, να μου πει εντυπώσεις?
δεν μπορω να καταλαβω σεμι μαγνουμ στην μπεκατσα και διασπορας , να υποθεσω ψιλα σκαγια 9αρια , στην μπεκατσα που σηκωνετε στα 15 με 20 μετρα , απεχθανομε και τα δυο και τα διασπορας και τα σεμι μαγνουμ , αλλα και τα σκετα μαγνουμ , οτι καλυτερο στην μπεκατσα κιλινδρος και ενα φυσιγγιο με ταπα μεχρι το πολυ 34 γραμμαρια 9αρια η 8αριαΤα ρίχνω εγώ κατά περιόδους... Στην μπεκάτσα πριν ξεμεινω από σκύλο και στην φάσσα τώρα. Πολύ καλά είναι, δεν έχω παράπονο.
Σε νο8 τα έριχνα στην μπεκάτσα. Το κύριο μου φυσίγγιο για πρωτο βέβαια ήταν το lambro direct 34γρ νο8/9 αλλά σε παγωνιες ή όταν πήγαινα με την καραμπίνα χρησιμοποιουσα και τα συγκεκριμένα 38αρια διασποράς του Ζώτου με αρκετά καλά αποτελέσματα. Ίσως είναι υπερβολή τα 38γρ αλλά το αποτέλεσμα μετράει..δεν μπορω να καταλαβω σεμι μαγνουμ στην μπεκατσα και διασπορας , να υποθεσω ψιλα σκαγια 9αρια , στην μπεκατσα που σηκωνετε στα 15 με 20 μετρα , απεχθανομε και τα δυο και τα διασπορας και τα σεμι μαγνουμ , αλλα και τα σκετα μαγνουμ , οτι καλυτερο στην μπεκατσα κιλινδρος και ενα φυσιγγιο με ταπα μεχρι το πολυ 34 γραμμαρια 9αρια η 8αρια
Καλημέρα Τάσο!Πήρα σήμερα ένα φετινό alfa game 31γρ αν κ ο κάλυκας γράφει 32γρ(θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή)..
Η έκπληξη ήρθε μολις άνοιξα το κουτί καθώς είναι γεμισμένα σε ιταλικό καλυκα Winchester με ύψος πάφυλα στα 22mm...
Ο λόγος που το αναφέρω ειναι για όσους αναζητούν ελαφρές γομωσεις με κάπως αυξημένο μήκος πάφυλα, είτε γιατί ο εξολκεας στο δικαννο τους αδυνατεί να τα εξολκεύσει, ειτε γιατί διαθέτουν κάποια καραμπίνα "παλαιου τυπου"....
Όποτε ας πάρουν ένα κουτί για δοκιμή κ αν τους αρέσει πράττουν ανάλογα.....
ΥΓ
Καλο ειναι να ελεγχθεί το εσωτερικό του κουτιού πριν την αγορά ώστε να μην πέσετε σε άλλη παρτίδα......
Καλησπέρα Δήμο,Καλημέρα Τάσο!
Μπορείς να μας πεις την τιμή που τα αγόρασες γιατί κάποια στιγμή στο Facebook που είχα δει μία ανάρτηση, θυμάμαι ήταν πανάκριβο