Τη φοβάστε ;; Δεν γίνεται τίποτα. Έχω ρίξει. Δεν ανοίγει έτσι εύκολα όπλο. Αν και έχω ανοίξει δίκανο, με ιδιογομοση κόπηκε στη μέση, ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα. Πέρσι τα Ναβάρο όσα πήρα έτσι ήταν, και έριξα πολλά, μια χαρά είναι.
Το 32 είναι αυτό με το πυραυλακι?!!
Ναι αυτό που ήταν φουσκωμένο μπροστά και οβάλ...Το 32 είναι αυτό με το πυραυλακι?!!
Ε μάλλον μπήκαν παραπάνω σκάγια και για αυτό δεν έκλεισε σωστάΝαι αυτό που ήταν φουσκωμένο μπροστά και οβάλ...
Μια χαρά, πληρώνεις 30γρ παίρνεις 32 απλά λίγο κατσιασμενα...Ε μάλλον μπήκαν παραπάνω σκάγια και για αυτό δεν έκλεισε σωστά
Ρίχνεις μάλιστα και στον πίνακα χωρίς να ξέρεις και υμνείς τα 30 ως καλύτερη κατανομή απ τα 32Μια χαρά, πληρώνεις 30γρ παίρνεις 32 απλά λίγο κατσιασμενα...
Αντρέα αύριο θα βγάλω μια φωτογραφία που έχω Ναβάρο από τότε που πρώτο βγήκαν με αυτή την ονομασία είναι 32 γρ, 6 άρια, και είναι έτσι με το πυραβλακι, τα ρίχνω το απόγευμα στα υδρόβια όταν δεν προλαβαίνω να γεμίσω. Μια χαρά είναι.Μια χαρά, πληρώνεις 30γρ παίρνεις 32 απλά λίγο κατσιασμενα...
Να σου στείλω έναν που ρίχνει τριαρες με δικανο?Αντρέα αύριο θα βγάλω μια φωτογραφία που έχω Ναβάρο από τότε που πρώτο βγήκαν με αυτή την ονομασία είναι 32 γρ, 6 άρια, και είναι έτσι με το πυραβλακι, τα ρίχνω το απόγευμα στα υδρόβια όταν δεν προλαβαίνω να γεμίσω. Μια χαρά είναι.
Όσα NAVARO & ΝΟVA, έριξα με 9άρια στον πίνακα, αποδείχτηκε ότι ήταν γεμισμένα με 9μισάρια! Στα 30, 32 & 34 γραμμάρια. Αντί να έχουν 17 σκάγια ανά γραμμάριο, είχαν 20,5 σκάγια ανά γραμμάριο! Ότι να 'ναι!Ρίχνεις μάλιστα και στον πίνακα χωρίς να ξέρεις και υμνείς τα 30 ως καλύτερη κατανομή απ τα 32
Άσε έχω έναν που ρίχνει 3αρες με μόνο μπαικαλ, και όταν τελείωσε το χωράφι και σμιξαμε τον ρώτησα που είναι η καραμπίνα. Και με κοιτούσε με απορία, και μου λέει, τη έχεις ποιοί ;;;Να σου στείλω έναν που ρίχνει τριαρες με δικανο?
Όσα NAVARO & ΝΟVA, έριξα με 9άρια στον πίνακα, αποδείχτηκε ότι ήταν γεμισμένα με 9μισάρια! Στα 30, 32 & 34 γραμμάρια. Αντί να έχουν 17 σκάγια ανά γραμμάριο, είχαν 20,5 σκάγια ανά γραμμάριο! Ότι να 'ναι!
Εγώ έχω βρει σκουλήκι μέσα στην πυρίτιδα. Το εξυμνούσε ένας το φυσίγγι και το άνοιξα να δω συστατικά.Να σου πω καλύτερα που βγήκαν ψιλότερα, αφού παραμένουν σκάγια
Τουλάχιστον δεν βρήκες μέσα σπόρους καναβουρι,είχα βρει παλιότερα 2-3 σπόρια σε φυσίγγι ιδιογομωτη στη γειτονιά μου,
Scorpios με το όνομα ,ακόμα μπαρούτι έχω στα μάτια μου
Ηταν μπεκατσοφυσιγγοΕγώ έχω βρει σκουλήκι μέσα στην πυρίτιδα. Το εξυμνούσε ένας το φυσίγγι και το άνοιξα να δω συστατικά.
Θα είχε διαφυγή σκουληκιών από το αλεύρι στα σκάγια.Εγώ έχω βρει σκουλήκι μέσα στην πυρίτιδα
Εκεί που ντουφεκαγες πήγες μετά από 6 μήνες μήπως έχει ξεφυτρωσει καμιά φυτεία;Να σου πω καλύτερα που βγήκαν ψιλότερα, αφού παραμένουν σκάγια
Τουλάχιστον δεν βρήκες μέσα σπόρους καναβουρι,είχα βρει παλιότερα 2-3 σπόρια σε φυσίγγι ιδιογομωτη στη γειτονιά μου,
Φαντάσου να έχεις κανένα παρατημένο χωράφι και να κυνηγάει κοντά ο scorpios! Άντε μετά να πείσεις την ασφάλεια πως η φυτεία προέρχεται από φυσίγγια. "Ναι κύριε ασφαλίτη μου! Βάζει καναβούρι μες στα σκάγια! Το άνοιξα και το δα με τα μάτια μου!" Θα νομίζουν πως η μισή πλαγιά καταναλώθηκε για ιδιόχρηση!Να σου πω καλύτερα που βγήκαν ψιλότερα, αφού παραμένουν σκάγια