Γνώμες Φυσιγγίων

Καλησπέρα Δήμο,
Επίτηδες δεν αναφέρω τιμές γιατί δεν έχει νόημα μιάς που αυτό δεν είναι στάνταρ κ παίζει αναλόγως την...περιοχή...
Πχ εδώ στο νησί τα φυσίγγια από ανέκαθεν ηταν τσιμπήμενα, στα 11€ τα πήρα...
Αν το ψάξεις αλλού θα τα βρεις πιο κάτω, ίσως κ φθηνότερα από ότι αν τα έπαιρνες απευθείας από alfa game...
Τώρα που μιλάτε για Alfa game...
Θυμάμαι μου είχαν προτείνει να πάρω ένα 33αρι που έβγαζε...
Ειχε κάποιο ποσοστό αντιμονιου στα σκάγια, εάν θυμάμαι καλά...
Πυρίτιδα δεν θυμαμαι...
Θυμάμαι όμως τις τουφεκιες...
Φοβερές...

Τώρα που μιλάτε για Alfa game...
Θυμάμαι μου είχαν προτείνει να πάρω ένα 33αρι που έβγαζε...
Ειχε κάποιο ποσοστό αντιμονιου στα σκάγια, εάν θυμάμαι καλά...
Πυρίτιδα δεν θυμαμαι...
Θυμάμαι όμως τις τουφεκιες...
Φοβερές...
Πυρίτιδα Jk6, 5% αντιμόνιο...
Εχω ενα κουτι 6αρια κ δυο 9αρια αλλά δεν τα εχω χρησιμοποιήσει...

Καλησπερα.Εχει ριξει καππιος τα semi magnum διασποράς τα πρασινα του Ζωτου, να μου πει εντυπώσεις?
Ήταν πράσινα και.με.ΜΒ36 και πολυ καλα,σε επικοινωνία π είχα τ καλοκαίρι με το ζωτο μου χε πει ότι δεν ξέρει αν θα γεμίσει ξανά γιατί ΜΒ36 τέλος είχε ένα κιβώτιο 24 πακετα 7αρια και τα πήρα όλα τα μοιράστηκα.με τ φίλο μου για τις περδικες με 3* 20-30 1ο φυσιγγι ειναι θυμιατο,αυτά αγοράστηκαν σήμερα σε 9αρι

Προφανώς τα άλλαξε τότε μου χε πει ότι θα δοκίμαζε με ακουιλα να τ βγάλει προφανώς τ άλλαξε θα κοψω ένα να δω θα το πάρω και τηλέφωνο να μαθω

Ήταν πράσινα και.με.ΜΒ36 και πολυ καλα,σε επικοινωνία π είχα τ καλοκαίρι με το ζωτο μου χε πει ότι δεν ξέρει αν θα γεμίσει ξανά γιατί ΜΒ36 τέλος είχε ένα κιβώτιο 24 πακετα 7αρια και τα πήρα όλα τα μοιράστηκα.με τ φίλο μου για τις περδικες με 3* 20-30 1ο φυσιγγι ειναι θυμιατο,αυτά αγοράστηκαν σήμερα σε 9αρι

Προφανώς τα άλλαξε τότε μου χε πει ότι θα δοκίμαζε με ακουιλα να τ βγάλει προφανώς τ άλλαξε θα κοψω ένα να δω θα το πάρω και τηλέφωνο να μαθω
Τα καινούργια είναι με Aquila.
Πλέον στα 36gr, λόγω της αλλαγής πυρίτιδας.

Με αυτό το πύραυλο τις έκαψες 🤔🤔

Δεν τα έχω δει απο κοντά αλλά έτσι λέει στο σάιτ της...
Εξαιρούνται τα διασποράς κ λογικό είναι αυτό..
Αυτό είδα και εγώ Τάσο στο σάιτ της nsi αλλά δεν έχει τύχει να τα ρίξω.
Τα 37 και 43γρ περισσότερο κοιτάζω. Με Tecna,Nsi συγκεντρωτήρα και buffer φαίνονται ενδιαφέρον

Αυτα στο κουτι εχουν μεσα 25 η 10?Γιατί σε τετοιο χρωμα τα έβγαζε σε 25 σε διασπορας τα οποία ειναι πολυ καλα.

Back